39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА България какви Лади произвежда, или произвежда само миячи на улици за Германия?

38

Анонимен

преди 5 години

До до 25Жалиш се от тежките батерии - а знаеш ли колко са тежали първите магнетофони от 30-те на 20 век?Става дума за автомобили, а не за магнетофони, и сега сме 21 век, а не началото на 20 век.

37

Анонимен

преди 5 години

До ReptileЛадата е един двигател в ламаринена кутия и едно кормило. Нищо повече. Ко няма да пали то няма нищо в нея.

36

Анонимен

преди 5 години

Ако всички почнат да зареждат електически коли, ще трябва да се произвежда повече ток, а ток се произвежда най-вече като се горят въглища, атомни централи не се строят от днес за утре, а и те са обявени за вредни. Това означава ако всеки почне да кара ел-кола планетата да се покрие със смог от сажди заради изгорелите въглища в ТЕЦовете.

35

Анонимен

преди 5 години

Тук пак се напълни с инжинери и специалисти ... аман бе. Я се съберете всичките и покажате на Тесла как се прави :)

34

Reptile

преди 5 години

Дааа, и Ладичката замръзване, ама след няколко шута се отваряш и при - 20 палеше без проблем... цената не коментирам. Навлизането на електричните няма да е толкова без облачно, не и със тази технология на бактериите.

33

Анонимен

преди 5 години

До 24Толкова да сте елементарни...

32

до 25

преди 5 години

Жалиш се от тежките батерии - а знаеш ли колко са тежали първите магнетофони от 30-те на 20 век? Десетки килограми! А сега звукозаписните устройства са грамчета! Бъдещето е на електромобилите и мирният атом...

31

Анонимен

преди 5 години

По принцип на всяка стока може да се наложи акциз, и компютрите които печатат фактури и сметки печатат графа акциз ако има евентуално, ако няма печати 0. В момента няма акциз на тока, но ако много хора минат на автомобили на ток и не плащат акциз за бензин държавата няма друг изход освен да въведе акцизи на тока и тока ще скочи баснословно.

30

:D

преди 5 години

Собствениците на Тесла доказано не замърсяват околната среда- лятно време с колата, зимно време- пеш.

29

ДО 26

преди 5 години

Това което си написал е вярно . Ако си разгледате фактурата за ток ще се изненадате - има графа Акциз . За сега тази графа е 0 , но явно Държавата мисли в перспектива .

28

Анонимен

преди 5 години

Минат ли всички на коли на ток и държавата почне ли да губи от акциза на бензина, тогава ще наложи акцизи на тока и тогава всички ще плащат многократно повече за ток, не само шофьорите на ел-коли.

27

Анонимен

преди 5 години

Колата е натъпкана навсякъде с батерии, клетките са навскякъде, шаси, под седалки, врати. Трабва да си безумец да караш такова чудо, цялата енергия на двигателя отива да вози "горивото", тонове тежат батериите. А след 4-5 годико когато трябва да се сменят се ръсиш 10 хил долара за нови батерии и още 2-3 хил за смяната.

26

До 27

преди 5 години

Акциз върху тока има и сега титане на мисълта.

25

Анонимен

преди 5 години

До ИнтерпретатораИмператоре на глупостта, такова нещо като воден двигател няма и никога няма да има, има двигател работещ с водород, а за да го добиеш трябва да използваш ел.енергия за електролиза. Да не говорим, че водорода е доста опасен газ, много лесно запалим, дори при контакт с въздуха.

24

Анонимен

преди 5 години

Голяма част от теглото са батериите. На практика енергията се изразходва да носи батериите. Цялата идея е сбъркана още от началото, такива коли нямат бъдеще с тези батерии, нови батерии няма а Тесла не са мръднали и милиметър да разработят нови технологии за батерии, а продават въздух под налягане на еко-снобите.

23

Анонимен

преди 5 години

Тесла е един финансов балон който скоро ще рухне, а Илон Мъск ще прибере доста парички.

22

мъск

преди 5 години

Тези коли и технологии тепъва навлизат. Карам електромобил от няколко месеца е и просто страхотно. Няма звук в двигателя. Няма шум, няма зелена/синя зона.

21

Анонимен

преди 5 години

Един от спасителите на тайландските деца му беше казал на Мъск къде да си завре продукцията.

20

Анонимен

преди 5 години

Докато балканския селянин се присмива на Елон Мъск (сякаш те създават нещо нали...) , Тесла ще използва данните от тези проблеми за да направи колите си още по-добри. Ама българина той му дай да плюе и да се радва на чуждото нещастия докато той самия тъне в мизерия :) пропаднал нацийка.