125

Анонимен

преди 5 години

До nikiБай *** си ти! Партиен ***, платен. Службогонец! На държавна хранилка. Живеещ по комунистически.Народът, работещите отдавна израснаха, надживяха миналото.

124

Анонимен

преди 5 години

Герб не стават,Патриотите ви обиждат,сега и Профсъюзите са ви криви! Ха ха ха!

123

Протестър

преди 5 години

Аз съм ЗА, следните радикални мерки, за да я има България!1. Забрана за внос на трошки, скрап и прочие, които не отговарят на сертификат под Euro52. Рязко затягане контрола на пунктовете за ГТП. Баракуди без катализатори и с елеминирани DPF , веднага се конфискуват за скрап от държавата. По този начин автомобилите в движение от 4 млн ще станат 2 млн.3. Достъп до безплатни центрове по психология, за да бъде обяснявано на хората, че трябва да насочват недоволството от живота си към себе си

122

Байфидан

преди 5 години

Аз искам да живея 150 години, да не работя и по цял ден три голи мацки да ми наливат амброзия в устата. Ако правителството не ми го осигури, лягам на магистрала "Тракия" и я затварям, докато моето стане.

121

Веско

преди 5 години

Аз не искам смяна на системата, повишаване на заплатите и подобни нелепости. Искам само в законодателната и изпълнителната власт да влизат хора с някаква определена интелигентност и образование. А в съдебната власт да почне да се търси отговорност от магистрати. Ама май много искам?

120

Анонимен

преди 5 години

Аз не можах да разбера това брадясало пиянде ли насочвало протестната енергия в правилни посоки?

119

Анонимен

преди 5 години

Протестите са породени от БЕДНОСТТА!Защо управляващите държат ниска МРЗ??? Защо МРЗ е най- ниска в целия ЕС? Докога?Докога работодателите ще се гаврят с труда, времето, здравето и живота на работещите?Докога държавата ще е майка на изедниците и мащеха за народа?Протестиращите не искат никакви партии!

118

БСП са гад.ини

преди 5 години

А така, и синдикатите са против протестите. Само БСП, пРезидента и Масква стоят зад тях.

117

Анонимен

преди 5 години

Тука е пълно с безработни интелектуалци,обидени, че с тяхното образование няма работа в България! Е с две леви ръце и патешки разсъждения- толкова!

116

Анонимен

преди 5 години

Протестърчета, довечера поискайте двоен надник за протестите, все пак ще "работите" при лоши метеоролигични условия. Муахаха, дори и синдикатите ви се смеят :D

115

Анонимен

преди 5 години

Ако се спре държавната издръжка на политическите партии и синдикатите, ще е най-добре. Първо, те не работят за обществото. Второ, става дума за много пари, с които могат да се решават истинските проблеми на хората. Това трябва да е едно от главните искания на протестите - спиране финансовото кранче на тия търтеи.

114

Анонимен

преди 5 години

Аз доколкото го разбрах тоя...иска да каже че е по добре да протестираме срещу някой в ЕС за въглищата, отколкото срещу някой тук за глада

113

Лъжец

преди 5 години

До До 101 Никой не се интересува от заплатите.Ти кажи какви са им реалните доходи/рушвети , рекет , облаги и др. /И защо който влезе там се е впил в бюрото си и не го пуска.

112

*/*

преди 5 години

Синдикатите по дефолт са на страната на работниците и трудещите се , но както всичко друго и това е изопачено в милата ни татковина.Но комент за тоя и другия...

111

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Нямам думи за такива "синдикати" и вол като този на картинката. Вместо да оглавят протестите както е в Гърция, този пък плюе по протестиращите. Аз не знам наистина за какво хората плащат членски внос. За да хранят вече 28 г. хрантутници като този. Преди 20-тина дни гледах по телевизията, че лидера на КНСБ не знае колко е тавана на пенсиите в България. Все едно го питат за някаква клинична пътека на НЗОК. За какви синдикати тогава да говорим изобщо.

110

Аз

преди 5 години

Очевидно всичките 50 протеста вчера не са автентични, точно като синдиката който представлява.

109

Анонимен

преди 5 години

За оплюване ставате, за работа не! Жалки писарушки! Търтеи колкото искаш в България!

108

Анонимен

преди 5 години

До антикомунистДушо кукурузена, ти комунист виждал ли си? Или само партиици от родата ти?

107

Анонимен

преди 5 години

До 108Всички чиновници са хора на ГЕРБ.Заплатите им по ведомост може да са ниски, но всички получават бонуси между другото.В края на годината получават по 2 заплати на куп, освен заплатата по ведомост. Това е 13-та заплата и още 1 заплата за служебно облекло. Де юре са с ниски заплати, де факто са добре платени.

106

Анонимен

преди 5 години

Звучи нелепо в устата на синдикалист. Протести има в цялата страна, в много градове - тоя как от кабинета си успя да разбере какво искат хората, какво ги е изкарало на улицата?