32

Анонимен

преди 5 години

Било е по-точно *** музика.

31

Анонимен

преди 5 години

Докато българите се делят на сини, червени и бенбени, ромите ще превземат България, както ни трепат.

30

Ашим

преди 5 години

Направо не е истина българите с тая толерантност как си го нaбихa.Съжалявам ги.

29

Анонимен

преди 5 години

Как се е усмелил да прави забележки на бедните беззащитни р0ми??!?!?!

28

до шаахит

преди 5 години

тебе господ те е наказал като не знаеш какъв си нито българин нито турчин на такива им викаме *** да ме извиняват братята роми ха ха ха муу ха ха ха

27

Чалгомраз

преди 5 години

Ами чалгата я рекламирате нонстоп в медиите (а също и ***, дето се водят "певици", а всъщност практикуват най-древната професия), та какво да се очаква?

26

шаахит

преди 5 години

Ха ха ха ха ха хааааа хааааааааааааааааааааМного ме кефят местните индианци с техните си културни особености! Изнасилват, бият, колят, ръгат, мушкат, тръшкат .... и ме кефят, защото знам, че те са божието наказание на българите за тяхнта диващина, наречена "възродителен процес"! Хоооооо хо хо хо хо хо хо хооооооо....

25

Веско

преди 5 години

И сега като не могат да се разберат кой виновен, ще ги пуснем. Иначе не е справедливо. те затуй се движат на глутници. Между другото, да не кажат че съм нетолерантен, кво стана с убийците на Балтов. Уточни ли се, кой е ритал смъртоносно и кой за забавление?

24

Анонимен

преди 5 години

Само джавкате тука сякаш нещо ще промените.Работете по въпроса както трябва .

23

ДП

преди 5 години

Всички *** натоварени на кораби и обратно в Индия откъдето са дошли, това диво племе няма интеграция. Ако Индия ги не иска да ги остават по средата на океана, кой докъдето доплува.

22

Анонимен

преди 5 години

В скоро време това няма да се случва само на единично място, каквото се явява влакът. Всички обществени и сравнително урбанизирани територии са под огромен риск. Вероятно ще има случаи, където единствено трезвата и хладнокръвна преценка на ситуацията ще бъде единственият приятел и съюзник. Има разбира се и други методи, но не са за тази медия и за всяко ухо. Всеки сам ще се досети какво може да му бъде от полза. Висшите държавни служители не влизат в кюпа, те имат бронирани коли и сгради.

21

fcn

преди 5 години

ЧАЛГАТА УБИВА!! Поредното доказателство, тая скапана бълвоч трябва да бъде забранена за пускане по радиото, заведения и обществени места!!! А цветнокожите трябва да бъдат бити и унижавани от всеки един гражданин, за да си знаят мястото-в клоаката!!! В противен случай-ще убиват!!

20

Циник

преди 5 години

Изнасилвания , убийства , грабежи ... самоче не бяха малко - тези наричащи доктора от Пловдив - застрелял Жоро - nлъха - убиец! За един българин със смелост и гражданска доблест... плюха толкова, все едно е Майкъл Менсън.... та по темата - преди терора беше през ден....сега всеки ден...а в бъдеще много по-често.3 000 000 нното " малцинство " е като глутница xиени - инстинктивно усеща, че само с броя си - скоро ще задуши българите като отровен бръшлян.БЦК бди!

19

Анонимен

преди 5 години

Не може да се живее повече в тая жалка държавица с тия ***...

18

Анонимен

преди 5 години

само едно законче е нужно с валидност 24часа и всичко ще е в ред....

17

Анонимен

преди 5 години

По-зле са от животни !

16

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво станало толкова, на всеки може да му избият чавиите . Пуснете хората да си ходят ще проработят пет шест часа обществено полезен труд и готово.

15

анонимен

преди 5 години

Решението е :затвор по бързата процедура,защото нашите съдии са много милостиви,и нищо чудно от умиление да ги пуснат.Затвор за убийство-до живот,без право на замяна!

14

европа

преди 5 години

абе има ли полиция в нашта *** ЖАЛКА страна ... КРИМИНАЛНО ПРОЯвени АБЕ какво правят на свобода ???? всяка статия - криминално проявени ....на този човек роднитите веднага отида и да ги утрепе тия ---- ай стига убиите ги веднага тези !!!!

13

Анонимен

преди 5 години

БХК, ето ви още двама кандидати за приза "човек на гидината". Тия дори са представители на правилния етнос, не са австралийци като Полфрийман