128

Бай Петко

преди 5 години

Тоя дебел шоколадов *** накрая украйнския народ ще го гръмне

127

Бай Петко

преди 5 години

Този *** ще избяга в Щатите по принуда а активите по всяка вероятност ще бъдат конфискувани .Това е в близкото бъдеще

126

Анонимен

преди 5 години

Тимошенко няма кой да я избере, тя направи най-големите золуми на Украйна защото е вербуван руски агент. През 1997 г я хващат в Русия със 100 хиляди долара налични пари. Това идва като дюшеш за КГБ-ФСБ и сплашвайки я със затвор и конфискация тя приема да работи за руснаците. Подписва най неизгодните договори с Газпром, участва във всякакви корупционни схеми с руския олигархат на територията на Украйна. Това е кандидата на Русия, но САЩ разполагат с големи финасови компромати срещу Тимошенко.

125

Анонимен

преди 5 години

Русия в момента няма никакъв шанс срещу Украйна. Имаше един прозорец през 2014 година когато можеше да я окупира с десетина хиляди жертви, но го пропусна. Сега ако нападне Украйна ще трябва да се готви за минимум 1 милион руски жертви и в крайна сметка една позиционна война без успех за никого. Путин много добре го знае това и всячески се мъчи да дестабилизира Украйна което никак не му се отдава за сега, и заради необмислените си ходове спечели единствено презрение от света и санкции.

124

Ха-ха

преди 5 години

До rutuЧе какво и е на Тимошенко?Да не би да е по-лу.да от останалите хохли?

123

Спеца

преди 5 години

Ако Порошенко е започнал война да си воюва!Кой го е спрял ?Даже Тръмп ще му изпрати поздравление!Но май , май шупето е голям страх и си натиска парцалките гадината , само лае пред чуждите медии!

122

до Анонимен

преди 5 години

Опитваш да се подиграваш с Русия? За какъв се имаш? За мен си продажна мишка.

121

Паметлив

преди 5 години

Докато се строеше Кримският мост,в Украйна всеки ден се сипеха заплахи как ще го взривят и то от високопоставени хора.Имаше и два инцидента с кораби.Сега,когато мостът работи,руснаците трябва да са луди да пуснат *** и Пульо да си минава както му скимне отдолу,без проверка.Ами няма да стане!Както и да е-тая Виагра няма да дигне на Порошенко падналия рейтинг.

120

rutu

преди 5 години

Оная с козунака на главата ли ще е новата власт в Украйна?

119

Анонимен

преди 5 години

Тоя олигарх предател ще вкара народа си в братоубийствена война срещу руснаците.Самият той е роден, израснал и се е изучил като рунак под името Пьотр Порошенков.

118

Василев

преди 5 години

До АнонименРусия е окупирана от ционистите държава!Ционистите създават и Украйна, която влиза в СССР!Ционистите управляват и България!Агент Лерой Бърджис!ЦРУ!!!

117

Анонимен

преди 5 години

Браво Порошенко, натискай руските алкаши в калта там им е мястото на крепостниците в канавката.

116

Анонимен

преди 5 години

Русия е толкова миролюбива странаот състрадание и любов помогна на източна европа монголия литва латвия естония даже помогна на авганистан но тези простаци не го оцениха.освен това още помага на б...я.вижте какви мъъъъдри политици ни избра.тва доган бойко нинова а пък за сидеров да не говорим.те всички са на светоооовно ниво.ами наште възпитани и образовани русофили.коя страна може да се похвали с тях.обичам я много тая добра русия.хайде да ги помолим да си ни вземат

115

Анонимен

преди 5 години

Запомнете какво каза руският патриарх, когато беше в София за 3 март???Каза го не случайно, ноТи па си намерил кой да даваш за пример - отявлен руснЯшки мафиоз! Ти откога Абичаш Русия?- извъртя се като мъжка селска прУститутка

114

Анонимен

преди 5 години

Кой си ти бе мухъл Потрошенков?! За каква война говориш - за двудневна ли?

113

Бай Петко

преди 5 години

Добър вечер тигри Дано бог ни богослови седмицатаСлава на Путин

112

Факт

преди 5 години

Порошенко е пътник и след година никой на Запад няма да си спомня за него,а за украинците ще е като Иван Костов за нас.Американците също са го отсвирили като лузър и сега само се правят че го подкрепят.Не че са се отказали от украинския проект,просто ще работят с новата киевска власт,която вече ще е ориентирана към Тръмп.Тогава вече ще има по-интензивни действия.

111

Василев

преди 5 години

Запомнете какво каза руският патриарх, когато беше в София за 3 март???Каза го не случайно, но селяните прости трябва да мислят и да четат между редовете!Руската Империя след Кримската война,събира смелост и кураж да се вдигне срещу Турция ,Англия и Франция , които иска да я изтласкат от Черно море и Кавказ!!!Агент Ранди Гриър!ЦРУ!!!

110

референдум

преди 5 години

Скоро в Украйна ще има референдум за присъединяване към Крим.

109

99

преди 5 години

Направиха му майдан с последващ преврат за $5млрд. Назначиха го за прецИдент на Укропия с едничката цел - да провокира и започне война с Русия. За почти пълни 5 години този некадърник загуби Крим, предприе АТО, започна гражданска война, в процеса на която изби стотици и хиляди украински граждани-жени, деца, старци..., но не постигна главната цел. Началникът ще го смени на предстоящите избори. Ще назначи жената с косата. Тя отдавна обещава да остави от Русия пепелище.