75

Дядо Мраз

преди 5 години

През почивните дни ставали повече катастрофи. Щото тогава излизат да карат съботно-неделните шофьори, които през останалите 5 дена от седмицата на кола не се качват. От това губят и практика. И колкото са по-неуверени в действията си и не преценяват пътните ситуации мигновенно, а мислят дали всяка тяхна маневра ще им донесе по-голяма глоба, толкова по-неадекватни на пътя и опасни за останалите са.

74

Бай Иван

преди 5 години

Проблема отдавна не са глобите, а липсата на полицаи които да ги налагат.

73

Геле

преди 5 години

и 5000лв да стане глобата за превишена скорост значение няма като няма контрол или е само избирателен на места с абсурдни ограничения. Превантивност тук няма, очакваме, че с повишаване на глобата ще има стреснати - след 2-3 престветнати фара и всички са в границите на разрешеното и нарушител няма. Като се мине патрулката знаят, че друга след 5-10км няма да има и карат като обезумели. Как немогат да го разберат в КАТ това.

72

Анонимен

преди 5 години

Е това *** на снимката цял живот ще е на наш гръб!

71

Анонимен

преди 5 години

Униформените просяци отново в действие!

70

Анонимен

преди 5 години

-Ей, тея катаджиите са напълно озверели вече...-Защо, какво е станало?-Ами спират ме оня ден, провериха ми документите, и накрая ме питат абе ти днес защо си без кола?

69

Анонимен

преди 5 години

Полицията и КАТ трябва да пълнят дупките в бюджета и да си оправдаят 100 милиона които им дадоха, и тези които ще им дадат - това е истината, не , че имат голема грижа на простолюдието. Всичко в тази държава се върти около глобите КАТ, НАП, всекакъв вид полиция , сига и венетната полиция защото нема икономика.

68

Анонимен

преди 5 години

Тия се ***.Да ни глобяват превантивно по 500лв. и да си удържат глобите.Никой не говори за купени ш. книжки и шофиране без ш. книжка.

67

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Проблемът е че 200% от българите са примерни шофьори (виж коментарите) , и ако ги спрат без колан е защото току-що са потеглили, ако говорят по телефона е защото са го взели да погледнат часа, ако са превишили скорост е защото знаците са зле поставени, и т.н.

66

до бед кампъни

преди 5 години

В България ще си получиш глобата

65

Bad Company

преди 5 години

Кажи на кой адрес си получаваш глобата "за колан заснет на камера"!:)) Ххахаха! ама, че сте елементарни парчета!

64

Анонимен

преди 5 години

Да ми дадат директен пример - кога увеличаването на глобите е довело до намаляване на произшествията?Защото застрахователите постоянно се оправдават с увеличаване на произшествията, за да увеличават ГО и Каско; а полицията постоянно се хвали че увеличава глобите и това намалява произшествията. Някой от тях лъже, въпроса е кой?

63

шматка

преди 5 години

Поредната т.ъпотия.Глобите и сега не са малки.Просто трябва да създадете механизъм за тяхното събиране.Това което ще въведат е пак срещу масовия стриктен шофьор.Как ще процедират срещу шофирането без книжки.Постоянно четем:Виновния е с а книжка и с 1,7промила алкохол.Какво прави власт а там

62

До Bad Company

преди 5 години

Ахаааа, най-после се издаде, че си най-обикновен ттрол на Герб! Каква Москва , какви пет лева, говорим за съвсем друго!!:)))))Много поздрави на Борисов!:))))

61

Bad Company

преди 5 години

До до Bad Company 63И на кой от адресите ти, тролчев, идва глобата??? На този в Белгия ли, в Рим ли ?? Или може би и в Масква имаш такъв?? Ххах!

60

Хап

преди 5 години

Стига с тези глоби, пуснете цивилни коли с камера в трафика за да се спират истинските ***. Дори в Румъния го има това от години, тука те спрат и проверят, всичко ти е ок, после давай пак ряз и чапрас на ***.

59

Анонимен

преди 5 години

Така е аз по новините само слушам за нови глоби и данъци, нищо за хората и нищо за облекчаване живота на хората! Какво става??

58

Шофьор

преди 5 години

Значи по празниците трябва да се спазва правилника, а после няма проблем ... всичко си е постарому. Велики са, велики са да измислят глупости ...

57

до Bad Company

преди 5 години

А ако те хванат на камера? Нали се сещаш, че си смешен! Рядко виждаш полицаи на Запад, хвърляш фас и ти идва глоба, поне така е в Белгия! Послъгваш ми се струва, айде бегай почвай работа, че Шефа ще ти отреже заплатата от 500 лева!

56

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали е само мое усещане, ама напоследък новините май се състоят само от няколко теми:1. Нови данъци / глоби2. Повишаване на същещствуващи данъци / глоби3. Населението емигрира4. Бизнесът реве, че няма хора5. Създават се нови държавни служби