42

Анонимен

преди 5 години

По добре да приемем предложението на ембасито дето викна на инструктаж Теменужка- за скъп шистак, говори се над 300 $ от непостроен терминал за втечнен шистак в Гърция, който България ще финансира с няколко милиарда!А за да се намалят разходите, ще се пренася с кофи в България!

41

Анонимен

преди 5 години

80% умствено недостатъчни е прекрасна среда в която виреят патоци, атомни централи и разведки

40

Анонимен

преди 5 години

До 38е то точно за това, всеки мислещ и уважавщ себе си човек се дърпа и бяга като дявол от тамян от това оръжие, което поражда тотална зависимост, а значи - липса на каквито и да е степени на свобода! "Газа" е поредната окова (във всяко отношение) за България!--бяга, защото това не е вече "братска" газ от ссср, а капиталистическа газ от олигархична, фашистка държава ! разликата е огромна между бартера - "домати срещу газ", и пазарно - монополното - "свобода срещу газ"!е па не ви щем газа!

39

"експерти"

преди 5 години

Иван Хинковски????????Откъде вадите постоянно експерти по всичко- а държавата България на ЕС най- бедна в ЕС, Европа и Азия!Откога журналистите определят кой е " експерт", щото щом е казал нещо по медиите по разни блокове е експерт така ли?

38

Шопска зора

преди 5 години

"Достатъчно е секретарката на американското посолство да се обади на Боросов по жиесема, не е нужно някой като Макейн да идва."Достатъчно е на секретарката на американското посолство да и се случи нещо лошо и ще престане да звъни не само на Борисов, а и вкъщи даже. Тия са мегастрахливи, и никак не са недостижими и неуязвими. Безсмъртни пък съвсем. Да не се наложи да спускат флаговете и кепенците на Козяк скоро.

37

Анонимен

преди 5 години

Вече няколко дни се раздухва фалшивата новина, че Турски поток ще минава през България. Мислете скъпи хора, бъдете разумни и не се подлъгвайте

36

Василев

преди 5 години

Никога пред Газпром не е стояла дилемата дали да има Южен Паток или Син Паток???Никога???Тяхната цел е да ги има и двата патока!!ЕС и великите и всемогъщи англоскаоснските банки и корпорации не искаха Южен Паток и той не се осъществи!Сега ще си направят Син Паток, като се опитват да вкарат проектите в нормални печеливши проекти!При Южният Паток най-важното условие беше, че тръбата на българска територия щеше да е на Газпром и щяха да транзитират и за ЕС и за Турция!Мислете селяни?Мики!ЦРУ

35

c4n0puS

преди 5 години

До Коце кметаКмете тука не е виновна Тиквата а 3-мата Сенатори от ЛЮБИМАТА НИ САЩ и Пламен Орешарски (Жив да ни е дупедавеца) След среща с тези гадове от САЩ, тоя продаде БЪлгарския интерес... а преди година някъде Ипончето ходи да целува 3адника на *** та тръбата да мине през България. Но истината е че не Русия реши да мине през България а ТУРЦИЯ и не защото сме Приятелчета а за да не мине през омразната им Гърция с която и до днес имат Дипломатически търкания!!! ФАКТ

34

Анонимен

преди 5 години

Не искам да коментирам какво пише погоре.Чета обаче реални неща. Фирми в Турция вече строят сухоземния газопровод, 69км до Люлебургас и оттам още 145км до Ипсала на гръцката граница. Това се строи и ще е готово след година - две

33

Анонимен

преди 5 години

Това е хубава новина за българската демокрация!Сега ще можем ,да рекетираме,ако се наложи,и Русия,и Запада!Просто спираме им газта,и всички ни слушкат!

32

Анонимен

преди 5 години

До ПАЦИДостатъчно е секретарката на американското посолство да се обади на Боросов по жиесема, не е нужно някой като Макейн да идва.

31

анонимен

преди 5 години

И двамата "експерти" особено единия нищо не казаха, освен общи приказки. А единият известен като бивш консул в Одрин изведнъж се оказа, че е бил и в Истанбул. И е толкова голям експерт, че обърка кога е построен Син поток. Каза, че е това се е случило в средата на 80те години,а договорът е сключен ппрез 1997 г. като строителството е приключило 2002 г. На всичко отгоре заяви, че отблизо е следял този въпрос... сега ясно ли е защо сме на това дередже с такива "експерти"...

30

Зозо

преди 5 години

До ВасилевЕвала, Василев :)))) Бяха се приготвили с голямата лъжица *** ама нъц!

29

Анонимен

преди 5 години

До c4n0puS 16,защото като стигне Провадия, влиза в същестуващата газопреносна мрежа на Булгартрансгаз и няма нужда от допълнителни строежи.

28

Българин

преди 5 години

А Путин защо не дава ефтино газ, а, нали сме братя, а, защо Путин не дава ефрино газ?

27

ПАЦИ

преди 5 години

Е добре че макакКейн пукна та сега говедарите няма кой да изпратят да слага пръти в колелото на прогреса. Изобщо цялата истерия покрай тази тръба показва само едно - каквото, когато и както да се случва накрая винаги се осъществяват желанията и се реализират плановете на Путин. Най-великият! Господарят на планетата. Браво Владимир, ти си недостижим.

26

Зозо

преди 5 години

Начи за *** не е проблем да се дадат 4-5 милиарда за ЮП на руснаците, а сега за новата тръба, по европравилата реват на умрело! Само да им кажа, че парите ще дойдат от ЕС за хъба, защото е европейски проект. За *** остава да преглъщат слюнка :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Гацю, Р.Овч. и другите да връщат парите на Путин!!!

25

До русофоб

преди 5 години

Ама после ТИ НЯМА ДА ПОЛЗВАШ ГАЗ!

24

Анонимен

преди 5 години

Спирането на този транзит носи загуби от 100 млн. евро на година за "Булгартрансгаз".-ето точно заради това е цялата тая патаклама, а не че на българина му е арило, заради "липсата на газ", тъй като като цяло, българина не е голям потребител на битова газ и с нея или без нея - все му е тая.зора е на газовата мафия да отново и отново "да заработва" без дефакто "да работи", на гърба на българина

23

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно ще се стигне до построяването на китоловна флотилия. Щом този поток е толкова голям, то сигурно от там ще минават и китове и сега е момента да се отпуснат няколко милиарда за флотилията. Е, ако се окаже цаца няма значение. Важното е, че бъдем готови да ловим китове. Китове без полимерни опаковки в стомасите си - екологични, че чак "органик".