17

Анонимен

преди 5 години

Нинова да се обади на мъжо си да намали цените, нали е някакъв шеф в Лукойл.

16

наблюдател

преди 5 години

Деструктивната опозиция е много активна през последната година.Накрая алчната жена ще получи прогнилото корито.

15

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ииии, Баце или Кака ??

14

До 6

преди 5 години

30 годинки ви слушам лекциите...А как се прави пазарна икономика без пазари бе,Айнщайн?! Къде са външните пазари на България,те пълнят Хазната! Изгубиха ни Евроазийският огромен пазар разни алчуги-икономисти от Синята Мъгла а Цезар Тиквоний е финалният акорд на доверието - Народът не иска диви капиталисти - иска максимално порядъчни и коректни бизнесмени! ПИСНА му от чорбаджии-изедници!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Сериозно! И с кого ще правим избори? С Корнелка? С ДПС? Ти не си наред, бе!

12

ай сиктир

преди 5 години

До Ти да видиш...8Онзи това ли е новата опорна точка, че някой е изкарал хората? Гербавите се самозабравиха и сами си вкараха таралежа в гащите с безкрайното си крадене и дране на кожи . Хората не вярват и на БСП, но с сегашните повече не може да се траят.

11

Анонимен

преди 5 години

Точно така! БСП и ДПС начело на българия! ГЕРБ е време да си ходят!

10

Ани

преди 5 години

Хваща ме страх че тази улава жена ще докара някое нещастие на България.Добрите хора трябва да се обединят и да не допускат да затрият България.

9

Анонимен

преди 5 години

Само като й видя физиономията на тази жена и като си помисля, че тя има претенцията да бъде лидер на тази страна направо започва да ми се гади. Независимо дали протестите имат основание или не,само това че тя се възползва от тях за да подкрепя политическите си щения ме кара да не съм много оптимист за каквото и да е. жалко че истинските проблеми на хората се използват за политически цели. И не си мислете, че ако вземе властта ще ги реши. Нищо подобно.Само я вижте, повече не ви трябва.

8

eve1

преди 5 години

Другарко,скрий се и повече не показвай противната си физиономия!

7

Ти да видиш...

преди 5 години

Има си хас БСП да не подкрепя протестите . Нали са тяхно дело , единствения начин да вземат властта.Я вижте Нинова колко доволно се е охилила.

6

Анонимен

преди 5 години

Протестите са логични, стигнаха да границата на непоносимост на българина. Но не БСП е решението - всички, които в момента са в парламента са от едно котило - и ГЕРБ, и БСП, и патриоти, и Воля, и ДПС. Да има начин всички да ги изметем оттам, ще е най-добре - може би решението е да ги издавим в Искъра като урок за тези, които ще дойдат после, че някои облаги в управлението си имат цена.

5

Анонимен

преди 5 години

Ниски данъци равно на мизерия дрогарко трябват високи данъци за такива като тебе, след като много ги чаткаш нещата изнеси една лекция в Оксфорд по пазарна икономика, че да се посмеем всички дружно.

4

Давай Корни!

преди 5 години

Бъди с Народа си,за бъде и той с теб, докажи че имаш по-големи то пки от Боковите мушмули!

3

Concerto alegro

преди 5 години

Hahaha....vajno e da gi podkrepi v davaneto....hahahahaha....

2

Анонимен

преди 5 години

Оставка, Тиквооо!

1

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да ги подкрепи, все пак БСП е организатор на тези протести.