158

Анонимен

преди 5 години

ми те герботроовете това им е капацитетът - защо говорил за самолети на празник, ми нали вие го питате бе, не трябвало да избираме мигове - ми те не са изобщо в списъка бе. Смо тана работа, гербава

157

До 164

преди 5 години

Защото един физкултурник или оператор на *** разбират. Скрий зе бе мишок смотан.

156

Анонимен

преди 5 години

Герберунгелите изпитват истински ужас от Президента. Той има повече рейтинг от всички гробари взети заедно. Ще ги попилее на избори. Целият народ ще гласува за неговата партия. Ще гласувам и аз. Герб няма бъдеще. Отрепана партия крадлив.

155

Банкя

преди 5 години

До Крим не е рускиЩото Бойко си го чул ли?

154

Анонимен

преди 5 години

Доколкото си спомням, Радев искаше изтребители за армията, а сега се оказва, че иска да рекетира Правителството какви да са !Президента не е меродавен да определя марката на самолетите в армията.Това че е бил шофьор на фърчило не означава, че разбира от фърчила !

153

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже, къде се е скрил Винету?

152

Крим не е руски

преди 5 години

Не чух зеления чорап да каже нещо за Ботев(Ботев е роден на 6 януари 1848 г. в Калофер.Честит юбилей ! ), ама чете буква по буква написаното от Нинова. Абсолютно едни и същи думи.

151

Анонимен

преди 5 години

Лобизма на президента започва да се вижда все по ясно. Взето е решение не за закупуване на F16 а за започване на преговори със САЩ .

150

Анонимен

преди 5 години

Радев, защо не спазваш радиомълчание бе !

149

бай Тъпчо

преди 5 години

Абе спират го човека с микрофони и го питат за самолети, пък после-защо на Богоявление бил приказвал за самолети...Ако не им отговори и после-защо избягвал въпроса...Туй като вълкът и заека, дето вълкът го млатил, щото заека бил без шапка, пък като я турил, пак ял бой, щото бил със шапка...На майтап излиза работата ама хич не е майтап, защото джурналните всички правят на луди и за това си получават заплати, пък вие са надвиквайте тука колкоти щете бе...

148

Bad Company

преди 5 години

Който може, да купува винетка, че скоро ще ги вдигат - тези самолети няма да се изплатят сами.

147

Пфффф

преди 5 години

Жал ми е за та държва и най-вече за манипулируемостта на гражданите. Пускат ни по пързалката да се делим на гробари и рубладжии и ние ще се изядем. Радев бил лобист, щото Цв. Цв. не е... Всичките на едни килими ходят да се лазят, а за нас остава театъра. Бюджетът за тия изтребители, които са за следващите 30 години е колкото само миналата година са раздадени за некачествено саниране или пък са изтекли в съмнителни обществени поръчки. Ама там не сме толкова активни. Жалка работа.

146

Прецедентът Радев

преди 5 години

Кой беше шеф на авиацията години наред доскоро - льотчика Грипен Радев ! Затова сегаавиацията ни е на този хал.

145

Bad Company

преди 5 години

Няма начин пРезидента да обича Ф-16 като десетки пъти се е кръстил да не ги срещне във въздуха :) А дето се по-*** в Рафале е друга тема:)

144

Айде стига вече...

преди 5 години

Всичко живо почна да разбира от самолети, от лобита и от какво ли още не. Ако някой смята, че с 6-7 самолета, каквито и да са, ще станем топ военновъздушната сила, явно не е с всичкия си. Трябва да се въоръжим с нещо НАТО-вско и не е нужно да е най-скъпото. И в болниците искат американска апаратура, ама обикновено им купуват китайска. И линейките са Форд и Ситроен, а не Мерцедес. На вас кое ви е по-важно - с какво ни лекуват или с какво ще правят учения 1 месец в годината с "партньорите"?

143

Паци

преди 5 години

Господа, американските ни приятели са закъсали с бюджета. Като добри съюзници дайте да дадем

142

Анонимен

преди 5 години

Представям си го тоя каква жалка картинка е бил, когато бившата му жена го е сгаштила с Деса)))_____Па сигурно и тогава е почнал да обяснява на бившата си колко е хубав Грипена)))

141

България

преди 5 години

До Това президент ли е?Имала е. Роско Капута.

140

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

Червени каскети, за европейска България просперитетът на американските ни партньори винаги ще е по-важен от собственото ни благополучие. Свиквайте. Герб служи на партньорите си, не на вас, ца рвули

139

Цървул1

преди 5 години

Драги ***,благодаря че се включи ,за *** трябва чифт!