157

След ТАТО

преди 5 години

вече няма ТАТКОВИНА - само гну-сни капит-аляги и оско-тял народец - прошепна ми едно пра-сенце от Белене...

156

Анонимен

преди 5 години

за скраб по 250 лв .плащат веднага

155

Майната ви

преди 5 години

Като чета коментарите гледам как българина мрази българина.Единия има пари и не му дреме за другия който няма и кара стара кола за да предвижва семейството си или родителите си.Казва им ,че щом е беден да ги кара на колелото или пеш изобщо не народ а долна ммърша.Хора толкова сте се озлобили едни други.Забравили сте всичко човешко.Колко и минуси да цъкате вие сте просто един мАтрялл.

154

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149Може да има градски транспорт и до места с един човек. Държавата трябва да субсидира транспорта до малко населени места.

153

Анонимен

преди 5 години

Борисов вдига само данъците а заплатите не зависят от него.

152

Анонимен

преди 5 години

До 157Оф щели да паднат от власт... като последните три пъти?

151

Чиновник

преди 5 години

Щом простолюдието ***, значи решението за данъците е правилно.

150

печка на отработено

преди 5 години

Масло.Какви коли ги гонят тези господа в студиото, че смока и гадния въздух го правят предимно изгарящите всякакви горива печки, масла и прочие във всяка барака в махалите и всяка втора къща, сервиз и прочие в СО, а отделно летището е буквално в града и самолетите като най голям замърсител прелитат постоянно. Кой ще им налага контрол на тея. Типично по нашенски нищо не се прави, прави се да се напълни общинския бюджет и от данък МПС, те тва е истината. Кво ше правят с тези пари не се знае.

149

Анонимен

преди 5 години

Ако не се плаща данъка и ГЕРБ ще го отменят. Идват и избори и ГЕРБ може да паднат от власт.

148

Анонимен

преди 5 години

До СтрънжатаБойко няма как да ви вдигне заплатата при положение, че работите в частна фирма.

147

Анонимен

преди 5 години

ей робе робе злоната ще те затрие погледнете се ве само злоба и завис сеете ве пу що за натод сте веее не народ а *** пу че не се махнах от тая скапана държава

146

Анонимен

преди 5 години

Всяко семейство по две три коли. После що нямаме къде да паркираме. Ама много отворени станахте всичките бе. Я пусти автобус за вас!

145

Стрънжата

преди 5 години

Вдигнете доходите, МАЛО у м н и ци( не само вашите,ден;))

144

Анонимен

преди 5 години

До 150Както си се придвижвал до сега. Данъка не е кой знай колко по-висок. Аре стига сте мъркали.

143

-10

преди 5 години

До "Да бре, бегай у немско. Там данъка е около 55%, ще се родиш."1000 евро при средна заплата 2000 си е 1/2 от заплатата. В България ГО + данък 400-500 при СРЗ 1200 си е 1/2 от заплатата. С какво точно ни плашиш? При това средната работна заплата в Германия я взимат повече хора, отколкото СРЗ в България.

142

Анонимен

преди 5 години

Обезлюдаващите се градове и села ще се обезлюдят още повече, защото и сега там няма градски транспорт и частният транспорт ще стане много скъп.

141

До 129

преди 5 години

Ами не всички живеем в градове,та да ползваме градски транспорт.Живея в село и работя в града, децата ми ходят на градина в града,жената и тя там работи.Автобуси минават два пъти дневно.А обясни ми как ще се придвижвам ако нямам кола.И нова кола не мога да си купя,щото плащам ипотека и отглеждам две деца.Ама на такива като теб естествено не им пука.Те са добре,пък другите нека се гърчат .

140

Анонимен

преди 5 години

До 146Ми значи колело :)

139

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 138Това със старите, но здрави го разправяй у кръчмите. Откак карам нови автомобили, забравих за сервизите, извън обичайните смени на консумативиЕ, не са такива за по 20к...

138

Анонимен

преди 5 години

До 142Ям понеже мога да си го позволя. Ти няма да караш кола понеже не можеш да си го позволиш. Не знам кое не ти е ясно?