98

стефчо

преди 5 години

На тоя етап вече е напълно невъзможно да сме независима държава,виждаш дори и под евроконтрол как се краде като за световно и всичко е в ръцете на бандити и олигарси. Смятай какво ще стане ако сме самостоятелни и независими от нищо,дали заспалата и умряла съпротива на нашенеца ще противодейства? Ние сме в дълбока упойка и хибернация,може ромите да се вдигнат но не и Българина дето е смачкан и не знае вече що е свобода и живее за да си плати сметките и заемите. Робство от всякъде!

97

САМО ЕС!!!

преди 5 години

ЕВРОПА ИЛИ СМЪРТ!!!!!

96

до 102

преди 5 години

Проблемът е, че сме на такова гео-стратегическо място и толкова обрулени от всевъзможни нашествия на интереси, че да говорим за истинска независимост е в сферата на утопията.

95

до 102

преди 5 години

разправяше ли го същото и на партийния си секретар преди 1989 ?Или тогава беше - да станем част от СеСиСеРе ...

94

ФАКТ НЕОСПОРИМ!

преди 5 години

ИСКАМЕ СИ ЕВРОПА И СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА , ПАРИ И РАБОТНА СИЛА!НЯМА ДА РАБОТИМ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИЦИ , НАЗНАЧЕНИ ЗА "МИЛИОНЕРИ-КАПИТАЛИСТИ "ОТ ИБРИЦИТЕ НА БКП/ДС И КГБ!ПАК ЩЕ ВИ ГОРИ ЦЕНТРАЛАТА ...ТОЗИ ПЪТ , ИЗЦЯЛО...!

93

extremist

преди 5 години

Факт: Българинът си иска Европата, притеснен е за бъдещето й! - АЗ СИ ИСКАМ ПАРИТЕ КАТО ЯК КАПИТАЛИСТ

92

Анонимен

преди 5 години

do 96 стефчо Какъв европеец си ти бе , вчера ти казаха така и вече се прави на част от "ЦИНКВИЛИЗАЦИЯТА"(КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВЛИЗАЦИЯ по Добри Войников )

91

до 99

преди 5 години

Хиляда пъти по-добре да си независима държава следваща собствена траектория, отколкото да гравитираш като отломка в нечия орбита, европейска-мевропейска и тем подобните им.

90

Анонимен

преди 5 години

Златото на германците го пиши бегало. Когато французите си поискаха златото през 70те краварите махнаха златния стандард. Немците са колония на краварника, това е цялата истина.

89

Циник

преди 5 години

Добре де, дори и да ви се сбъднат най-черните, ксенофобски, фашистки и нацистки кошмари,а именно, как изчезваме като етнос,КАКВО ОТ ТОВА?!?!?Какво имаме да губим?Единствено хубава природа. Добре, но ние я унищожаваме дейно и усърдно и без това.Култура? Славна история? Просперираща и нормална държава?БОЖЕЕЕЕЕЕ, да коментирам ли изобщо?Тогава?Мъртвороден народ от човешки отпадъци.Европа поне има какво да губи, ами ние?

88

до 94

преди 5 години

Защото бежанската криза им разказа играта. Те и голяма част от германците искат да излязат, защото предишната им валута беше най-здравата в Европа и пак ще си върне себестойността, след като им бъде върнато златото от американския д. резерв....

87

стефчо

преди 5 години

КОфти че в Европа ни имат за Азиатци.

86

Анонимен

преди 5 години

аре членката карта 7 , жълтата книжка и тнт .Комунистическия ви рай няма да се върне ! Никой не го ще.Така че като не ви харесва -> влака и за масква , пьонг-янг, хавана . Там рая продължава да тече :)

85

стефчо

преди 5 години

Ние сме Европейци,не азиатци....какво да искаме друго?

84

Анонимен

преди 5 години

"Факт: Българинът си иска Европата'Защо наричете ЕС "Европа"? Едното е континент, а другото временна структура.

83

Анонимен

преди 5 години

ЕС,та ЕС! Ако е хубаво,защо Гърция,Англия и Италия искат да излизат!А може да има и други!

82

Анонимен

преди 5 години

Затова пък се набутвате на чиновници със книжки. Те такива никога няма да излязат от България, защото ще им се наложи да работят, а не са свикнали, горкани.

81

Анонимен

преди 5 години

Българинът си иска Европата, щото тя му е шанса да се измъкне от България.

80

V

преди 5 години

до 84 Монопола в горивата не е руски ;) Ако си от София най-вероятно караш с внесен от друга нацистка фирма петрол ОМВ ;) Монопола на петрола го определят ОПЕК + Русия +Иран .Водещи все пак са арабите. Всеки народ има някакви ресурси ,но само арабите са успели да контролират цената на техния ;)Все пак арабите от древни времена са търговци .Пътя на коприната те са го създали .В средновековието на европейците е било забранено да се занимават с търговия защото Христос изгонил търговците от храма ;)

79

Членска карта №7

преди 5 години

до 88Ми да! Защо не следваме техния пример и не се облажаваме, без да се набутваме на чиновници правещи прави краставици!