85

Да

преди 5 години

В една такава акция учавстват пряко и косвено над 100 човека.. няма как да се изопачат нещата и някой да подхвърли насложени записи... да си поемат отговорноста и вината. Всеки отговаря за действията си.

84

Бай Шиле

преди 5 години

Ало Ваньо е най истинското СРС. *** си е ***

83

Адвокат Марковски

преди 5 години

Аз ще кажа както винаги: Няма, ама абсолютно никакви доказателства.

82

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Иванчева и сие са национални героини , въплащение на всичко българско оцеляло през вековете , за да може сега да разцъфти и избуява . Нека се има референдум за освобождаването на Иванчева и компания , издигане на внушителен паметниик от глина и кал пред Парламенто и Иванчева в Европейския на мястото на Юнкер .

81

Анонимен

преди 5 години

Иванчева знаела, че ще я курдисат, но пак клъвнала. Не е добре, дори да си невинен, да те хванат с белязани банкноти в колата, отпечатъци, записи, свидетелски показания и т.н. Не е добре. Делото ще е лесно за прокуратурата. Що се отнася до СРС-тата, те идват от ДС /ДАНС/. ДС /Държавна Сигурност/ продържава да послушва всичко.

80

Анонимен

преди 5 години

Ама журналята все едни грозни снимки им подбират, никак не са пристрастни :D

79

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА-ХА ПАК ЩЕ ПЛАЩАТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ 200-300 000 ЛЕВА, ПРИСЪДЕНО ОТ СЪДА В СТРАСБУРГ.

78

ист

преди 5 години

Този който е написал този материал иска да ни внуши че Иванчева е искала подкуп. Голяма грешка. Нито дума за пари, подкуп и вземане на пари. Никой не казва как парите са попаднали в колата на Иванчева. Пълна мъгла.Разбрах само едно -Иванчева е мъж, и говори с друг мъж. Ко прайм сигъ.Кой ще опере пишкира.

77

Анонимен

преди 5 години

САМО ДЕТО ГЛАСЪТ НА ИВАНЧЕВА ГО НЯМА!!!!По същият начин беш5е казано, че СУДЖУЦИТЕ СА ЗА БОЙКО БОРИСОВ, но той каза, че гласът му го няма.А Мишо Бирата го ликвидираха, за да му вземат фабриките.Муцуните от ГЕРБ като този валери по-долу.

76

Анонимен

преди 5 години

Намерено СРС пред ПрокуратуратаА.: Здрасти.../не се разбира/...Ъ,ъ !Б: Окей.../не се разбира/...ливанците !В: Е,е !.../не се разбира/А: /чува се женски глас/...Да !Б: Не.../не се разбира/В: Ами да !Мъж: /не се разбира/Жена: /не се разбира/Заключение от разследващият СССР'ето: Подкуп в особено голями размери.Използват се кодови думи "ливанците".подпис: /не се чете/

75

анонимен

преди 5 години

до 76 съдът казва дали са виновни.Ама явно съдиите не искат да си вкарат таралеж в гащите затова се опъват.Ако беше ясна работата отдавна да са ги изплащали.

74

аз

преди 5 години

че то в тия СРС-та някакви хора си говорят ,че някой искал нещо , пък никъде иванчева открито не иска - странна работа

73

ПроСоТо

преди 5 години

До Изнервенцитирай некой срок!..Срок за какво?Нали я "хванаха с белязаните пари "?..Е,какво повече?..Да я дават на съда!..Па там да започнат "сроковете и процедурите"!Защо цели СЕДЕМ месеца тая е набутана в кауша?!...Какви "срокове" трябва да чакат?За ареста има три законови срокове..Кой ще чакат?..-Последния,тоя от година и шест месеца?Голяма гнусота раздухаха мутрите с тая Иванчева!...Нито я оправдавам,нито я обвинявам.ГАВРАТА С НЕЯ е противна!..А НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ!!!

72

Шпиц-команда в атака

преди 5 години

Пъпкоизтиквачката до такава степен се е била самозбравила,че си е повярвала че стои над Закона,но че и Гробарете са я клатили и вардили да клъвне - и това е вярно.

71

Анонимен

преди 5 години

До оставка. На кой? Май не си чел добре СРС-тата за Бирата. Запознай се добре с аргументите и тогава пиши глу.пости.Същият този Марковски, който е адвокат на Иванчева, беше адвокат и на Борисов и много ясно разясни защо е искано прекратяването.

70

ksarax

преди 5 години

Очевидно е виновна. Това,че има други подобни случаи е ясно,но това не я прави невинна. Това,че било поръчка не я прави невинна. И така...

69

Валери

преди 5 години

До 67 анонимник. За теб може би, но ти си никой. Или поредният зомбиран червен пар.цал., който не иска да приеме и очевадното.

68

Анонимен

преди 5 години

Защо имало задкулисие, защо имало показност? Защо не давали да се снима, защо давали да се снима? Няма угодия за медиите.

67

анонимен

преди 5 години

Абе намерете "Пламен Пасков Колонизация"да ви обясни човека къде живеете.Всичко е един голям цирк.

66

Анонимен

преди 5 години

Трио "Крими случай". Явно са добре и сега с парите, за да плащат на пиари и адвокати.