83

АнонимеН

преди 5 години

До ПитанчевВАКЛИН БИЛ СКЛЮЧИЛ СДЕЛКА С ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ МУ СЕ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ В ПРЕДЛАГАНЕ НА ПОДКУП ЗА СМЕТКА НА ТОВА , ЧЕ ЩЕ ИМ СЪДЕЙСТВА!С ДВЕ ДУМИ ЗА ГЕРБ ПРОТЕЖЕТАТА ОБВИНЕНИЯ НЯМА ОТНОВО!

82

Saki

преди 5 години

Дори и да е скалъпено това обвинение ,аз съм погнусен от начина им на просташко говорене и арогантното им поведение. Феодали. И Били ще заключиш ли.....Били ,защо не си говорят на фамилии официално. Значи близки приятелки си правят каквото искат в общината и се държат все едно са в кварталния салон за прически.

81

Питанчев

преди 5 години

А къде е подсъдимия Ваклин, който е предложил подкупа ?

80

бг смешки

преди 5 години

недейте да вярвате на прокаратурата ! от Баневи искат пари а срещу Иванчева изпълняват поръчка на разни пишман строители на които им пречеше ....

79

Анонимен

преди 5 години

Я кажете кой е онзи неизвестен човек с който си говори Ваклин в предното СРС за 15 бона да си купи показен арест? Прокуратурата защо не е издирила кой е?

78

Анонимен

преди 5 години

Не се разбира,не се разбира,така и ние нищо не разбрахме за какво става на въпрос!

77

To6ko56

преди 5 години

Пълни глупости и измишльотини. Но това е нашата сиидебна сисстема.

76

АнонимеН

преди 5 години

ИВАНЧЕВА Е ПРЕСТЪПНИЦА ТОВА СТАНА ЯСНО ОЩЕ В НАЧАЛОТО!!!НО ТОЙ Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ Е ПРЕДЛОЖИЛ ПОДКУПА ПЪРВИ!!!! НЕ ГО Е ПОИСКАЛА ТЯ!!!ЗАЩО ТОЙ НЕ Е ПОДВЕДЕН ПОД НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДЛАГАНЕ НА ПОДКУП В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ????АЗ АКО ПРЕДЛОЖА ПАРИ НА ПОЛИЦАЙ ЩЕ МИ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ!!!

75

Анонимен

преди 5 години

Второ - НЕЗАКОННО е ДА СЕ ЗАПИСАВ ЧОВЕК БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО МУНе въвеждай аудиторията в заблуждение! СРС-тата се поставят след прокурорска заповед, след като по даден случай има достатъчно улики за извършено престъпление. И да всички знаем с какво се е занимавала Иванчева, само че едните са от нейната семка!

74

Цацаров

преди 5 години

Вижте сега при Мишо Бирата няма престъпление защото там на запис в прав текст се чува как министър председателя пречи на митническо разследване а тука имаме разпечатки с многоточия така че е ясно че имаме виновен

73

Сталин Й. В.

преди 5 години

Целият натиск върху Иванчева е да се пречупи и да се съгласи на споразумение БЕЗ ДА СЕ ГЛЕДАТ доказателствата (които май ги няма). Ако не се съгласи, ще се разтакава. Сега се компрометира и въззивната инстанция на съда, до ток 200 000 евро за Иванчева и колежката й. Ще се налага да се сменя и целия съдебен състав заради тежките процесуалнинарушения, които между другото са си и престъпления по НК. Яакаме, ще видим

72

Анонимен

преди 5 години

от тези СРС-та изчезваха цели части. Интересно че не ни се представи разговорът между Ваклин и Дюлгеров как прокуратурата ще я "сготви", които според спецпрокуратурара бил "неясен" и с "лош звук", или как Ваклин и дюлгеров обсъждат да заведат Иванчева на витоша и да й се случи случка. ИНтересно защо не се спомена за некролозите, коите се появиха на адвокатката на Биляна Петрова, или че баща й бе убит на публично място, когато защитаваше Филип Златанов и камерите не бяха изискани навреме

71

толкова си могат

преди 5 години

Преди няколко месеца ченгетата на Цвъ слухтяха някакъв *** от съседният апартамент и единственото нещо което хванаха е как лъска бастуна след известно чудене ушиту го злепоставиха пред съседите че е ***.дал ,та това представляват службите през 2018г.хахах

70

да

преди 5 години

то е ясно, че говорят за подкупи и тн, но всичко е един театър, за да изкарат Иванчева жертва в някакъв по-голям сценарий срещу прокуратурата и службите. Нали, никой не очаква, че Фризьорката ще играе кмет, тя ще играе точно това, което играе... А и принципа е, че съдебната система не трябва така пряко да се меси в политиката(каквото и да говорят за високите етажи на властта).

69

Мухаха

преди 5 години

Никой няма интернет от телефонен модем вече, така че ПУСКАЙТЕ аудио записите . Ко са прайте на срамежливи моми и публикувате само "избрани произведения ' .Случайно . Нека ЧУЕМ , за да се убедим а не разни тролчета сляпо вярващи във всичко за което им платят да ни казват тук кое как било. Записа ВЕДНАГА ще покаже каво са говорили... има ли прекъсвания и "странен" шум заглушаващ неудобните места... за кого ДРУГИ се говори. дали точно това е казала кметицата и колко са си измислили службите.

68

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

67

...

преди 5 години

Значи това СРС дори и баба ми дето е на 98г и не е кой знае колко с ума си, та дори и тя няма да му се върже! НЕЩАТА СМЪРДЯТ! Но аз да попитам КАКВО СТАНА С ОНИЯ ЗАПИСИ ЗА МИШО БИРАТА БРЕ!? ТЕ ЩО ТАКА ПОТЪНАХА В ДЪН ЗЕМЯ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НЕ СЕ САМОИЗНАСИЛИ ДА ГИ ПОРАЗСЛЕДВА! А!!!??? ЩО ТАКА БРЕ!!!???

66

Анонимен

преди 5 години

за подкуп не говорят. Има реплики от типа на "сигруна ти е работата", ама не става ясно каква е тази работа. Първо - това са УЛИКИ, а не ДОКАЗАТЕЛСТВА. Второ - НЕЗАКОННО е ДА СЕ ЗАПИСАВ ЧОВЕК БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО МУ. ТОЗИ ЗАПИС НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО. Трето - има огромни липси в записа, което предполага че насила са го сглобявали и четвърто - дори Иванчева наистина да е крала Дюлгеров също е виновен като Подбудител и помагач, А Иванчева има право на човешко отношение.

65

Анонимен

преди 5 години

Медии които клеветят невинни носят наказателна отговорност.

64

Анонимен

преди 5 години

Пуснете оригиналните записи или не ви стиска?