171

Анонимен

преди 5 години

Само *** може да си мисли, че Горанов е ***. Как си представяте Горанов, като министър на финансите, да живее в чужд апартамент и да не оправил историята на апартамента изрядно за него.

170

Анонимен

преди 5 години

Домусът неслучайно се изпусна за кръстникът. Защото във всяка мафиотска структура има по един кръстник.

169

Анонимен

преди 5 години

Кръстник,кръстник ....ама масон . Цацаров какво ще разледва ?Още при назначението си при въпроса за прекалено многото прокурори и съдии от ложи Цацаров се издаде и каза"Прочетете повече за тях те не са това което си мислите ". Като хле/барки са навсякъде . Разправайте после че обикновенни умни хора ви управляват.

168

Анонимен

преди 5 години

На Горанов апартамента му е от кръсника му, на Цв.Цв. амартаментите му са от тъща му, на Боко острова му е от баджанак му, а милиардите от делечния му барчед Билл Гейтс.

167

гого

преди 5 години

ББ да се отърва овреме от този наглец...а и от онази подобната Мента. бюджетарката

166

Анонимен

преди 5 години

Кръстникът!!!

165

Анонимен

преди 5 години

Абе къде я Банкянската мишка бе, пак ли се скри ?

164

Анонимен

преди 5 години

само наема на паркомясто в Есте е 1800 евро годишно, и това ако го платиш на куп

163

Анонимен

преди 5 години

предоставянето за безвъзмездно ползване на недвижим имот представлява подарък с финансово изражение равно на пазарната стойност на наема за конкретния период, по закон министри и висши държавни служителя нямат право да получават подаръци освен от близки и роднини по случай обичайни поводи/ рожден ден, нова година.../ могат да получават и подаръци и от други лица, но до размер на 200 лева годишно, това е ! в конкретния случай имаме ежемесечни подаръци в размер поне 2500-3000 лева

162

1

преди 5 години

турците имат един лаф ,цитирам "апартамента е на брат ми яланджията",тоест на лъжеца.

161

Анонимен

преди 5 години

Днес като е черен петък може ли да купя апартамента на Горанов с 99.9% намаление?

160

Уууу!

преди 5 години

Горанов е ясен.Щом се изказа преди,че ако всеки не си прехвърли парите от ЧПФ в НОИ,децата му ще му плащат пенсия ми стана ясен колко е кадърен.А сега вика,че старите коли замърсяват и затова се вдига данъка,без да се взима предвид,че някои са на газ и сме се редили за смяна на талон,такси и т.н.Говори си неподготвен и Бойко ще му метне главата на народа!Не се търпи тоя!

159

АНАЛИЗ

преди 5 години

Аз живея добре , работя и съм доволен от заплатата . Както казва Домусчиев - ще пратя чистачката да ви набие .

158

До 78

преди 5 години

Става въпрос за комплекс Есте на братя Домусчиеви

157

Анонимен

преди 5 години

А Горанов кръстника не бил бизнесмен а Кръстник по професия.....ХА-ХА.Тоя номер с апартамента НИКОГА не би минал в англо-Саксонска държава.А тоя свищовски експерт отдавна щеше да лъска нара при бай Ставри.Ама това е Бг.........държавата на Тиквоте, Цаците и ЦецУ-апартаментите.

156

Анонимен

преди 5 години

Апартаментът на Горанов не на Домусчиев, на кръстника му е!--------Тъй, де, не е мой - наш е!!!)))))

155

малко сметки

преди 5 години

Оня ден имахте статия за цените на имотите. За кв. Изток бяха към 1500 евро за квадрат. В този комплект Есте сигурно са два пъти по толкова, та за 180 квадрата ... хайде по 2500 евро да ги пишем са 450 000 евро.Та кръстникът е вкарал едни пари и го е дал ей така. Наемите в такива затворени елитни комплекси са поне 10 евро за квадрат, 1800 на месец, 21600 на година или 129600 евро за 6 години.Значи КОЙ харчи едни 579600 евро Горанов. И от къде този някой тия пари?!

154

Анонимен

преди 5 години

Ако Горанов е към 40-те значи е кръстен около 20-та си година ... интересно кой му е кръстника, дето го е кръстил на дърти години :)

153

ДОМУС, ДОМУС

преди 5 години

ама богат ДОМУС. И ГОРАНОВ му се кланя, опрости му 60 млн към бюджета, а насреща....

152

до тонката

преди 5 години

лъжеш пич, пред варненските молове цял ден е скука, ежедневие....платен драскач