63

Анонимен

преди 5 години

До рускиняНастоявам Фъндъкова да ползва общиствен транспорт в столицата.ти пък ква си ***? Аре бегай обратно в сибир

62

калашников

преди 5 години

Тази жена преобърна представата за държавност и превърна герберастията в недоносчето на прехода а борисов в неин лакей...

61

Анонимен

преди 5 години

Абе ко стана с ония джипове за по 200 000 на горското дето Баце Биби си караше? В Македония за една кола опандизиха бившия премиер, тука става дума за 5 че и повече луксозни джипа.

60

леля Пена

преди 5 години

Много приказки,никакви резултати от показните акции . Въздух под налягане,комунист.

59

рускиня

преди 5 години

Настоявам Фъндъкова да ползва общиствен транспорт в столицата. Да види на собствена кожа, какво точно става в града.

58

Анонимен

преди 5 години

Важно е НСО да охранява Доганя, (не се знае имали правно основание да се харчат държавни средства за не участващ в явната политика човек с милиони зад гърбът си) на баце Буда ментора дето му извоюва генералските пагони.

57

anonimen

преди 5 години

като един де ми мранка курса два месеца ми тя го ударила с колегата по живот оня я раздвоява и не може да си покрие лимита защо ами колежката понеже е с малко клиенти тая да допрекара малко клиенти семержиев казал сам ти дане се занимаваш там де не тие работа гледаи инжерката сигорно по хубаво обеснява тия глупости не ме знимаваи да не те разкомандеровам имаш доста работа та си допрял за детски партита ли не те знам и не искам да те знам *** тоя явно го лажи както тие кеф

56

Анонимен

преди 5 години

Тази жена, понякога върши полезни неща, но дразни с прекалената си показност

55

До 83

преди 5 години

Мая е юрист! Та книги е прочела и продъмжава да чете, а вашата кукумявка ББ чете само жената днес! ***!

54

Анонимен

преди 5 години

Очаквам злобните платени гербери да бълват какво ли не, независимо, че си го набиха сами четвъртит! Жербери, колкото и да се пените, Мая ще размаже Фъндъчката на избори! Слвд това ще смачка и ББ! Вие сте истори, ужасна история!

53

Ала_Бала

преди 5 години

Колкото повече се опитват да подтиснат ролята и активността на Националния омбудсман толкова авторитетът и се повишава!

52

Шопо

преди 5 години

До 73- Бате,оди го намери Андрей Карлович,бе !!!Щом толкова ти требе !!!

51

Анонимен

преди 5 години

Направо да я ожалиш тая, дето вече няма да я пази НСО. Що не кажеш колко служебни коли и шофьори имаш ***? Кабинет нямаш ли, секретарки, консултанти и какви ли не чантаджии около теб, че си тръгнала да се правиш на интересна по влаковете?

50

Активист на БКП

преди 5 години

Винету,Винету...Да те беше прочел поне докрай Еднокнижеца..

49

Шопо

преди 5 години

Питам се ако се случи атентат върху Мая Манолова,какво ще обяснява Бойко Борисов в Брюксел ?! Защото Мая Манолова не е случаен човек ?!Но като знам ,че това срещу Манолова е измислено от възпитаник на Помощно училище, всичко ми е ясно...

48

Анонимен

преди 5 години

Ей така се дига чужд рейтинг засметка на своя. Ама късооките управляващи толква могат - толкова мислят. Ко да сЪ прай - оправдаха си прозвището........хай да го не пиша, че ше махнат поста.

47

Анонимен

преди 5 години

Учиндолския *** Трифончук вече й е дал една от собствените си коли и й е назначил шофьор.Правете си изводите!

46

ДО АКТИВИСТ НА БКП

преди 5 години

Бойко Борисов ли ? Да. И той е яко в "ГОЛЯМАТА ИГРА" , иначе просто е - нямаше да е там ! Обаче НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА ПИТАМЕ - АНДРЕЙ КАРЛОВИЧ ЛУКАНОВ , а ?!?! ... Жалко че не е между живите от 1996 година ... "случайно убит" пред блока си в "Лозенец" ...

45

Анонимен

преди 5 години

На депутатите кога ще спрат колите, че там са 240 и много харчат. Никой не е виждал жив депутат, но те все обикаляли на срещи с хората. По добре в парламента да има 5 оборотни коли и да се ползват когато наистина е необходимо. Доган го пази НСО, но за омбудсманът няма, това нашето е страната на чудесата. Жалки, елементарни същества си мислят, че така ще спрат Манолова, а не се сещат, че прецакват себе си.

44

Въпрос

преди 5 години

При наличие на десетки хиляди държавни коли да махнеш колата на омбудсманът е нещо много тъопо.Омбудсманът се явява защитник на хората. Посягайки върху него посягаш върху целия народ. В последните дни ГЕРБ се държи, като партия която прави всичко възможно да си отиде. Защо не си подаде оставката Бойко и да се върви напред.Защо е тази агония?