43

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости!Недейте обаче да изкарвате алкохолиците герои,а пиенето на спиртни напитки интелектуално занимание.

42

2 + 2

преди 5 години

Колко ли апартамента са изпили Ласкин + Терзийски ?!

41

Анонимен

преди 5 години

Терзийски, препсувах умрелия пияница, сега псувам и теб! Негодници! Има едни "интелектуално раними" и "чувствителни" кърлежи, като теб и Ласкин, които ние останалите не по-малко чувствителни и интелигентни хора носим на гърба си. За да не умрете от глад! Защото, шyнgьо поетичен, ако жена му на Ласкин не си разчекваше седалището от участия тук и там, за да издържа семейството, пияницата нямаше да има какво да яде и пие! Така че, Кальо, не сте неразбрани страдащи бохеми. Най-обикновени пияници сте

40

Анонимен

преди 5 години

Кой каквото си направи,никой не може да му направи!

39

goso

преди 5 години

Предполагам със автора е искал да изрази някаква изтънчено-артистична дълбока мисъл, но това, което фактически следва от него/заглавието е че лошите артисти не умират.Да пием за това!

38

*****

преди 5 години

- Бе, я да се изке ндзам, а кой разбрал - разбрал! На останалите няма смисъл да Ви се обяснява!

37

Клеций II

преди 5 години

Алекс къде тръгна да се занимава с тази ***, че и дете му роди ... тъжна работа. Иначе за този по-добре да не казваме нищо повече.

36

Василев

преди 5 години

Случайност ли е това, че комунистите евреи алкохолизираха населението на СССР!!???Такава вреда нанесоха на страната и икономиката, че още *** рани руснаците!!!И това не е случайно!!!Същото беше и по време на комунизма в България, който не пиеше алкохол беше или болен или долен!!!Агент Натаниъл Закария!ЦРУ!!!

35

обратно е-

преди 5 години

всички гении са-е попийват си,за да приемат останалите.

34

Анонимен

преди 5 години

Като чета излиянията на тоя "За пиенето", се сещам за вица:Двама интелекуалци седят мълчаливо (разочаровани от живота) в кафе-сладкарницата "Бамбука" и по едно време единият казва: Иде ми да се изкен.зам на масата!Другият му репликира: Остави, никой няма да те разбере!Та и тия сега...

33

Обективен

преди 5 години

Голяма изненада беше за мен връзката му с Алекс. Имах по-високо мнение за тази жена, но явно съм се заблуждавал.

32

Пич

преди 5 години

Ласкин беше отвратителен егоист, много непритна и натрапчива личност с ужасен харакатер, и съвсем логично - алкохолик. Гледал съм му няколко интервюта и ми направи много негативно впечатление - самовлюбен, с някакво натрапчиво самочувствие, агресивен, изобщо неприятен тип. Не знам какъв точно актьор е бил, аз го знам от "Васко да Гама от село Рупча", и май с нищо друго. Доколкото знам не поддържа връзка с първото си дете и не е участвал в отглеждането по никакъв начин. Жалко за сегашната му жена

31

Анонимен

преди 5 години

Алкохоликът е най зависимият човек. Роб на собствения си алкохолизъм. За какво свободолюбие иде реч.

30

Дюк Холидей

преди 5 години

И напускащ вече земният ад,издъхващ отсече - - Мaмкa му на този свят!Поклон!!!

29

Поручик Ржевски

преди 5 години

А това, че пиенето не се отразявало на близките е гениален ход. Сигурно за малкото ми дете няма значение дали къркам ракия или го извеждам на разходка с колелото.Сигурно жена ми ще се кефи много да ме изнася мртво пиян от дома на писателя.И после да търсят моторист за донор също е много лесно и забавно.

28

Василев

преди 5 години

Вижте каква става в България сред младежта, алкохолизъм,наркомания и чалгахалтура!Алкохола и наркотиците се контролират от евреите, това е зависимост, това е контрол над съзнанието, това е редуциране на населението!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

27

;-)

преди 5 години

Терзийски почна да върти същите номера като "различните", обявявайки порока си за признак на интелектуалност!

26

Поручик Ржевски

преди 5 години

Уау...аз не съм алкохолик и следователно нямам този размах на душата, който има въпросния господин Терзински.Учудвам се на непрекъснатото падение на моралните устои. Вече алкохолизма се възприема като висша добродетел....като измерение на душевноста.Явно няма край това пътуване надолу.Вече си представям ентелегенцията ни след 20 години - сигурно ще кажат, че който не шмърка бело е глупав и тесноглед и духовно принизен.

25

ретро

преди 5 години

алкохола (в такива чудовищни количества) ,се отразява пагубно не само на черния дроб,но и на мозъка..затова не се учудвайте на писанията на калин..някога,преди няколко стотин литра водка,може и да е бил умен.....

24

Анонимен

преди 5 години

Има разлика между алкохолици и пияници. Алкохолиците, като него, не могат без пиене те ПИЯТ, за да живеят. Тоя си признава, че е аколхолик, като Ласкин (Бог да го прости!).Пияниците, (ние благоприличните, нормалните хора) ЖИВЕЕМ, за да си пием. :)Ама те, артистите, не ни разбират... :)