83

Анонимен

преди 5 години

Голям борсук излезе.

82

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Краварката е в левия ъгъл... - краварят също...

81

Анонимен

преди 5 години

Много се забавлявам когато има статии за Русия и за президента Радев. Моментално изпълзяват верните кучета Странджата, Тонката, Пехотинец, привет от Германия, Пацu, и други псет.а. Отначало им опонирах но сега просто отмятам палец на долу безфда им чета простотиите. Просто са жалки и дребни душици, разликата между президента Радев и Боце тиквата е че единия е летец а другия крадец.

80

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля че в Президенството трябва да има видеонаблюдение и радиоподслушване, тъй като се е превърнало в руска резидентура и погребално бюро на държавата !

79

V

преди 5 години

87 това някой ден ще бъде въведено но не и в България .За сега техниката не може да го защити .А в България нох много че се съпротивляват герб и бсп ,които в Германия е забранил Ото фон Бисмарк .Човека създал най много европейски съюзи .Даже някой от тя не са били само европейски .Сега ни трябва враг на червено синята ламя (герб и бсп) Като Ото фон Бисмарк обединителя ,а не герб и бсп унищожителите на българския народ.Едни от мерките за обединението са били забрана на герб и бсп ;)

78

Бсп са гадове

преди 5 години

А проблемът с купуването на гласове от Манол Генов как ще се реши?

77

ама

преди 5 години

ТО ТАКА се казва - че броенето ще е под видеонаблюдение. АМА в махалата станала грешка, не разбрали къде да сложат камерата, ама мислели, че не работи и тн. Не правете народа на будали. Ясна е целта на подобно нещо. Да обясни РАДЕН защо не с БСП не вярват на своите хора в изборните секции, КЪДЕ ТЪРСЯТ ВРАГА?!!!

76

Стършел

преди 5 години

До 84 Става дума за броене на бюлетините от СИК. Иначе за мен това което предлага Радев си е чиста глупост.

75

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Искат предсрочни избори, а отсега си търсят оправдание за загубата... - но такава е повелята на ген. Решетникав... - деструктивизъм...

74

Прецедентът Радев

преди 5 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво на интелигентност за този пост и си мислят, че света се върти около тях.

73

Анонимен

преди 5 години

До 85мисля че в Русия има подобен биг брадър в изборните секции и знаем КАКВИ са резултатите!-така мина и т.н. референдум в крим, но за подсилване на ефекта имаше и по едно ак-47 във всяка секция

72

Анонимен

преди 5 години

Абе, в Харманли нали имаше Видеонаблюдение на катастрофата с бащата на Радев и какво стана след това - Радиомълчание !?

71

Анонимен

преди 5 години

мда ... ето го "новият ред" тихичко се промъква под формата на "защита на интересите".ако като гласувам ме знаят и с какви маратонки съм и дали съм кашлял или кихал - за какво да гласувам?мафиоти, защо не въведем електронната референдумна демокрация, където хората решават всичко, чрез директно гласуване по ключови въпроси от управлението и развитието на страната? ето е 100% демокрация, т.е. комунизъм!

70

Анонимен

преди 5 години

Не спорете с Радев, той знае и просто казва как е избран - с фалшифицирани протоколи!

69

да

преди 5 години

мисля че в Русия има подобен биг брадър в изборните секции и знаем КАКВИ са резултатите!

68

да

преди 5 години

това е узаконена ПОЛИЦЕЙЩИНА по време на изборите. Конституцията гарантира тайна на вота. Вкарате ли камера в изборна секция е ясно, че това е в подкрепа на купуването на гласове и съответно контрол на гласуването.

67

радев жалък

преди 5 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и като че ли чете и препрочита устава на армията !

66

Румен Радев

преди 5 години

Когато с ген. Решетникав сме на различни мнения - неговото се взема под внимание...Но, когато сме на едно и също мнение - моето мнение е важно...

65

V

преди 5 години

Тоя никога няма да стане европеец .Затова е много важно хора които не са работили в Европа да не управляват в България ,без значение какъв кетап имат ;) Машините не са създадени просто така ;)ОПИТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕН ОТ КЕТАПА ;) Не случайно хадесе и социалдемократическият съюз са били забранени в Германия .Това са германските герб и бсп ;)

64

э23

преди 5 години

Този е абсолютна куха лейка! Някога бил е в секзионна комисия, виждал ли е бюлетина през живота? Няма как да се подмени протокола, при положение, че всички са от различни партии, а освен това се снима и се качва в интернет. Аман от боси политици с мухъл в главата!