131

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си Боко акое премиер на Канада!

130

Анонимен

преди 5 години

Десет сантиметра сняг блокира държавата, не ми се мисли ако вали три дни какво ще стане.

129

Анонимен

преди 5 години

В Тиквена държава -Тиквена зима с Тиквени задръствания, Тиквен хаос, Тиквени пътища, и Тиквен народ с Тиквено търпение!

128

Анонимен

преди 5 години

Някой помни ли поне една зима, в която *** да е на власт и да не е било бедствено положението?

127

bluesky1

преди 5 години

Добре де, сега валяло и било нормално да има задръствания, но аз пробвах лятото два пъти да се прибера в София през АМ "Люлин"...ми то задръстването и тогава бе умопомрачително....и тотално се отказах да минавам от там!...да ви ,, на магистралката смешна...айде режете поредната лента на някой ремонт на ремонта!!!!

126

Анонимен

преди 5 години

Сега дружно всички в тунела да съдят Тиквун!!

125

Анонимен

преди 5 години

Да идват избори че да се махат тия разбойници от Граб.

124

ОСТАВКА!!!!!!!!!!

преди 5 години

Оставка на банкянския айдук

123

месара

преди 5 години

Герб ако управляваха в Русия, щеше да е нон стоп бедствено положение ха ха ха

122

Анонимен

преди 5 години

Каква е причината всички вие да сте толкова негативно настроени към този случай? Не всичко опира до пари, данъци и т.н. Спрете да търсите вината у някого за абсолютно всичко, защото дори и да намерите виновникът не променяте нищо, а само храните себе си с още негативност. Да не говорим, че виновник няма. Времето е лошо и това просто се е случило. Просто инцидент. Хора събудете се и се научете да приемате нещата такива каквито са. Искате промени?Опитайте по друг начин, спрете да се въртите в кръг

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен131 Доста елементарно мислене имаш...това че държавата е завзета от мафия и не може да се справи с един снеговалеж не значи да си зазимиш колата!!!

120

Bad Company

преди 5 години

В нормалните държави в тунелите има вентилатори за точно такива случаи. Бай Тошо, Станишката и Орехчето ще не ги монтираха бре?

119

Анонимен

преди 5 години

"К'во да очакваме, сле като сме си платили данъците? Държавата да ни поддържа личните коли? Държавата да ни купи зимни гуми? Държавата да ни налее акъл в главата, че да се сетим, че в този сняг не се кара със 140 км/ч?"Държавата да си чисти пътищата! За това получава винетки и тол такси! По смотаните ти обяснения според теб само трябва да си плащаме данъците без да получаваме нищо срещу тях, гербав ***!

118

Зозо

преди 5 години

Абе, то ако вали повече от 6 часа, герберария ще колабира бе :)))))))))

117

Анонимен

преди 5 години

Зимно време автомобилите се зазимяват и се пътува с Влак. Хем ще икономисате пари за гориво хем няма да се пързаляте и самоубивате по пътищата. В същото време другарят златев от милиардер ще стане Клошар. А вярвам че това го желаят поне 80 % от народа. Така че зазимявайте автомобилите и хващайте влака за далечни растояния, като по този начин ще се подпомогне БДЖ-то да излезе от черната дупка в която е изпаднало. И най важното няма да умирате по пътищата като гове..да.

116

За 127

преди 5 години

Ти сериозно ли?!Всеки тръгнал *** път е длъжен да протези калео ще е времетоИнАче става кой ми с.а в гащите Мдааа

115

Dimata

преди 5 години

E da ama kak shte se priberat sofqncite ot vilite im na 350km ot sofiq vse pak

114

greeting

преди 5 години

Троловете тука са умни като вожда им!Хората закъсали в тунел,а те пишат сами са си виновни.Гнус!Не ГЕРБ,не БСП ,а ДС е виновно,дето нарои тези партии и направиха най-калпавата държава в Европа от България.

113

Ква изненада само

преди 5 години

Имало сняг и имало трафик!Това сериозно ли е новина?!Ми големи сте злета значи

112

Байфидан

преди 5 години

Отишъл съм някъде по работа и няма да се прибера в неделя, щот гербавите не почистили двайсетте санта сняг мухухухуу тиквена логика в прасешка държава на лоботомирани деби ли