117

Анонимен

преди 5 години

Долана *** са тия комунофашисти патрЕотите.

116

?

преди 5 години

Потресаващо!

115

Хахахаха

преди 5 години

Българина е като осата,за нищо не е нужен на земята ,осата само опрашва,българина наторява,демек пълни канала с фекалий....за нищо друго не става ....

114

Анонимен

преди 5 години

Няма страх от бога това изчадие, а би трябвало да има. Неговото дете едвам оцеля от наркотиците. Бог всичко вижда и два пъти не прощава.

113

До 119

преди 5 години

Така е,гледайте Капитан петко воевода какво казва,че по добре турците да бяха от колкото нашите...нема такава напаст като булгарина..

112

избирател

преди 5 години

Интересно,че ден през ден бабаит до бабаита,с чук или с голи ръце трепят жени.Странен феномен и неподправено мъжество.Друг е въпроса,че сме я докарали до там селяци,като Валери Симеонов да ни гледат от високо при все,че са никой и да се гаврят с нас,както намерят за добре и според настроенията си.

111

реалист

преди 5 години

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ БИЕШЕ БАБИЧКИ ПО ГРАНИЦАТА, СЕГА "БИЕ" С ДУМИ МАЙКИТЕ НА БОЛНИ ДЕЦА. ЩО ЗА ИЗВРАТЕН УМ? АКО ТОВА ГО ГОВОРИ ПРЕД КАМЕРИТЕ, МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИ ЗАД КАМЕРИТЕ? ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ИЗВРАТЕНО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

110

Баи х.и

преди 5 години

Как няма в *** един нормален политик ,дето да ходи на работа с метро или колело....все думбази,кой с хотели,кой с апартаменти,кой с острови,кой с телевизий,кой с фабрики..и чакате тез пиявици да ви оправят живота...гледайте Петко Воевода последната серия и ще ви стане ясно всичко...

109

Анонимен

преди 5 години

Прав е Баце...Симеонов, много прав. Но начина по който се изказал е грубоват. Апропо, само деца инвалиди ли има в тази държава?Другите инвалиди, не протестират, само майките (с ноктопластиката) искат някой друг да се грижи за децата им, за да могат те да ходят по мол-овете!

108

6

преди 5 години

Хора това е извратено.

107

Анонимен

преди 5 години

Боже, каква *** управлява България!!!! Бог да ни е на помощ с такива изчадия!

106

Нов

преди 5 години

Гадно е, ама нещата трябва да се наричат с истинските им имена

105

Анонимен

преди 5 години

Стакива управляващи България няма бъдеще, те искат да ни избият до крак.

104

Перко

преди 5 години

Абсолютно е прав, че проблемът се политизира и с децата се спекулира. Но не му прави чест да дрънка глупости.

103

Анонимен

преди 5 години

Значи хората работили 40 години, създали семейства и прочие на старини да взимат 200 лв. пенсия, а тези, които няма да бъдат никога в полза на обществото и ще живеят на гърба на държавата през целия си живот (вкл.и на майките им, които също няма да работят, за да ги гледат) могат да са "жертви"..Не виждам никаква справедливост тук. Държавата трябва да мисли за всички хора в нея, защото ВСИЧКИ заслужават нормален живот.

102

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ИЗВЕРГ Е ЦЕНАТА, КОЯТО ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ЗА ДА СЕ КРЕШИ ЦАР БОЙКО НА ВЛАСТ. ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО!!! ТАКАВА ПЕРВЕРЗИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!

101

Хахаха...

преди 5 години

Вижте сее,вижте се кой ви управлява булгари..!!!една шайка ви докара до положение-един хляб,едно кис.мляко,две яйца,и 5куб.дърва....а така...вдигнаха ли ви пенсийте,а тока намалиха ли го,ами горивата??защото все от до година ги вдигат,първо ще ви вдигнат ток,вода,горива,дърва,храна и след две,три години пенсийките с по 4,5 лв...пак ги аплодирайте на изборите,пак си ги преизбирайте...да ви са честити и през 2019-та,2020-та че чак до 2030-та...

100

реалист

преди 5 години

Къде са софиянците, които протестират за грозните плочки, а не протестират за грозните думи на самозабравил се *** и за самазабравилите се и корумпирани мутри в управлението? Не е ли това причината и за грозните плочки? За това ще сме последни по всички добри неща в Европа. Глупав народ сме.

99

Анонимен

преди 5 години

Прилича на ромски цар,а е явно с умствена изостаналост.

98

Анонимен

преди 5 години

До додоТвоите пари ... Ами имам идея - задръж си 30те лева данък и 50те лева ДДС, които даваш на месец и се омитай от държавата.