296

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименБойко сам сложи Радев, за да си слезе, по-живо, по-здраво. "Мама" бе абсолютно неизбираема кандидатура;))) И въпреки това 1000 000 глъвака, под строй гласуваха за нея. Да смееш ли, да плачеш ли;))) Но, въпреки това ГЕРБ загуби. Смятай;)))

295

ди 315

преди 5 години

Има да чакаш. По-скоро вас ще изпратим в ада.

294

Натъмънян

преди 5 години

Генерал Радев и редник Йотова, бързо към терминал 2 и хващайте първия самолет за Москва.

293

Banmenage

преди 5 години

Hahaha....da razpusnete nezabavno dance....kakva e tasi falshiva bg partizanska demokracia.....hahaha....vseki bulgarin si leti po sveta bez strah.. ,.....a tozi go e shube.....hahaha....

292

Анонимен

преди 5 години

Браво, Радев! За това, че не пропускаш да им набиваш канчетата. Друго и да нямаме, на президент случихме. Май.... им *** съсипаха всичко, до което се допряха.

291

Анонимен

преди 5 години

че ти точно затова си там! като не можеш, отстъпи мястото на този, дето може!

290

Гробокопач

преди 5 години

До Радо ЙотовДа, но това беше преди, а преди БСП бе друга партия, с друг министър председател, а не с "Г-жа Лъжа";))) В момента БСП е най-демократичната партия в България. Корнелия Нинов ае избрана мажоритарно от членският актив на партията, тъй, както Радев от една част от народа. Образованието ГЕРБОП е Тумор. Тумор, който води България към нейното изчезване.

289

Истина е !

преди 5 години

Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.

288

Радо Йотов

преди 5 години

Радев, ти си абсолютен наглец да ми говориш за арогантност. Спомняте ли си преди години когато БСП беше на власт, жени имащи проблеми с инвитро зачеването бяха отишли в парламента и тогава виден представител на БСП им предложи като не може инвитро да им направи деца инвиво. Е това се казва наглост!!

287

Анонимен

преди 5 години

Радев е марионетка на Путин, даже си има личен кукловод товариш генерал Решетников. Освен да обединява предатели русофили нищо друго не е в състояние да обедини, но за сметка на това може да направи големи пакости на България за да угоди на руския империализъм. Руско *** рядко лай.. това е имиджа на Радев на запад от Белград.

286

Bebetoideli

преди 5 години

Slojete nai-sexy chetnika za zamestnik....toi moje i da moje....a ako ne moje pone da sa radvat bg istrebitelkite....

285

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 301 Защо се страхувате от президентска република ...? Ами просто е. Не може от един човек да зависи бъдещето на цяла държава.Ами ако случим на *** като Тръмп,Путин , Кимчо ?

284

Dedeseen

преди 5 години

Uvolnenie....i bez drugo e poslednata dupka na kavala...zakrivai prezidentstvoto....otkrivai priut za bednite bezdomni bg kucheta....

283

Я па ти...

преди 5 години

До ауу 281 Що така ? Нали Живков беше най добрия?Когато някой успее да обедини дърво с желязо , тогава и президента ще обедини комунисти с демократи.

282

Радев-кукла на конци

преди 5 години

Справедливост? Който търси справедливост при БСП-льотчика и мис Пиги(червената ояла се *** Йотова) е наивник от ента степен.

281

Анонимен

преди 5 години

Защо се страхувате от президентска република????Който е работил честно за България............няма за какво да се страхува!!Който е предавал България и е забогатял незаконно................в затвора!!!!

280

Анонимен

преди 5 години

Президентска република .................време е..............може и армията да помогне!!!

279

Анонимен

преди 5 години

Един е Бог и Путин е негов пророк!!!

278

Алеко

преди 5 години

А бе радефф, какво самочувствие на българите връщат протестите. *** е *** екземпляр, на който все някой друг му е виновен, иска да живее добре, ама той нищо да не прави и държавата да му даде всичко, и ако може още днес.

277

Гробокопач

преди 5 години

Това съм го казвал винаги, в опонация на Цветанов. Да Се обединим с кого? С електората на ПП ГЕРБ? забрави. По-добре, разделение, в което Българите ще бъдат отсяти от плявата, а плявата, нека си бъдат европейци. Ние искаме да си Бъдем Българи, т.е. не искаме европейско развитие, а Български Саракт.