54

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантистите да кажат колко стари автомобила ни продаде Русия и колко нашия голям ''приятел'' Германия и Америка, искаме си стария въздух отпрeди членството ни в ЕС.

53

opetkov

преди 5 години

Кой и как може точно да определи, че някой е умрял от "фини прахови частици"? Пак ви хвърлят *** в очите. Че е мръсен въздухът, особено в големите ни градове е факт. Това, което горят нашите коли и ни продава ЛУКойл няма нищо общо с нормалното гориво. Според мен обаче основният виновник са строежите и прашните улици, които никой не мие с години. Българинът обича да му е мръсно и това е основната причина. Палачори и безхаберници.

52

Бай Санди Винкела

преди 5 години

45 години стигат, стигат- времетооо е наше! 29 години стигат, стигат..времето е наше!

51

Анонимен

преди 5 години

Въздухът в София е отвратителен. Смесица от прах, изгорели газове от коли, дърва и въглища и цигарен дим. Докато се прибера вкъщи от работа вечер имам чувството, че съм изпушил 2 кутии цигари.

50

Ан)30

преди 5 години

Ан)32 получи ли това, което искаше?Ай, стига глупости..мръсния въздух, токо що ми го изхвърлиха "кофадджиите", да са живи и здрави, а идва и от Киселото зеле дето си слагате, той не е само фини прахови частици. .😯😇

49

Анонимен

преди 5 години

То хора не останаха, въздуха с всяка година по-мръсен?!?? Може - ама в големите 4-5града... ама там не са всички българи

48

ЛуТ

преди 5 години

Стари *** обувки ,в печката. Малии как горят. Сега и летните гуми вътре. После почвам паркета. Накрая и аз влизам в печката ,хем аз да се стопля,хем семейството.

47

Аз съм, ха ха ха

преди 5 години

Мътиш не мътиш ще та ям.Пушиш не пушиш ще ми плащаш.

46

do brutal

преди 5 години

Дръпнал си повечко линийки в чест на 10--11? Само да не предозираш до вечерната заря проверка от СДС.

45

Анонимен

преди 5 години

За съжаление парите от увеличените данъци няма да отидат за екология а ще потънат в съмнителни проекти.

44

Анонимен

преди 5 години

Боко Тиквата да съди Меркел и Германия в Страсбург и да иска 50 млрд евро обезещетение от Гермаия задетo ни продават автомобили които ни замърсяват възуха искаме си парите обратно.

43

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези печки, като минеш през който е град да е - нацвъкали климатици , като в африканско гето , по селата е същото, но на цалатя улица има един с твърдо гориво , но ката вземе да гори л@*на и почернява снега по улицата. Така е навсякъде, все има някои да гори де - що намери и екологизмът на целия квартал отива па дяволите.

42

Мнение

преди 5 години

Започнаха да ни обработват за някакви нови данъци и такси свързани с екологията. На ТЕЦ-овете им изтичат заробващите договори май скоро. Сега ще забранят на хората да се топлят на дърва и въглища и доста хора ще се топлят на ток, за да могат ТЕЦ-овете да сключат нови заробващи договори. Освен това ще ни карат и да се топхлим на най-скъпата газ в ЕС, за да може другите "братски" олигарси и те да ни скубят. Ще ни обложат колите с презумцията, че са стари и замърсяват и се чу и за нова такса дрехи.

41

Анонимен

преди 5 години

Най-много хора се разболяват заради мръсен въздух на работното място. За това обаче, се мълчи и цялата вина се стоварва върху старите автомобили и печките на твърдо гориво.Тези които ги използват са принудени да го правят защото са бедни и нямат друг избор.

40

Анонимен

преди 5 години

И какво? Пените се ама ще плащате и данъците и високите заплати на политиците защото сте ***.

39

до Русенец

преди 5 години

Чувал съм за положението в Русе преди, но много отдавна не живея в България. Новините от България ми заместват абонамента за канала "Comedy Central ".

38

Nzz

преди 5 години

Германия, Унгария, България - най-горе в класацията по смъртни случай на замърсен въздух. Общото между тях - втората световна! 'Случаеност? Не мисла!'

37

Анонимен

преди 5 години

Абе бруталния , нали като няма бедни,няма да има и богати бре.Като измрат бедните , от кого ще крадат.

36

гецата

преди 5 години

в Бургас като видиш комините на кроношпана и нефтозавода как бълват на пълни обороти и въздуха мирише на горящ бакелит, хората звънят на 112 да се жалват обаче мобилната станция все показва че дишаме въздух с качество като в алпите, явно пак проблема е в хората

35

Анонимен

преди 5 години

Не ни интересува има си БАН да замерят въздуха една леля на пазара в Брюксел каза, че българите имат най-мръсен въздух един от Хондурас каза, че българите ядат ккисело зеле да се тури и данък кисело зеле. Един японец каза че българите не са гейове да се тури данък антигей ? Aбе ние суверенна държава ли сме или какви сме, намяме ли си учени и институции има ли държава въобще егати олигофренията.