107

J

преди 5 години

Принципно вярвам, че този е извършителя, само не мога да разбера защо в Русе на обяд няма хира, които примерно са излезнали на разходка в тази алея. Как може никой нищо да не е видял.

106

Анонимен

преди 5 години

Ромите водат ли леки пари / с подкуп изкарани/ лъжат та се късат.Те са удобен като свидетели ли на МВР.

105

шматка

преди 5 години

До тотиХайде сега.Работата на адвоката е такава.Защо да го виним.Той може да го подучва да говори каквото си иска но съда работи с доказателства а не с приказки.Ако следствие и прокуратура си свършат работата както трябва думите са без значение.Прави ми впечатление че постоянно се говори за следи на Селядин по вещите на Вики които са намерени у тях.Досега никой не е казал за негови следи на самото местопрестъпление и най вече по тялото на Вики.

104

Анонимен

преди 5 години

Абе момче, признай си накрая, че Вики те е строшила от бой, после те е изнасилила 10 пъти и накрая е издъхнала от изтощение. Ето това признание ще удовлетвори БХК и лицемерна Европа. А и нашите ще си отдъхнат, защото само главоболия с тая па.лач от гето-то. Ако е виновен, трябва да му лепнат доживотна на тоя скот. Но ще разгневят добрите началници.

103

Анонимен

преди 5 години

Пускайте го да си върви по живо по здраво. От Позитано гарантират че не е той...

102

Анонимен

преди 5 години

Ако е вярно че психопатите са 1---2 процента от населението си представете че на 1000 човека са от 10---до 20 човека в един град в който живеят 300 000 човека са от 300--до 600 естествено никой не знае в кой момент какво ще го провокира и дали изобщо някога ще го избие --а хората си мислят, че всичко е спокойно ,ама не е така бая има по затворите,ама и бая бродят в тъмното ,вижте за колко кратко време ,колко тежки убииства станаха ,един спрей в ръката щеше да я спаси...

101

дред

преди 5 години

малко встрани ще отида но също е важно - вижте този безделник с какъв телефон се снима...аз а сигурен съм много хора още се скъсваме от бачкане по цял ден и сме с много по-евтини андроиди, ще кажете дал биг секи му, е добре ама все пак, показателно е за цялото ни общество кой какво как има...иначе е *** това е ясно с това което е направил и трябва да си понесе цялата строгост на закона!

100

тоти

преди 5 години

*** не помни нищо а помни че я убил или утре ще го подучи некои мастит адвокат че тои я намери убита и се опитал да я спаси ,но виж се уплашил ,утрезнял и избягал???

99

Анонимен

преди 5 години

Хайде и тука журналистическо невежество!!!!!!!!!!! Град Целе, за чиято прокуратура пишете в тази статия, е на 150 км от град Щаде, където преди твърдяхте че са го арестували този б*о*к*л*у*к. А в град Щаде си имат прокуратура, от какъв зор ще се занимават с нашия швед прокурорите от Целе?

98

Ще разследват ли

преди 5 години

Ще разследват ли от кого си е купил наркотика -"бело" доколкото се носят слухове. После да вземат и по тая линия да свършат нещо, щото и тия дето продават кола и други лай...а също носят отговорност

97

БХК

преди 5 години

Това е Съветското ООНТъй като световната общественост бойкотираха СССР, те си съднадоха т.н. Хелсингски процес в който членуваха тогава Социалистическите страни. Казваха му разведка и го превеждаха разведряване. Който знае Руски може да усети за какво си говорим.БХК е средство за намеса на РФ във вътрешнополитическия живот на страната.Вижте взрива от предварително подготвени коментари при пущане на статията.

96

А дали?

преди 5 години

За мен някой е платил на тоя да я убие. Защо изключиха толкова бързо версията за поръчково убийство?

95

Пламен Василев

преди 5 години

Аз съм убеден, Че в Германия ще е със по справедлива присъда. Тук в България дебелият адвокат в кавички Марин Морковски, ще направи всичко възможно, Северинчо да е чист като сълза, Това е съвет на някой адвокат, да каже Севиринчо че нея изнасилил. Защо имам чувството че в България ще го оправдаят.

94

шматка

преди 5 години

Какво значение има какво казва.Ако той е изнасилвача по тялото трябва да има семенна течност.Нейното ДНК ще каже.Едва ли е изнасилена с презерватив.Моето мнение е че не е бил само Селядин .Глупаво ми се вижда да я изнасили два пъти.По скоро са се изреждали докато другия/те са давали отцепка

93

Анонимен

преди 5 години

Никой не се опитва да оправдае ромчето!В обществото ни има силно изразено недоверие към власта и правосъдието и то не без причина!Момичето е било изнасилвано близо час, тоест, по тялото й е имало останала семена течност.За да бъде доказано кой е убиецът, просто се взема семенна течност от заподозряния и се прави ДНК сравнение с образеца от тялото на жертвата.А, това, че са намерени вещи на жертвата у него не е доказателство за убийство може просто да ги е взел от мястото на престъплението

92

възмутено

преди 5 години

Какво име само Северин. И той изверг като троловете от Североисток.

91

K

преди 5 години

Докато не вземем ние закона в ръце все ще така

90

жаль

преди 5 години

От БСП ще се пукнат от яд че ченгетата откриха убиеца.

89

P

преди 5 години

Тука е пълно с криминалисти

88

Анонимен

преди 5 години

Ха сига " ццц ... ка " ромска работа лъжене мажене в гена. Народната милиция най добре се опряваше с тези, хем работеха хем имаха респект от закона. Как тези "прости " милиционери с основно и средно , офицерите с тогавашната Висша специална школа на МВР справяха , а сега учени " академици" завършили повечето дори задочно и Академия на МВР престъпноста в галоп .