157

Анонимен

преди 5 години

При проваления социализъм преди 89та с губещата държавно-планова икономика България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и на 27 място по стандарт на живот и населението стигна 9 милиона, а при успешния евроатлантизъм и демокрация България е първа по смъртност в света, бедна като африканска държава в класациите по стандарт на живот и населението намаля с една трета.

156

Анонимен

преди 5 години

хахахаНякой да му дадял 12000лв та да си купел ЯКИ неща за Коледа.Евала деббиле!!!

155

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

154

БГ

преди 5 години

ДО не се заблуждавай Те мишките първи напускат потъващия кораб отивай да им робуваш на вънка за някой лев повече

153

Пич

преди 5 години

Пичове дайте малко Корнелия да ни пооправя, малко разнообразие в екшъна да внесем, нали сега можеме да си го менкаме при демокрацията, пък после пак след 1-2 мандата може да си върнем ГЕРБ или нови да ни дойдат, нали за това ни е дадена демокрацията.

152

дебел депутат

преди 5 години

дерзайте българи , унучето иска за коледа 4 x 4 черен металик , все някой трябва да го изработи .

151

ЛуТ

преди 5 години

Гневът на протестиращите у нас и в Европа идва от подсъзнанието че лека полека ги прецакват.Ами създава се нова империя на континента Европа.Няма да има държави а провинции.Ще има роби,плебеи и сенатори .Забравих и император .

150

не се заблуждавайте

преди 5 години

Свидетели сме как 30 години се правят протести и няма никаква промяна. То не бяха бсп-сдс, дпс, одс, ндсв, герб и всичко си продължава към упадък. Страната е в невиждана демографска криза от която няма оправяне, а после следва икономически упадък и на малкото работеща икономика. След 20 години няма да има лекари и кой да храни електората, който вероятно ще бъде половината от населението, а другата половина ще бъдат 80 процента във възраст над 50 години и нагоре. Кой е здрав да се измъква. Т-1-Т2

149

БГ

преди 5 години

Бойко все народа го сваля и после народа пак го избира извода какъв е ? Протестите са платени

148

Анонимен

преди 5 години

До shmundel152 Зовеш към анархия.Власта се взема от народа,но на избори.Идете в парламента,дайте си исканията,но бунтът се наказва.Както изовът за палене на къщата на премиера.

147

Анонимен

преди 5 години

мани ги сега протестите , кажете нещо за Канада , работа има ли , да идваме ли ?

146

Анонимен

преди 5 години

Нито Фердинанд, нито комунистите са й виновни на България, а самите българи, готови да продадат и майка си.

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен150 Как може да сравняваш Франция с България?Докато Франция е градила икономика,комунистите са рушали нашата,дори и след промените.Те,ограбиха България,заради тях платихме над 7 милиарда-за Белене,КТБ...

144

БГ

преди 5 години

за онези 80% май ще излезе вярно и като такива и ги ползват

143

Анонимен

преди 5 години

А как в е Норвегия, как е в Норвегия?

142

shmundel

преди 5 години

Много ги хвана страх от народната любов, но всичко се връща! Властта е в ръцете на народа все още! Само той може да бутне тези самозабравили се бизнесмени, обградени от мутри, които са готови да се бият със всеки! И 5000 полицая да пуснат, хората са недоволни и няма какво да ги спре!

141

Работник

преди 5 години

Предлагам бизнесмените които крадат от държавата да отидат на съд, и спестените пари от краденето да се превеждат по сметките на бизнеса и на частните фирми да ги дава като надбавки към заплатите на работниците. Не сме 12 работници във фирмата, ако се реформира съдебната система и държавата вкара крадците в затвора и неокрадените пари преведе 12 000 на шефа на мойта фирма може да ни даде по 1000 лева надбавки за Нова година да ходим в мола да си купуваме яки неща за Коледа.

140

Анонимен

преди 5 години

Франция може и да е пълна с африканци, но доста по-бързо и ефективно интегрирани от българските шведи. Това говори за инвазивна култура, демек я има и между другото е доста изтънчена, превърнала е диваците в по-европейци и от нас.

139

До 143

преди 5 години

Блажени Вярващите. Тиквата се борел с червените крадци, ха, ха, ха.

138

Анонимен

преди 5 години

До До 116,127 Как може да сравняваш Франция с България?Докато Франция е градила икономика,комунистите са рушали нашата,дори и след промените.Те,ограбиха България,заради тях платихме над 7 милиарда.