36

От палубата

преди 5 години

До Анонимен 24От какво си недоволен - белгийският моряк е направил точно каквото искаш, пуснал ги е и е избегнал възникването на конфликт

35

Анонимен

преди 5 години

Русия си търси края.

34

Русия в изолация

преди 5 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

33

(*_*)

преди 5 години

До ТHE ПатриотРуски военен кораб беше потопен от баржа с *** до Босфора.Плаващият (единственият) док който може да ремонтира кузнецов потъна заради изгорял бушон.руският флот има (малък) шанс единствено срещу надуваеми лодки управлявани от м***

32

Анонимен

преди 5 години

До sdСпри пиенето и дрогата и си лягай... и без това нищо не ти се разбира!

31

Анонимен

преди 5 години

До ТHE ПатриотТе и за това обвиняваха руснаците = били им блокирали ГПС и капитана не разбрал къде е север :) Излиза, че ако руснаците блокират сателитната навигация, замина натовското въоръжение, това кораби, самолети, подводници....

30

ТHE Патриот

преди 5 години

При натовските учения в Норвегия една натовска гемия се беше обърнала на брега и си викам тия психопати ще воюват с Русия ,световна ядредна сила способна да взриви целият свят???Тези престъпници трябва да бъдат спряни!Това не са нормални хора ще провокират конфликт!

29

До 35

преди 5 години

Абе и ти не си съвсем прав. Докато Ф-16 е многоцелеви изтребител-прехващач и Су -34, както и Су-24 са тактически бомбандировачи. Така, че не сравнявай 34-ката с Ф-ката.

28

Българин

преди 5 години

Облетяване над фрегата в международни води е мноооого далече от започване на война.

27

До 24

преди 5 години

Еее...ама вие чебураашките сте майстори...да казвате на черното-бяло.Умишлено искате да запалите военен конфликт.

26

до 32

преди 5 години

"Пехотинец" няма нищо общо с армията. Посто момчето е прекалило с онлайн кампаниите на Call of Duty. Не го съди строго, детето си въобразява, че е могъщ "войн" съдейки по ранга си в онлайн класацията на играта.

25

Анонимен

преди 5 години

Пехотинец, що показваш пълно неразбиране.Су 24 е щурмовак, какво го сравняваш с изтребителя ф16. Ако ще сравняваш дай ф16 с Су 34, тогава верно ще се придъняват ламарини ама не руски.

24

Анонимен

преди 5 години

"Руснаците са проста, *** нация за ксоято човешкият живот не струва нищо."Ако беше така въпросните натовски корабчета в момента щяха да хранят рибите.

23

Анонимен

преди 5 години

До пехотинецПехота, свали каската и се огледай! Спарила ти се е главата под желязото.

22

Анонимен

преди 5 години

Откога Балтийско мори е само руско. Поредната простотия на ***. Няма да си оправят кочинката, ама показват мускули и дрънчат с железата си. Същото и с Азовско море. Имат договор с Украйна за Керченския пролив, но те пък кога ли са си спазвали договорите. Оравиха сравянството, православната църква, Близкия Изток, Приднестровието, Абхазия, Осетия и т.н. Винаги са справедливите, умните, но защо всички съседни държави са пропищели от тях и освен Беларус, некой не иска да ги чуе.

21

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са проста, *** нация за ксоято човешкият живот не струва нищо. С дивотиите си ще запалят световна война за едното нищо. Да си стоят в ***, да се трепят в нея но да оставят света на мира.

20

Анонимен

преди 5 години

Белгия няма излаз на Балтийско море и не си стои в Ламанша.

19

Анонимен

преди 5 години

Фрегатата си патрулира в Балтииско море, а самолетите си патрулират над Балтииско море!Какво толкова?Аааа, твърди се, че са прелетели над фрегатата.А не може ли тя да е минала под тях?

18

Анонимен

преди 5 години

"Списание "Ле Виф" съобщава още, че случката с руските изтребители е станала само ден, след като руска подводница е изплувала в непосредствена близост до фрегатата."И са продължили курса си въпреки първото и пределно ясно предупреждение на руснаците? Тези натовски момченца наясно ли са, че си играят с огъня?

17

пехотинец

преди 5 години

Су 24 !?!?!?!? Кой плашат пияните ушaнkи с тези допотопни аероплани които и за селскостопански хвърчила не стават? Два изстрела от бордната картечница на фрегатата и са придънени без дори пилотите да успеят да катапултират. Смешници са рашките. Един ф-16 и Балтийско море ще се напълни с руски ламарини.