101

Запознат

преди 5 години

До Анонимен--115; Тя и русия съществува с АМЕРИКАНСКА ПОМОЩ. Немците за 3 месеца бяха до Москва.Руснаците щ яха да говорят немски. САЩ 4 пъти ги спасяват от ГЛАД;1892 ,1922,през ВСВ и я991 г. Виж картината на АЙВАЗОВСКИ. рисуваная за благодаярност към САЩ,че спасиха от гладна смърт 10,4 милиона руснаци. Рузвелт ги пусна да влязат в Берлин зад гърба на Англичаните ,които воюваха от първия до последния момент. Над Лондон са хвърляни и руски бомби.

100

Мда

преди 5 години

До Анонимен"А НАТО защо не може да помогне на Украйна да си върне Крим?"То и Господ не може да помогне,камо ли НАТО....Най-малкото защото Украйна получи Крим бадева,така го и загуби.Хрущов дал,Путин взял!Откъдето дошло,там и отишло.

99

Медийно затъмнение!

преди 5 години

До Ха-хаИма някаква политика, вероятно дори споразумение прието без знанието на народите в Европа (както се опитаха да прокаран и истанбулската конвенция) да ни заливат с пропагандни германо-американски медии като дойче веле. В райха е така. Трябва умовете ви да бъдат подобаващо шпакловани и джендъризирани.

98

Dmtr

преди 5 години

Русия скоро ще дойде и ще погълне всички европейски лимитрофи.

97

Миял

преди 5 години

До Анонимен--105; Казвали ли са ти колко си глупав?

96

Ха-ха

преди 5 години

И пак Дойче Веле!А бе Днес,други медии в Европа няма ли освен тая,най-проамериканската!?Във всяка една статия струи пропаганда на американския интерес.Ами хубаво,техен избор,ама трябва ли да им се връзваме?ЕС като слуга на САЩ ли ще постигне успех или като субект със самостоятелна воля?За американското благоденствие и доминация ли работим или за себе си?

95

Анонимен

преди 5 години

До ЗапознатГермания съществува от 1945г. насам по милост. Помни го!

94

Запознат

преди 5 години

До 1.5.1945г.--108;А на теб казвал ли ти е някой колко си глупав?Скоро Сибирски съюз ще се отдели от РФ.На Путин ще му теглят един на сухо.И на исток и на запад Русия все си е *** държава.

93

Анонимен

преди 5 години

Тръмп бил такъв, какъв-такъв не знам, но по негово време Германия капитулира пред САЩ.А сега някой да каже, защо им е на англичаните Брекзит?

92

Анонимен

преди 5 години

Американците ще използват Източна Европа за пушечно месо срещу Русия- Тебе лично никой няма да те ползва за каквото и да било месо. *** трябва да бъде убита и разчленена. Светът нама полза от тази сатрапия.

91

Шехерезада

преди 5 години

Турски *** съм аз роден,Турски *** и ще умра!Баща ми спами всеки ден,С мен,Мюмюн и цялата рода!За Султана от рано зарантаклечиме дружно в интернети за шепа лири чак до вечертаму правим виртуален кларинет!После апнем лук със лой,ударим си рикия-двеи юруш със страстен войкозата в двора пак да го яде!

90

Анонимен

преди 5 години

Само Лионел Меси, бре! Фамозни 2 пряксвободни удари вчера и 2 гола на Лео !Лука Модрич на първо място, Меси на 5-то...Жалка история.

89

Запознат

преди 5 години

До Анонимен--95;Много си неграмотен. За ПСВ е виновна Русия. За ВСВ са виновни Русия и Германия.Русия създаде германската армия. 1922 г. СССР и германия подписана РАПАЛСКИЯ договор.СССР и преотстъпи 5 секретни бази за обучаване.Ген. Х. Гудериан завърши танкова школа в СССР. Хитлер дойде на власт с помоща на Сталин. който изкомандва германските *** да гласуват за НЕГО. Воната започна с подписването на ПАКТА.На 22.06.1941 г започна междусъюзническа война.В Нюрнберг трябваше и Сталин да съ

88

Анонимен

преди 5 години

А НАТО защо не може да помогне на Украйна да си върне Крим?

87

1.5.1945г.

преди 5 години

Америка е залязваща империя и преди да се гътнe ще вземе и Европа със себе си в отвъдното. От години всички експерти прогнозират, че бъдещето е в Азия. Там хората се развиват с бясна скорост. Русия трябва да насочи поглед към Азия, а Европа която се относя с неуважение към Русия да се оправя. Да си купуват три пъти по-скъп втечнен газ от Америка палячовците. Някой е умрял да анексира плюмкитe в Източна Европа хахаха ще падна от стола.

86

Анонимен

преди 5 години

И запападна и източна Европа - цяла Европа вече е бита карта. Бъдещето е на Евразия - Русия, Китай, Индия - вече там са технологиите, там ще бъде центърът на световната икономика. А Европа я чакат протести, фалити и гей-паради. България отново избра губещата страна - честито.

85

Анонимен

преди 5 години

Като казаха Дойче Веле та се сетих за Меркел, та, как се казваше наследничката на Меркел!?След време въпросът ще е как се казваше наследничката на Германия?!

84

123

преди 5 години

Американците ще използват Източна Европа за пушечно месо срещу Русия

83

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е не дали е лесна източна Европа, разбира се че е лесна и сама си вдига краката и или се навежда за банани и западни шоколади тоблерон и маратонки найк, въпросът е - има ли изобщо желаещи да я превземат?

82

Анонимен

преди 5 години

"румънски анализатор" откога и румънците станаха големи анализатори, те и поляците освен да мразят руснаците с друго не са известни... а пропуснах, специално румънците имат мноо.го от *** братя, някой такъв анлизатор ще да е писал.....