227

Анонимен

преди 5 години

КръсТник се пише с Т

226

Анонимен

преди 5 години

Бг се тресе от скандали, а жу.рналята пълнят медията с търновеца, грузинеца, М. Илиева, модата, търчина на летището- отклоняване на вниманието от същественото към злободневното и незначителното.

225

Суджука

преди 5 години

За един тир със суджуци носи ли се наказателна отговорност?

224

Анонимен

преди 5 години

Безплатното ползване на апартамент 180 кв.м от държавен служител (министър) е еталон за корупция , който трябва да се ползва в учебниците по Наказателно право.

223

ПроСоТо

преди 5 години

До позитано 20е добре,"бъзика" си е хумор,зареден с положителни емоции....все пак ,СПОРЕД МЕН, не е зле да внимаваш с изказа..

222

В. Горанов,изявление

преди 5 години

Аз живея в чужд апартамент... Сравнение с други съм невинен, като дете. Цветан Цветанов има шест апартамента от тъщата, Бойко Борисов частен остров и имение в Барселона, Лиляна Павлова носи чанти колкото едностаен в Сливен ...

221

Анонимен

преди 5 години

Тя мама на тати не дава без пари, той огромно жилище без пари му дали моля ви се. Хайде не на нас тия измишльотини. За това ли толкоз дни умува, за да измисли таз плоска лъжа. Те хората в БГ да не живеят още по дърветата и да не знаят мръсните ви сделки. Хората ги изцедихте с данъци, пък министъра на финансите, дето трябва са е за пример, прави евтини трикове. В Германия когато е предоставено безплатно жилище пак се плаща данък от евентуалния наем, който би могъл да бъде, за да няма укриване на

220

позитано 20

преди 5 години

До ПроСоТо 218 Хич не съм отчаян комунист. Бъзикам се, бе.Не съм гласувал за БКП при Живков , та камо ли сега за БСП. Да не мие изпила чавка акъла..?

219

Анонимен

преди 5 години

Влади, много ти е занижена оценката за интелигентността на българите. За твое сведение никой не ти вярва.

218

ПроСоТо

преди 5 години

"Анна-Мария",явно и Плъхчо е получил уплах и сай скрил в дупката докато "Съвета на Евромъдреците",на които тоя плаща ЛУДИ НАШИ пари,не му подшушне как да действа..

217

цитат

преди 5 години

"Услугата" има монетарно измерими величини, и в понятието корупция получаването на подобни подаръци от публично лице - особено от министър на финансите - е съставомерно, т.е. наказуемо.Горното за улеснение на "проверяващите", да им спести мъките.

216

ПроСоТо

преди 5 години

До Анна Мария Чочурковамного ми хареса забележката ти!!!..Жалко че сайта не допуска "емотикони",щях да гарнирам това с поне едно "усмихнато личице"..!!!

215

Руанда

преди 5 години

ГЕРБ и Патриотите са срам и позор за страната ни.

214

Горски

преди 5 години

Ти си бил много страхлив. Нали си учил с свищовското килийно, не си ли свикнал със земетресенията.

213

Анонимен

преди 5 години

Аре бе, умни, умни, а лъжите им като в детската градина. Така ли лъжеш и на масонските сбирки бе кирльо плевенски

212

Кире

преди 5 години

Тия комунисти немат спиране бе и не ми дават да спим ношно време гаделичкат ме по петите и ми пеат комунистически песни а аз много ги мразим щото са комунисти и не ми дават да спим ношно време тая ношт един даже ми се уригна на ушото и сега не можем да чувам биг брадъро

211

Кольо

преди 5 години

Бойко си го е отгледал като дете, а той от кръстника взел жилище! Не те е срам, трябваше да бивееш в Банкя!

210

Цветан Цветанов

преди 5 години

Ние от ГЕРБ сме стабилни и не сме корумпирани под мъдрото ръководство на нашия лидер господин Бойко Борисов и ще изкараме още пет мандата по четири години.

209

ПроСоТо

преди 5 години

До позитано 20ти може и да си "отчаян комунист по изгубените блага"....Но тук става въпрос за съвсем друго,уважаеми!...Не си разбрал,по-добре са не обаждай!САМО *** бръщолевят за "комунисти и комунизъм"!..-Понятия,поне от 30 години НЯМАЩИ МЯСТО "у нас" !

208

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 197 Точно психолога ги е посъветвал да се нанесат в жилището на кръстника и то без да плащат.И Горанов да провери какви са отношенията на кръстника с жена му.