10

Анонимен

преди 5 години

Продължение от коментар номер 7Затова е редно, драги българи, да работим за България и да има ВИСОКА РАЖДАЕМОСТ на БЕЛИ БЪЛГАРЧЕТА! Нашите предци с много трудности са успяли да запазят България и българското, а и ние не трябва да се предаваме! Работете с вашите жени и съпруги за деца, аз с моята жена работим по въпроса и се надяваме през новата 2019 година да станем родители на бяло българче!

9

Анонимен

преди 5 години

Продължение от коментар номер 7Затова е редно, драги българи, да работим за България и да има ВИСОКА РАЖДАЕМОСТ на БЕЛИ БЪЛГАРЧЕТА! Нашите предци с много трудности са успяли да запазят България и българското, а и ние не трябва да се предаваме! Работете с вашите жени и съпруги за деца, аз с моята жена работим по въпроса и се надяваме през новата 20149 година да станем родители на бяло българче!

8

2 милиона

преди 5 години

СА ЖЕРТВИТЕ НА "демокрацията" у нас

7

Анонимен

преди 5 години

Голяма утеха за нас

6

Анонимен

преди 5 години

Лоша новина - няма значение дали това се отнася за Гърция, България, Сърбия ( уви, за съжаление, Балканските народи страдат от НИСКА раждаемост и ВИСОКА смъртност!) и която и да е друга европейска бяла държава! За съжаление, задкулисието явно иска да няма европейски бели народи; да няма на Балканите държави като България, Гърция, Сърбия, а съответно и да няма и балкански народности като българи, гърци, сърби и т.н. Дано да има лъч надежда. Не искам ка.фяви *** на Балканите и Европа

5

Анонимен

преди 5 години

Гърция е близо 11 милиона. А ние както върви гербераски скоро ще станем пет.

4

АнонимеН

преди 5 години

МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!!!БЪЛГАРИЯ ГУБИ ПО 50 ХИЛЯДИ НА ГОДИНА А СМЕ 5 МИЛИОНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОСТАНАЛИТЕ ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА!ГЪРЦИЯ ГУБИ ПО 50 ХИЛЯДИ НА ГОДИНА НО СА 10 МИЛИОНА И СА СИ ТАМ!2 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ СМЕ ОТ ГЪРЦИТЕ ПО ТОЗИ ПОКАЗАТЕЛ И СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ В ЕС!!

3

Анонимен

преди 5 години

Не е само Гърция и България навсякъде се води геноцид срещу бялото христианско население най-вече в САЩ,ЕС и навсякъде в Африка и мюсюлманските страни. На планетата трябва да останат само прости хора и кафяво население.

2

Анонимен

преди 5 години

Не могат се мерят с нас гърците, ние с толкова намаляваме на година, а не за 7 години ... слабаци!p.s. Да "благодарим" за което на "великите" ни управници!

1

Анонимен

преди 5 години

360 хиляди по-малко за цели 7 години .................дребна работа!!!