59

Анонимен

преди 5 години

САЩ финансират национализма, не Русия. Унгария и Полша са американски марионетки. Русия единствено иска лицемерните западняци да я оставят намира и да спрът да я заграждат. Путин сигурно 1 милион пъти предложи през годините преговори и мирно изглаждане на проблемите със западните кухaри.

58

Анонимен

преди 5 години

*** говори за нечистоплътност :)))Смяааахххх :))))

57

Анонимен

преди 5 години

Ха хааа...крадеца вика дръжте крадеца.

56

Анонимен

преди 5 години

"сВери"? Ужас!

55

Анонимен

преди 5 години

До хам хум Русия,като толкова се интересува от ЕС,защо не признава факта,че след като ЕУЛЕКС влязоха в Косово,резолюцията 1244 на ООН престана да важи?

54

Анонимен

преди 5 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсНеграмотник, ПСВ започва след убийството на австро-унгарския престолонаследник, а ВСВ я започва любимия ти Хитлер.

53

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Сега остана и монголците да кажат какво трябва да се прави в ЕС... АРусия която предизвика две световни войни най-добре да си мълчи на тая тема...

52

Анонимен

преди 5 години

До Поклон 56 Българските русофили от времето,в което е писано това стихотворение,или поне част от него,отдавна са умряли,някои преди да видят своята заблуда.Други я видяха и обърнаха България към цивилизацията,далеч от дивата азиатска тирания-Русия.

51

Анонимен

преди 5 години

. Москва от години финансира националистите в цяла Европа и създаде националистически интернационал (какъв оксиморон само!). Сега имат наглостта да се жалват.

50

Анонимен

преди 5 години

Русия да си оправи своята ***,вместо да се меси в работите на ЕС и европейския парламент.

49

Анонимен

преди 5 години

До 52 Европейски съюз е едно,а Европа друго,невеж.Нали правиш разликата?Европейският съюз е съюз от свободни държави,а Европа е континент,в който има държави нечленки на съюза.Русия няма право да се меси в работите на ЕС и Европейския парламент.Все е дно,ние да се месим в работата на Руската федеразия.парламент.

48

Поклон

преди 5 години

Кат Русия няма вторатъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ ...Немци, френци, англичани наши са враждебници,дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифyтски в тях лъжи.

47

Анонимен

преди 5 години

Do 56 ES e edno, a Evropa drugo, nali pravis razlika, nevej? Evropeyskiyat sayuz ne e cyala Evropa. Rusia da si opravi svoyata kochina I togas da se mesi v ES.

46

Анонимен

преди 5 години

Moskva nyama Dumata v ES I EP.

45

хам хум

преди 5 години

Русия като пълноправен член на Съвета на Европа има пълното право да се интересува какво става в ЕС и респективно ЕП !

44

Юри Гагарин

преди 5 години

Забавлявам се на напъните на Еуропката да джафка. Джафка ама според тоягата на САЩ! Какви националисти сте вие бе, смехурковци? Какво общо имате с Райха!? Щели да войват.. Я да ви питам, бихте ли дали живота си? Бихте ли отнели животи? Интернет войни! А ония в Западна Европа пък хептен. Армия от *** щяла да воюва с Русия хахахахахаха, смеееееех :) Вие нямате армия бе, вие сте кученце на САЩ бре! Баф-баф! :)) хахахаха

43

Име

преди 5 години

грузинците се обичат помежду си, като мъже... но ако има и кой да ги натакова в оцадето за тях е праздник на речта... дълга, напоителна и наебателна! и какво ни казаха грузинците от кагебе в масква...?

42

До 28

преди 5 години

Не си разбрал - Русия в случая е НА страната на джендърите в ЕС и е против националистите.Понеже: *** и националисти в ЕС, са в опозиционни лагери!!Кога ще ви светне лампата в русофилските глави - хазарите са ОБЕДИНЕНИ, санкции несанкции... няма значение. Когато е по важни въпроси - те са на едно мнение! Другото е цирк и пластика "виж тук не гледай там"

41

Име

преди 5 години

сталин е грузинец, а грузинците не обичат много, много жените си...

40

Сталин

преди 5 години

Руснака разбира само от бооой по моррдата!Това го знам добре.