39

Смешници

преди 5 години

Кого се опитват да заплашват? САЩ не могат със Северна Корея да се оправят, една страна която десетилетия вече е под жестоки санции и даже другарят Ун не се хвана на смешните им заплахи, тръгнали с Русия да се мерят. САЩ се изчерпаха, но отчаяно се правят, че не са. Американците няма какво да предложат. Фактически вече нямат нищо.

38

Питър

преди 5 години

До Анонимен 50Що бе, анонимен 50, ти като знаеш толкова много, живяр ли си 15 минути??? Имам приятел, който мразеше всичко руско, докато не се ожени за рускиня. В момента не иска и да чува за друг град на света, освен Москау.... Кажи сега ти твоята история

37

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

36

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен48между другото, 10 иджиса, и единственото нещо дето ще задими е столовете под огромните пълнолуния на генералите от руското пво, без аналогов в мире

35

Анонимен

преди 5 години

До ПитърПитър, подобни глупости може да пише и говори човек, който не живял и 15 минути в руския свят.

34

Питър

преди 5 години

Трябва да разберете нещо важно. Западните елити ръководят света, четейки книгите на водещите си учени. Един от тях, Самюел Хънтингтън, в труда си "Сблъсъкът на цивилизациите" твърде ясно разграничава отделните култури и светове. На нас място е отредено в "света на Русия". Каквото и да прави, колкото и да лижем топките на Запада, те винаги ще ни слаган при враговете си, не си правете илюзии. Затова трябва да се осъзнаем и да заемем нашето място - добро или лошо, но НАШЕ, при нашите - добри или не

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВпрочем 50 броя niMars в румънив са напълно достатъчни да изметат цялата руска железария из крим . и ядрена гъба над москва няма да се забавиМежду другото, Румъния може да се превърне в един огромен димящ буквално за няколко минути, за съжаление и България ще пострада.

32

Анонимен

преди 5 години

Спомням си смътно, но след едни преговори в Рейкявик, един от двамата излезе с много посърнало лице.После дойдоха промени.Сега ... незнам.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен52% от всички научни открития в света за миналата 2017 година са направени в САЩ като бройка са 1596 научни.Лъжа. Неверни данни. 2017 година в САЩ са направени само 7,76% от всички научни открията като е 147, а не 1596.

30

Питър

преди 5 години

Бих искал Русия да започне война с останалия свят, за да можем най-накрая да преминем на правилната страна, начело с духовата музика. Западняците са учтиви и любезни, но не са хора. Много от тях тайно симпатизират на Русия, защото ненавиждат робството, в което са вкарани. В това число не включваме американците - те по природа са с промит мозък, напомнящ на изкъпано в хлорна вар пиле.Крайно време е справедливостта да тържествува

29

Къде са тръгнали тия

преди 5 години

Пари американците нямат (голи като църковни мишки), технологии нямат, в Сирия се измъкнаха, в Украйна аналогично, в Афганистан заседнаха и търпят, НАТО се разпада, Zumwalt не плува, F-35 не лети, вътре в самите Щати "студена гражданска война".

28

Професоре

преди 5 години

Време е за хапчетата )))

27

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

след поредното мерене, като фалира снг, чечня и половин сибир ще обявят независимост. и шоуто в украина ще ви се види като старците от мъпет шоу.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Ей големи мозъци има тука бе. В САЩ нямало учени. Хайде вземи и се скрий в тоалетната и там продължавай с русофилските пръдни. 52% от всички научни открития в света за миналата 2017 година са направени в САЩ като бройка са 1596 научни открития в същото време в твоята Русия са направени всичко на всичко 3 броя открития, дори Турция ги е изпреварила с 9 научни открития, а Саудитска Арабия направо ги е закопала с 19 научни открития.

25

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До анонименанонумен, по соца навсякъде из украина табелите беха на украински и отдолу с по тънък шрифт на руски. айде се не обаждай като на барабан палката.

24

анонимен

преди 5 години

много интересна тема.В южните и източните части на украйна хората казват че официалния език трудно го разбират.украинския език дето го налагат е някаква смесица от полско руски .Ако не знаеш малко полски си изгорял.Това го говорят само в северозапусна украйна т.е.бившата полска провинция Галичина.Абе с други думи другия вариант на Македонци

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"RT я забраниха в САЩ"В САЩ защо забраняват медии? САЩ не беше ли демократична страна със свобода на медиите?

22

Анонимен

преди 5 години

САЩ нямат нито научен, нито човешки потенциал нито пари нито технологии да водят военна надпревара с Русия. САЩ вече не са това което бяха през 50те до 70те на миналия век - вече нямат икономика, не произвеждат нищо, живеят само от печатане на долари но това ще бъде до време, доларът все повече губи позициите си като световна валута.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25RT я забраниха в САЩ заради ежедневните фейк нюз които се леят от екрана, същото ще стане и в Европа. Накрая само превъртелите от демагогия, пропаганда и агитация руснаци ще си я гледат.

20

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нали знаете кво стана като брежнев се надлъгва с рейгън? един приятел по тоо повод пита дали има ударен самолетоносач "брежнев" ;)