55

Анонимен

преди 5 години

Червените тролеи дето само пишат глупости.Един роднина беше командирован 2 г. в Китай, оправял се е с английски, езикът им е много труден, бил е много, много, много добре платен, но не става за живеене там.Човекът няма за какво какво да ме лъже. И там не е комунизъм. Има сума ти милионери и милиардери и пазарна икономика. Все пак сме живели в комунизъм и знаем как беше,без право на собственост,камо ли да правиш бизнес и да проявяваш частна инициативност. Тоталитарна система с пазарна икономика

54

бедните духом

преди 5 години

До ЦИКЛОПА.....А всички български роби и слуги на мутрите , се кръщават с гръмки имена и пишат против Русия по форумите

53

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Всички български мутри, работещи под крилото на БСП ходят в Русия с удоволствие и се чувстват чудесно там. Любима тяхна музика са старите руски шлагери. Като пример мога да дам "Братя Галеви".

52

Анонимен

преди 5 години

Китайците винаги са били кротки работливи хора,а бизнесмените инвестират там,заради големия пазар и потребление.Не правят нищо лошо,освен да се трудят и произвеждат.

51

Нямало Българи...

преди 5 години

До анонимен"Българин където да си е стегнал багажите и да е отишъл да живее и работи в Китай или Русия"---Аз знам за един - мултимилионера Ивайло Пенчев, собственик на Walltopia, който похвали китайците много в едно свое интервю. Каза, че обича да ходи там, работи с тях и изнася продукция за Китай.Хвърляш някакви дървено-философски твърдения, а изобщо не си в час, моето момче.

50

Предан русофоб

преди 5 години

Сорос ще ни плаща ли в юани , когато Китай размаже САЩ , за да продължаваме анти-руската пропаганда ?

49

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 5 години

Няма империя, която да е успяла да се пребори с древните народи. Примери много - Османската империя с българи и гърци например...Империята САЩ ще загуби битката. Просто няма как сбирщина от новобогаташи с НИКАКВА история да преборят народи с 1000+ годишни истории.НЯМА КАК, НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО И НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.

48

Шоп

преди 5 години

Малеее, ако се изпотепат, - че им отмъкна Статуята на Свободата и че га турна насред Искаро!

47

Анонимен

преди 5 години

Това, дето го шият в далечината на снимката, знаменца за гей-парад ли са? Китайците направо им сноват въжето, което запада ще сам си окачи на шията и им коват столчето, което сами ще си ритнат.

46

Анонимен

преди 5 години

До анонименЗащото Китай и Русия не тровят мозъците на хората по света с филмови простотии стил холивуд.

45

Анонимен

преди 5 години

Да живееш в Китай е в пъти по-добре отколкото в америка, където почти половината население оцелява само заради въведената купонна система за храна.

44

Анонимен

преди 5 години

Краят на САЩ наближава.

43

До 40

преди 5 години

Купичка ориз казваш, тъй като в Китай няма въведена минимална заплата 2018г. - 6300$ годишен не облагаем минимум, 2019г.-9000$ не облагаеми. Та ориз казваш?

42

Представа

преди 5 години

Погледнете на картите базите на САЩ по целия свят.Единствените, в които нямат бази са Русия и Китай, затова Китай им е трън в петата.Два въпроса:Спомняте ли си преди години, в БГ искаха да забранят евтините лекарства лекуващи рак, малария, туберколоза - стратегия подкрепена от СТО - въпрос защо? и кой щеше да изгуби от евтините лекарства?Втори въпрос: защо се милитаризира границата с Мексико?и открито се говори за строеж на стена, и вече се стреля по мексиканци.Жокер: икономически интерес

41

Анонимен

преди 5 години

Гледам шефа на люлин е на витошка на кафе интересно при бар и дискотека що лие на витошка.Началник приятно кафе да не набираш материял за конкуренцията

40

Анонимен

преди 5 години

И как си представяте тая война?Почват да се стрелят с ракети.Нали така?След първите няколко хиляди водородни оръжия няма да има нито Китай нито САЩ.Големи радиоактивни облаци пълни с влага и прах ще обикалят Земята и ще вали силно отровен дъжд почти навсякъде.1 грам плутоний е достатъчен да убие 1 милион човека ако е на прах и е вдишан.Дори и да не ги убие веднага времето му за разпад е мнооого дълго.Ще бъдат употребени тонове плутоний.Не се прехласвайте червени каскети.Война няма да има.

39

Ели

преди 5 години

До: немско господство.Казвам Ви каква им е била стратегията до 1943 г.Събитията се променят и руснаците побеждават при Сталинград.Но стратегията за Световно господство остава, 1200 бази в цял свят, владеят двата океана, и никой не може да им се противопостави, включително ООН.Има разсекретени документи, ако Ви интересува.Весели работи, само не плачете, ако прочетете за Балканите.Няма нормален Човек, който да не изпита гняв четейки архивите им.Важно е хората да разберат, политиците го зная

38

Анонимен

преди 5 години

До до 35-А ти си от етнУса на неграмотните. Дабе ти пък като си грамотен,затова работиш за жълти стотинки :))*--*

37

Анонимен

преди 5 години

Китайските работници се радват на купичка ориз. Каква първа сила?

36

до 35

преди 5 години

А ти си от етнУса на неграмотните.