46

Късен босилек

преди 5 години

Е, другарю Президентски съветник Христов,отървахте му юздите на този!Народът умно го е казал - Не се радвай на малко прасе и нов началник...Не се знае каква *** ще излезе от тях!

45

Анонимен

преди 5 години

Хахаха...кой ми гащите омаза днес посред бял ден...гузен негонен бяга.

44

Валери

преди 5 години

До 43. Много ... коментар. Айде измисли нещо по-интелигентно и тогава пиши пак.

43

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Вижте г-да... България винаги си е била .... непроменена.Нали го чухте Б.Б. ?"Това е от преди мен!"Не ми е удобно да пиша таквиз неща, но само в Бг има НСО. И си го държат.Робите не щат свобода, а искат да станат господари!По целия свят има охрана на президента и охрана на мин. Председателя и се подчиняват на всички закони. Иначе ги шокат.Законът е за всички!Смятате ли, че НСО може да блъсне и убие 85 годишен скитник, за да "спаси" президента?Ехо!?!?!

42

Анонимен

преди 5 години

На некадърен президент управляващи му пречат.

41

Смях

преди 5 години

Радефф, радефф, ама то е ясно кой е поръчителят. Разбира се, че Боко е пратил онзи инвалид в Харманли да се блъсне в баща ти.

40

Анонимен

преди 5 години

Мога да си представя ако Борисов имаше жена , как всеки ден щяхме да четем , че мачка хора по улиците с Ладата Нива на мъжа си ,дето той така и не я купи . Саааааамо приказките им много големи на гърбавите мишки.

39

СЕМ

преди 5 години

Само така ли ми се струва, че радефф заявява, че медиите не трябва да раздухват случките с неговото семейство? Алооо, кой радееше за свобода на словото и медиите?

38

Де е Деса?

преди 5 години

Кротко кара "Мерцедес"-а

37

Анонимен

преди 5 години

Докато тук ни занимават кой на криво кой на право закона за вминетките е в сила. Ще плащате та пушек ще се вдига. А най лошото е че ще храните още 600 лежача по скоро возещи се на държавни втомобили селя.ндури. Които ще ви дебната да ви емнат изотзадека. Харесвали ви. И да не ви харесва захапали сте го квадратния и няма мърдане ни у лево ни у десно. Чу.кайте си клвиатюрите спете до жените си да ви греят случайно да не настинете а пък баламите се.ян..дури ще ви чу..кат на задна.

36

Анонимен

преди 5 години

"Отгатнете кой е поръчител на тези суперпродукции".........................Критиката винаги е полезна, но ... българския политик е толкова нищожен, евтин и недостоен, че превръща всеки опонент в личен враг. И това важи и за двете страни в конфликта.Недостойни, алчни бакали - печалбари на гърба на почти изчезналия български народ

35

Za po-chesta slava

преди 5 години

Ako ima cameri na voennite igrichki na bg armia u nas i v chujbina, ste stane vidno i iasno na bg narod suveren za kakvo prahosva bg glavnokomandvastiat armiata general Radev parite na bg danakoplatci ot bg trezor i zasto bg narod jivee v bednost i nestastie...i vsichkite mu vlojeni bg levove v nationalna zastita i sigurnost v transportni voenni sredstva, voenna tehnika, sgradi, tereni, kuli sa razbiti i unijojeni ot maistora na bg voennoto prahosnichestvo i ruinite general pensioner Radev.

34

Анонимен

преди 5 години

Абе друго е внушението, но летеца тренира за политик. За момента покрива ниво народно събрание. А летеца е Хамериканско одобрен. А на *** сина, къде прави кариера? В момент в БГ се борят хамерикански лагери.

33

Анонимен

преди 5 години

До зелен чорапКакво можем да очакваме от пенсиониран по некадърност пожарникар ?

32

Анонимен

преди 5 години

Да знаете, че НСО преди жена му на Радев никога не са превишавали правомощията си и винаги са били изрядни,учтиви,каращи без превишена скорост за да не създават рискови ситуации.

31

Анонимен

преди 5 години

До 33. Абсолютни глу.пос.ти си написал. Недей повече. Смешно е.

30

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се гордея с нашия президент,който не го харесва да му дуфа!

29

Анонимен

преди 5 години

Фостафка! Айде, батко! Бегай на село!

28

Алеко

преди 5 години

Изпитвам огромен срам от този т.н. пРезидент. Няма по-грозно нещо от това, личност на такъв пост да хули непрекъснато другите институции и държавата си. Работи, а не говори. А ти какво направи за да се подобрят нещата бе, льольо.

27

зелен чорап

преди 5 години

какво може да очаквате от военен пенсионер, издигнат от *** и Решетников?