30

50 годишен

преди 5 години

До Ко? Не!Хайде не ни подценявайте толкова. Отговора е елементарен. 26 !

29

Waffen SS

преди 5 години

Това,което искат тези учители е глупост.Няма как да се върнем в килийното училище,ли нещо от рода "Риба и половина,лев и половина .Пет риби колко ще струват".Бях втори или трети клас когато,един "интелект" ми зададе тази "Математическа загадка" и когато му отговорих за 10 секунди той беше сломен.Та сега искат приложната математика,което е по-скоро аритметика да е достатъчна да се смятат килограми компири и моркови.Смях.Лично смятам ,че математиката трябва да се изучава интензивно като, основитe

28

Ко? Не!

преди 5 години

Мдааа, българското образование било добро някога, а ?! Я се огледайте във ФБ, на задачки от рода: 2+2+3 * 4 - 2 = ? .... какви отговори ще получат 50 годишни.

27

NoName

преди 5 години

Най-накрая добра идея в Българското образование. Сега и ако позволят на децата и родителите им сами да Профилират образованието си ще стане Страхотно!

26

Замислен

преди 5 години

В този ред на мисли, изобщо не виждам причина да харчим пари за българско образование. И без това не струва вече. И то от години. Уволнява се ордата от безполезни учители, разпродават се училищата и активите, закрива се министерството. Спестените пари се раздават на калпак-дете. Пък родителите да си решават ще го образоват ли с частни преподаватели или ще си го оставят п-р-о-с-т-о. Елегантно решение.

25

Анонимен

преди 5 години

До КланОт всяко дърво свиркa / програмист не става.Все пак трябва да има и такива, които да викнеш да ти сложат фаянс или да ти боядисат къщата.

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДоходите са следствие от другото.Това, че доходите са ти ниски, значи че и всичко друго ти куца.

23

Бау

преди 5 години

Много добра идея. Дано ..

22

Клан

преди 5 години

Математиката да не я пипат. Даже мисля, че във всички гимназии трябва да се учи и програмиране. И на Java или C#, че С++ ще ги уплаши. Това и Светлин Наков го беше казал. Сега във доста гимназии изобщо не се учи програмиране.

21

Анонимен

преди 5 години

До М даТа?Къде беше по успехи?На олимпиада в която участваха СССР, НРБ, ЧССР, Румъния, ГДР и Унгария взимахме 5 от 50-те медала дето се даваха.Тенекиени "златни" медали за всички от сърце.За пропаганда и повдигане на самочувствието.

20

Анонимен

преди 5 години

До 17На 80% от американците, сериозна математика не им трябва.Но получава 30х годишни доходи.Българите, особено дъртите са с огромни претенции, че разбират математиката. А не са кадърни и 1000лв да си заработят.

19

М да

преди 5 години

Това което са казали тези хора е абсолютна лъжа .Ние имахаме предподавател по математика който сматаше програмата от МОН за достаъчна само за 4 от там нататък за 5 и 6 се изскваха задачи от олимпиади..... Ха сега познайте къде бяхме ние като успехи по олимпиади и къде другите калсове и не говорим за математическа гиманзия. Говорим за преподавател който изискваше МНОГО ....Мисля че нямаше нито един който да не беше успял да влезе в университет с математика Говорим естествено за неща преди 25 год

18

Анонимен

преди 5 години

Не само децата, а и 80% от възрастните българи са толкова ***, че практически не могат слама на 2 магарета да разделят.

17

Shark

преди 5 години

Ами тогава най-добре да закрием математическите гимназии, вкл. въпросната Първа частна, в резултат на което д-р Данков, както и всички други учители по математика ще останат на улицата, където всъщност им е мястото, защото това не могат да бъдат никакви учители. Те сами подценяват предмета си! Ще ги сложим в някоя зидаро-мазаческа бригада, да смятат квадратура на тапетите, нищо че вече хората почти не лепят тапети.

16

до 14

преди 5 години

Да амаериканското образование е за ***................. Там обаразование пможеш да получиш само в частни училища .Всичко друго е абсолютен дебилизъм.И съзадва такива хора

15

ь

преди 5 години

Доказателствата показват, че математиката не е сложна. Просто някой се е замислил малко повече и задържал мисълта си по-дълго време по някакъв проблем и е стигнал до конкретния сбит извод, демек програмирал е формула по съответния казус, който най-често в древността е бил архитектурен или геодезичен.

14

Анонимен

преди 5 години

Правилно решение

13

Анонимен

преди 5 години

МухахааАлкоГолизираните сАвецки *** дето са на ниво жигула 76-*** година, обясняват тука във форума колко *** били американците.

12

Анонимен

преди 5 години

Безпримерна наглост - да го пробутват това на нацията, който може да се похвали, че излъчва най-много шампиони по математика на глава от населението. Може с малко неща да се похвалим, но сами да си разрушим най-доброто, което сме постигнали? И все пак, трябва уточнение. Децата ни са най-добри във всичко, но само до пубертета. Оттам-нататък става точно обратното - всичко отива по дяволите. Това е защото не може да канализираме сексуалната енергия на подрастващите в полезна за тях посока.

11

Бай Тошо

преди 5 години

Целта е да ни направят *** като англо тъпанарите...... Все още благодарение на математическите гимнази и други "лоши" комунистически въведения наши деца печелят олимпиади по математика. Затова трябва да се напрви математиката проста за да няма повече олимпийци...... Колкото по-малко изискваш толкова по-малко ще можеш ......Да смятали лихвен процент . Ми всяко нормално дете след 5-6 клас може да смята лихвен процент а тапетите са задачи за повъхнина които се решават май в 4 клас