206

Анонимен

преди 5 години

До до АндрейНе пич. Просто сме толкова назад в развитието си, толкова брутални и безумни, че така се почва. В метрото дори има "реклама" на това да се стане и даде място на бременни! Толкова сме прости! В една нормална държава, развила се, няма да видиш такива билбордове, защото хората отдавна са решили и постигнали развитие на мозъка! Имаме още да чакаме!

205

до 205

преди 5 години

ти не избираш живота на детето си . То само си го избира :)Омразата ти е замъглила мозъка (колкото и да е малък) .

204

антиджендърист

преди 5 години

Точно понеже имам деца се пеня. Ако ти лично имаш деца, дай ми ги, аз ще ги направя за тебе ***. Някак си не върви ти сам да ги направиш, освен ако не си потдържник и на кръвосмешението ;)) Надявам се да имат поне 12. Сигурен съм, ще си много щастлив "опитен чичко" да им помогне на твоите дечица да разберат "демократичната и толерантна истина за живота"... ;))))))))) И да усетят вкуса и болката от реалния живот ;)))

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 195Какъв джендъриски ЕС? Навсякъде ви мразят.Даже в България е много по-безопасно за гейовете от повечето държави в ЕС.

202

ZZ

преди 5 години

искам да попитам по кои правила се трият мнения тук? щото си личи, че се трият мнения само по гей-равилата на диктатурата на джендъризма!

201

Мочи

преди 5 години

Ако има някой средно интелигентен тук, ще осъзнае че от нивото на коментари и мислене има още мнооооого да чакаме някой да ни "оправи"! Успех!

200

ZZ

преди 5 години

от изтритите коментари по темата може да се направи заключението, че не заради борисов българия е на 118 место по свобода на словото, а заради джендърите на сорос!

199

до 197

преди 5 години

и що така моралните , православни , нормални БГ-та нямат акъл да си направят обществото така че да работят , да създават неща и да имат високи заплати - това което очевидно го могат джендърите от ЕС .Защото единственото което могат БГ-тата да творят е омраза , и нищо полезно .

198

до Андрей

преди 5 години

Андрей, когато гледаш реклама на бонбони някъде да пише да си ги купиш? Та, ти на улав ли се правиш или си си такъв?

197

Анонимен

преди 5 години

До МиткоСтига си лъгал.При животните няма хомосексуализъм.И никога не е имало.

196

Анонимен

преди 5 години

Драги негей, нямам нищо против да направиш децата си гейове. Ако желаеш, аз лично ще ги направя. Защото са твои. За моето дете не желая такава съдба. Ако ти ми противоречиш по въпроса и ми отнемаш шанса АЗ да избирам бъдещето на детето ми, то това директно означава, че ми даваш правото аз да избирам ТВОЕТО бъдеще и повярвай ми, избора ми ще ти причини мноого болки и страдания. Не се бъркай в моя живот защото аз ще се набъркам в твоя! Просто за разбиране и лесно за изпълнение правило. Социопате!

195

Андрей

преди 5 години

Къде точно на билбордовете пише - станете гей, хубаво е! Кой пропагандира децата ви или вие да станете гей? Ненормален народ!

194

Анонимен

преди 5 години

"Чисто статистически винали даден процент от хората са гей-ове.Така е било винаги и навсякъде. Тоест природата нас не ни изчиства , а създава."Дефектите винаги са съпътствали човечеството, като всеки друг вид на Земята. Трябва да дадеш време на еволюцията да изчисти фирата, демек вас- гейовете. Природата е крайно настоятелна давайки ви шанса да се възпроизведете само със срещуположния пол, помисли си над това.

193

до антиджендъриста

преди 5 години

:) едва ли имаш реално деца , понеже ако имаше такива нямаше да се пениш и давиш в собтвената си омраза толкова много .Но ако все пак имаш деца - много вероятно е те да замината точно на запад , а ти да си останеш с пенявенето :)

192

Негей

преди 5 години

Да да, пичове, разбрахме, България е православна, многострАдала, морална нация, жертва на еврейски заговор. Искат да превърнат децата ни в гейове и да ни покварят, ок! Всичко точно!(БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ)

191

Митко

преди 5 години

Не мога да повярвам, че има хора които смятат, че да си гей е ненормално!?!? В природата го има и е нещо нормално - от насекоми до бозайници! Толкова ли трябва да изоставаме от света с ограничен и злобен начин на мислене!? Ние сме една от най-старите държави в света и е немислимо, че изоставаме толкова много от развиващия се свят! Жалко!

190

Анонимен

преди 5 години

До 187Но постоянния водопад от омраза към роми , турци , обратни , квадратни е реалност ...Няма никаква омраза нито към ***, нито към турци и не е имало никога. Има вайки, демонстрирайкинарастваща неприязън към ***-дерасите, които те самите индуцират, натрапвайки, демонстрирайки , рекламирайки 9вече и в учебниците) своето присъствие и придавайки "нормалност" на своята порождение НЕнормалност, която е в разрез идеята на природата за продължаване на рода!Схвана ли най-накрая ве, ***-дал?

189

Анонимен

преди 5 години

Примамливостта на ЕС не е в джендъра. Ако някой си мисли, че там отношението към джендърите е различно - лъже се много. ЕС е примамлив със заплати и работа, които в БЪлгария са оскъдни и мизерни.

188

АНТИДЖЕНДЪРИСТ

преди 5 години

Никой никога не е мразил обратните в България. Много закъсали са се ползвали от услугите им в "тежки" моменти ;)))Агресивните пропагандисти в общия случай са хетеросексуални, повечето амбициозни жени. И рядко недоволни от статуса си на житейска нереализираност гейове. Агресията предизвиква агресия, а джендърпропагандистите станаха твърде агресивни на последък. А ТАЗИ ИДЕОЛОГИЯ УБИВА! Ако си мислиш, че ти ще си агресивен, а аз ще си трая, бъркаш... Ще защитавам невинните деца от такива доживот!

187

Анонимен

преди 5 години

Чисто статистически винали даден процент от хората са гей-ове.Така е било винаги и навсякъде. Тоест природата нас не ни изчиства , а създава.Докато БГ-тата с омразата определено си заминават от тоя свят.И най-вълнуващото е че имиграционния поток от БГ е именно в посока на джендърския ЕС.Колкото и абсурдно да изглежда за православните , нормални и тнт БГ-та .