510

extremist

преди 5 години

До Анонимен 551: КОМУНИЗМА ПРИЯТЕЛЮ Е РУСКИ ОТГОРЕ ДО ДНЕШНИЯ РУСКИ ФАЛИТ. САМО ЕДИН РУСНАК МОЖЕ ДА СЕ ХВАНЕ НА ПРАЗНОГЛАВИЕТО В ЕДНА ДОСТА *** КНИГА НАРЕЧЕНА "КАПИТАЛЪТ"

509

extremist

преди 5 години

До Анонимен 557: ВИЖ СЯ "ДРУГАРЮ" , ТОЯ МИТ С МАХАНЕТО НА ЯДРЕНИ БОМБИ ОТ ТУРЦИЯ ГО РАЗПРАВЯЙ НА НЯКОЕ РУСКО ХЛАПЕ, ЩЕ ТИ ВЯРВЯ ИМА НЯМА 5 МИНУТИ.

508

Истината е, че

преди 5 години

Старите европейци, които не се плашеха от подобни приказки, а бяха готови да грабнат оръжие ги няма ...на тяхно място след 70г мир има само природозащитници и правозащитници, които като чуят война и се ***. Затова приказките на източните варвари за ядрена пустиня ще имат ефект. Европейците са просто едни *** в момента.

507

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

Хагеиос Николааос е ЕЛЛИН ОТ ГРЪЦКА МАЛА АЗИЯ = САНТА НИКЛАС НИКОЛАУС = КАКВА Е ТАЗИ ПРАБУГАРСКА ДУМА КОЛАДА ?? НЯМА ДЯДО КОЛАДА...ИМА СВЕТИ НИКОЛАИ / НИКОЛАОС !!ГЪРЦИЯ И ГРЪЦКОТО МИНАЛО И НАСЛЕДСТВО -- Е РОДОНАЧАЛНИК И СЪЗДАТЕЛ НА ВСИЧКО НА ТАЗИ ГРЪЦКА ПЛАНЕТА !

506

Анонимен

преди 5 години

Цялата стратегия със ракетите със среден обсег е че американците си мислеха, че само те ги имат. Обаче руснаците в Сирия им разбиха илюзиите и сега вече понеже осъзнават добре, че нямат такова превъзходство и се надяват да ги превърнат в стока, която да продават на партньорите си от Нато за да се защитават от Русия ;))) А Русия им казва, че ако запада реши да се защитава от нея с такива ракети, има вероятност от рязко увеличаване на броя на кариери за стъкло на територията на западна европа ;))

505

Анонимен

преди 5 години

Всички руснаци са скотове и ***.

504

до фактологичния

преди 5 години

Всички са скотове и ***. Не знам дали си го забелязъл, но такъв е живота. Ама освен това някои са и неуки. Тебе визирам ;)))

503

Рок енд рол

преди 5 години

Цялата стратегия за разполагането на ракети със среден обсег в Европа се гради върху теорията, че войната ще се ограничи само на територията на Европа. А дали заедно с тези ракети няма да излетят и Сатаните и Сарматите...? И после всичко останало? И тогава заминават и куклите на конци и кукловодите.

502

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво е решавал и какво не е Хрусчов, но заради него САЩ махна ядрените бомби от Турция. Бих посветил няколко часа да ти обяснявам за Хрусчов, ама няма да ме разбереш. Защо? Ами защото Хрусчов умря от естествена смърт, а демократичния тогавашен президент на САЩ умря от куршум главата. И книгата "Спасителя в ръжта" стана световноизвестен шедьовър ;)) Ама едва ли знаеш за какво говоря ;)))

501

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са скотове - факт. Рускините са *** - факт. А русофилите никога не искат дори да помислят да отидат да живеят в Русия, а пращат децата си на запад - също факт. На такива смешници няма смисъл да им обръщаш внимание.

500

Анонимен

преди 5 години

Комунизма, приятелю не е руски. Комунизма е германски. Създаден е в Германия и е разпространен с германски пари. Германците заразиха с комунизма русия и после горко плакаха заради това си действие ;)) Десетки години плакаха тежко и жално... ;)))Добре е да имаш поне няколко часа изкарани в класовете по история ;)))

499

Анонимен

преди 5 години

Екстремист, вярно, че русия може да предизвика огромен поток от украински бежанци. Към Европа. И ще го предизвика след 2019 - като спре транзита на газ от там и вече украинчетата няма да има за какво да живеят :)))Защото те сега само от това живеят - от търговията с Русия. Дори сланина започнаха да внасят от там...

498

extremist

преди 5 години

До Анонимен 543 : ТОЙ ТАКА И ХРУШЧОВ СИ ГО РЕШАВАШЕ....И СЛЕД ТВА КОМУНИЗМА ПАДНА

497

Футуролог

преди 5 години

Недоразумение станалоСвети Николай то ест Дядо Коледа е християнин идващ на рождество 25 декемвриДядо Мраз е атеист идващ през комунизма на 1 януариТо ест Дядо Мраз е сатанистАйде сега сатаниста Дядо Мраз да спасява Русия начело с Пеневата чета

496

extremist

преди 5 години

До rusnak ТИ СИ ОПИЧАЙ АКЪЛА, ТАЙМЕРА НЕ РАБОТИ В ТВОЯ ПОЛЗА

495

extremist

преди 5 години

До Анонимен 545 : ТВА СА БОГАТИТЕ РУСНАЦИ ИЛИ СЪЩИТЕ КРАДЦИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ. ИСКАТЕ ЛИ ГИ ПРИ ВАС

494

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не са оревавали нищо. Обясняват, че не са нарушавали договора и това е така. И всички го знаят. За сметка на това такива като тебе ореваха въртълъка, че били войнствени, а те само обясняват какво ще направят в отговор и че това не им харесва. А всъщност им харесва, защото си решават проблема с американските бази в Европа и Азия за 3 минути ;)))

493

rusnak

преди 5 години

Опичайте си акъла, ако го имате още. Простотиите които пишете показват тотално непонятие на нещата и това ще ви изиграе лоша шега когато дойде времето, а то наближава. Тик так, тик так.

492

Makedon

преди 5 години

Tccc.. Tcccccc.. Tcccc kako be taka..... ami i nie ne sme vo NATO KE JADIME POPARATA... zaradi vas BOLGARITE... vie zasluzvate oti jadevte NATO przolite i kofteta....

491

extremist

преди 5 години

ИРАН ЗАПЛАШИ ЗАПАДА С ПОТОК ОТ БЕЖАНЦИ. РУСИЯ МОЖЕ ДА ЗАПЛАШИ ЗАПАДА СЪС СЪЩОТО - ТОГАВА ЩЕ СЕ СТРЕСНА СЕРИОЗНО ЕЙ, ТОВА СА 260 000 000 РУСКИ МИГРАНТА