18

Анонимен

преди 5 години

Нова версия от сценаристите. Те виждат къде публиката ги освирква и поправят сценария. Сега Ваклин носел пари в общинат и се бил разбрал да ги даде за подкуп. Ама не ги дал и в разговора не станало дума за пари. И хем търсел ДАНС, хем Дюлгеров. Този трябва да бъде арестуван и съден.

17

Анонимен

преди 5 години

Кметицата не е фризьорка. Поправете се, защото вече олеквате съвсем!И да, вината й е безспорна, щото е пъпчива, не ми харесва, нЕма нужда от съд - директно в затвора! Аз казах!

16

Анонимен

преди 5 години

До 15Не си на мушката, не са ти намерили цаката.Все някъде си опрял до "наш човек", все някъде не си платил данък, все някъде си сгазили лука !

15

Анонимен

преди 5 години

СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ ОТВСЯКЪДЕ. АКТЬОРЪТ Е МНОГО КАЛПАВ.

14

Анонимен

преди 5 години

Вината на 3-мата общинари е безспорна, въпроса е защо се допуска тези дела да се точат с години? Ето защо в България няма правосъдие, ето защо корупцията процъфтява, ето защо разни държавни и общински чиновници се чувстват недосегаеми и се държат нагло. Жалкото е че разни медии и простовати човечета, защитават престъпниците,стимулират подобни престъпни и унищожителни за обществото практики.

13

Гледна точка

преди 5 години

Аз като лаик питам:"Защо никой не "натопи" мен, ами точно Иванчева?И отговарям:"Защото за разлика от нея, аз нито съм изнудвал, нито лъгал, нито крал!".Тя е имала достъп до неограничена власт за "Младост" и като високоинтелигентна фризьорка, си представям как в главния и компютър щъкат само гущерчета

12

Анонимен

преди 5 години

Необяснимо е как има все още другари , които се опитват да защитават Иванчева. Явно за тях е нормално да си искаш рушвет , те така са ги научили от БКП-БСП .

11

Анонимен

преди 5 години

От СРС'то за Иванчева се разбира, че по-скоро Ваклин'нов е изнудвал Иванчева за подкуп, за да си оттегли жалбата за забавянето на преписката, отколкото обратното !А, защо не е зад решетките ?....Радиомълчание !!!

10

сигурно

преди 5 години

Летят бетоновозите ,защото на друго място отиват вече подкупите !!

9

Анонимен

преди 5 години

Абе цялата работа е ..куче влачи,диря няма!Щом тоя може ей,така да нахълта в ДАНС и да се оплаче значи има нещо гнило!Мене ще ме пусне ли някой да припаря до там,камо ли да тръгна да се оплаквам!Гербераски долнопробен Боливудски сценарий!А тоя Ваклин що не го съдят за даване на подкуп?

8

Опа

преди 5 години

Ухаа, котьо...Иванчева, само да ми паднеш...

7

Анонимен

преди 5 години

Когато човек не е ял дълго време и му сложат софрата той л,апа и бърза да не свърши. Др.Иванчева цял живот е била бедна и сега е бързала да забогатее. Да ама не. Заслужава си затвора , че и повече.

6

niki

преди 5 години

Абе никой не говори за посредника????Как така имал среща с нея, пък тя не отишла? А тя знаела ли е, че трябва да отиде или просто тоя посредник е баш престъпника, който е прибирал парите???

5

Solar Power

преди 5 години

Има разбира се ! Една бедна "овца" помириса кацата с медеца и си въобрази,че и тя може да се налапа.Няма как да бавиш нещата на хората слагайки разни папки на трупчета ! Иванчева ти си там да служиш и да спазваш закона. Нямаш право да изнудваш някой да строи детска градина, болница или други глупости неописани в закона ! Всичко освен да спазиш срока е корупция !

4

Анонимен

преди 5 години

Факт неоспорим е че след като сготвиха кметицата, нерези с бетонпомпи вилнеят навсякъде в Младост,без да се спазват никакви правила и норми.

3

Анонимен

преди 5 години

Аве тоя"бизнесмен предприемач" защо не мине през Полиграфа?

2

Анонимен

преди 5 години

Това, което Ваклин казва е, че са разигравали постановка, за да натопят кметицата. Ми по тая схема Дюлгеров може да е пунтирал посредник, за да вземе той парите.

1

Уилям Шекспир

преди 5 години

...... ИМА НЕЩО ГНИЛО ......... В ............. "МЛАДОСТ" !!!!!!!