35

Анонимен

преди 5 години

Ето "повод" за затягане на гайките, провокиран от същите тези, които искат затягането.

34

до 49

преди 5 години

Затова има идея националният принцип на самосъзнание да се замести с отечествен, но едва ли ще стане скоро, предвид колко промити са съзнанията на хората от всякаква агитация и идеология.

33

Дарвин философ

преди 5 години

ЕС трябва да е строга и безкомпромистна при защитата на границите си,но в самия ЕС расизма е самоубийствен акт!Расизма и национализма се преливат едно в друго много лестно.Има десетки конфликти и между старите членки,които още не са зарастнали напълно.....

32

Веско

преди 5 години

Снимката на БХК е покъртителна, но от така опсана новината, ми остана едно усещане за вина. А това си е чисто хулиганска проява и си има конкретни виновници.

31

Зулус

преди 5 години

Сега ще докарам 50 зулуси да напомпат 100 млади коремчета и след пет години агитката на Левски ще се придвижва по дърветата

30

Дам!

преди 5 години

Този бизнесмен май го "нападат" след всеки мач Левски -ЦСКА! БКХ, сменете плочата, де!

29

Хахаха

преди 5 години

Извинете, но същата статия я имаше преди година пак с британец, ама беше черен "бизнесмен"... не ви ли омръзна от лъжи и фейк, бе???

28

РОЗОВ

преди 5 години

До БЯЛИзмишльоти те някои турци са по бели и от нас

27

Въйййй

преди 5 години

50 скачат на 3 *** минувачи пред министерството -Европейска столица

26

Анонимен

преди 5 години

"Според тях България има сериозни проблеми с неонацистките неформални движения..."Глупости. Ние просто сме си расисти. Естествен отговор на eврогeйщинaтa.

25

до 35

преди 5 години

Ако бройката беше 50 срещу 1 нали от този и помен нямаше да остане. Още ли вярвате на скалъпени истории от рода на епосите на Севрино-Селяйдиновците? Да обясни този какво е правил на това лобно място. най-вероятно е продавал дрога или е имал чакал с някой от този бранш.

24

Анонимен

преди 5 години

Цялото си Величие и завоевания англосанксонците пропиляха да размножават черната раса..

23

Анонимен

преди 5 години

Браво на героите !50 срещу трима, хахаха

22

БЯЛ

преди 5 години

А и в турция имаше снимки на убити и изчезнали руси и синеоки бели дечица от европейски вид, нещо БХК няма ли да се изтропа по тематиката? Или расизма щом е само срещу белите е добре.......

21

Анонимен

преди 5 години

Софийските селяни пак се издъниха

20

Кочо

преди 5 години

Сега вече ще знае, че не сме толерантни. Не сме толерасти. Не сме джъндъри. Не сме длъжни и да сме. Не сме еврогейци и не харесване налаганите от новия световен ред нови ценности. Може би е добре да помисли да се върне в Англия или да отиде във Франция - там има много чистокръвни французи. Не сме длъжни да плащаме сметката на Англия и Франция, че са крали от половината свят. Те да си се оправят с потомците на тези, които са крали навремето като колониални сили. А БХК - да си махнат .....

19

Анонимен

преди 5 години

Закривайте Левски.

18

ШибиРиби

преди 5 години

До 28Тръгнал си да обясняваш на хора дето си мислят че ООН е създадено софиянец да му е директор а не знаят къде е крана на топлата вода.

17

БЯЛ

преди 5 години

А расизма срещу белите? Африка или в някои гета в САЩ там ако си бял и уживееш трябва да те наградят с кръста на храбростта!

16

ined

преди 5 години

Кофи е типично британско име, а и повечто британци през 21 век изглеждат като Кофи. Въпроса обаче е Кофи като не може да носи на бой, защо изобщо е дошъл в България?