43

Анонимен

преди 5 години

През 2009 когато борисов дойде на власт имаше бейби бум - 90 000 родени българчета - за 8 години герб успяха да намалят тази цифра наполовина - 2017 - 52 000 бебета от които половина ромчета

42

Бай Иван

преди 5 години

За сметка на това майките от правилният етнос получават в пъти повече социални +пари от западни фондации ,привилегии каквото щеш и т н ;) !!!

41

Факт

преди 5 години

Социалната система в България е насочена към изчезване на българският етнос. Това пак разбрах от тази новина.

40

Анонимен

преди 5 години

По бай тошево време се раждаха всяка година по 200 000 българчета, по бат боково се раждат по 50 000 ч авета и турчета и 10 000 българчета

39

Трайчо

преди 5 години

Защо за втората година от майчинството обезщенетието не вързано с трудовия стаж а ? За какво бачкат жените толкова години, къде им отиват осигуровките след като не се връщат при тях след раждането. Ай да ви са и крадливото НОИ.

38

Анонимен

преди 5 години

Така като го четеш просто се умиляваш колко мислят за хората. Нищо нямало да вдигат, щото така за хората щяло да бъде по-добре/?/. Обяснения на действията им - тип герберски, та нищо да не ти стане ясно, освен колко мислят за народа.Но иначе вдигнаха всичко от енергоносителите до храната. Сигурно пак с грижа за хората.

37

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ умишлено принуждава майките да не раждат - на тях са им нужни ц игани за ало измами - да финансират партийната каса

36

Solar Power

преди 5 години

До Майка"Ми.. те майките ще се върнат на работа, но кой ще гледа децата? Ако имаше осигурено място в яслата за всяко дете, ситуацията щеше да е по-различна..." - За това трябва да се сърдиш на Тодор Живков и Бойко и останалите ,че карат всички хора да се местят в Сопия.За съжаление това е държавната политика след 1945-та. Унищожаване на Княжеството за сметка на Румелия и Сопия.

35

Майка

преди 5 години

Аз ще родя детето си в Монако - там му се полага безплатен имот.

34

Анонимен

преди 5 години

Хич не отиват на добре нещата ...

33

Solar Power

преди 5 години

До Чиновник: А защо не направи обратната проверка. Българския работник и синдикатите тласкат работодателя към въвеждането на роботизирано производство :)

32

Анонимен

преди 5 години

Да се спрат всички детски, а майките да се освобождават от всички данъци - така ромите няма да получат и стотинка детски

31

Solar Power

преди 5 години

До 29: И тук като е 2 години множат ли се българите ?Ако да чудесно нека остане и се вдига. Ако НЕ и се множат римляните то тогава явно не работи системата добре. И всяко допълнително вдигане ще увеличава броя на римляните.

30

Анонимен

преди 5 години

Според плана ран ът до 2050 г. ц иганите трябва да изпреварят българите по бройка - борисов май ще изпълни предсрочно плана

29

техноимпексова

преди 5 години

Ние от БСП обещаваме, че ако дойдем на власт, ще направим майчинството 15 години и ще даваме по 5000лв всеки месец.Също така, билетчетата ще са по 6ст, за майките, татковците и децата - безплатно.

28

Анонимен

преди 5 години

Ромска майка - 1500 лв на месец детскиБългарска майка - 35 лв на месец детски плюс уволнение от работаРезултат - геноцид

27

456

преди 5 години

До анонимен 22: Мерси за информацията. Така е написано все едно, че през цялото майчинство /две години/ ще се взимат само тези 380 лева. И после ще искат деца, и ще се чудят защо младите напускат страната. 380 лв дори не са минималната работна заплата.

26

Служител в соц.минис

преди 5 години

Социалният министър преди година спусна тиха заповед - бременните жени да се уволняват на секундата или да правят аборт. Сами се сещате какво избират жените.

25

Анонимен

преди 5 години

На Запад (Европа) майчинството е по 16 седмици. А тук 2 години...Какво да говорим повече. Важното е винаги недоволни да има и да се мрънка. На това е свикнал българинът. Мързи го и не му се работи.

24

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, в любимия на всички капиталистически рай САЩ е точно така. Няма платено майчинство или то е някакво точни никакво време /2-3 седмици/. Натам сме се запътили. Тук поне имаме 2 години плащане и първата година е 90% от заплатата.