86

www

преди 5 години

Уважаеми журналисти, все още Германия се пише с главна буква (подзаглавието визирам).

85

Анонимен

преди 5 години

Въпреки, че не вярвам той да е виновен и силно се надявам, да излезе истинския виновник... но едва ли. Иначе един от неговия етнос по-малко е една добра новина. Хич не ме е срам да му пожелая да не излезе от от затвора жив.

84

Jas

преди 5 години

Е айде сега, *** го изкараха, хапчета пиел! И пред кого майката на заподозрения индивид го е казала това? Някакъв източник? Полиция, журналист или агенция? Определен лекар, клиника или поне рецепта като доказателство? Промиването на мозъците на раята продължава. Минал безпроблемно Шенген с кола почти 2000 км с тен, на който 99% полиция по трасето е алергична и никъде никой не го спрял? От една страна глупав да домъкне окървавени улики в дома си, но иначе достатъчно умен да избяга в Германия

83

Анонимен

преди 5 години

Самопризнанието не е доказателство.

82

Ghost

преди 5 години

Serhan-e не че не съм тУлерантен,но според правописа ти ми е трудно да определя образУванието ти и точно на кой иСпит си го закършил... иначе неподходящ момент да се търси тУлерантност. Убиеца си убиец без значение ром, българин, индиец или марсианец.

81

Жоро Гьобелса

преди 5 години

Ние от Врачанския затвор очакваме новата дама Сеилядини...

80

Анонимен

преди 5 години

Тоя и цялата му рода трябва да бъдат съдени в Индия или Саудитска Арабия- не в България.

79

Serhan

преди 5 години

Зависи в каква степен е умствената изостаналост. Ако е завършил образувание и е искарал испита, значи може да има книжка. Нека да не бъдете такива расисти и да бъдете по-тулерантни.

78

Анонимен

преди 5 години

Ватенки, казах ли че това е дело на някой махленски наркоман ?Мамка му, без да съм запознат с нищо по случая го реших.

77

Анонимен

преди 5 години

умствена изостаналост, хапчета.... шофьорска книжка.... издадено медицинско..... кой лекар си е сложил подписа там

76

Анонимен

преди 5 години

ВсичкОте алкохолни напитки са с умствено изоставане и обикновенно не помнят когато направят някоя поразия. Също така ното един от тях не е такъв човек само че. ..... обстоятелства! В,България в,затвора няма да го убият, просто ще му дадат руса перука и ще го прекръстят.

75

М, да ...

преди 5 години

За дребните престъпления в БГ /битовата/ са отговорни ромите, но за големите /мащабното/ обири управляващите, които съвсем на са кокошкарите напълнили затвора!

74

Анонимен

преди 5 години

Умствено изостанал с шофьорска книжка?!

73

Анонимен

преди 5 години

каквото и да напиша, изтриват ми го.дано се разбере истината. и няма да толерираме хора от *** ха лата , нито слугински медии, нито да вярваме кой кво маже

72

радомир

преди 5 години

Хем пиян, хем надрусан, нищо не помни.Но поне са го склонили да си признае, пък макар и нищо да не помни.

71

Анонимен

преди 5 години

С умствена изостаналост,само за да му се предпишат лекарства се налага да е минал медицински прегледи с вписване в здравната книжка от детска възраст от както му е установено заболяването с диагноза поради начина на лечение,допълнителни изледвания и изменения,резултати,приложени за историята на болеста,успеваемост по учебна програма-обща или специална в зависимост от назначените курсове и състоянието,възможности за посещение и лекарски комисии за определяне степента,тежеста на заболяването и др.

70

Анонимен

преди 5 години

А майка му ,като е разбрала от сина си какво се е случило защо не е уведомила полицията ,а се е правила на мотика!Задържане под стража и за нея !!

69

Анонимен

преди 5 години

Значи има още 7 северинчовци и потенциални убийци...А според мен не е било съвсем спонтанно,а отдавна са му минавали такива желания...Знаел е,че там минават самотни жени и просто е чакал на гьоме...

68

galya

преди 5 години

Спокойно ... ще полежи и ще излезе след има-няма 7 г. .... но вече е поръчан ...

67

:(

преди 5 години

За такива генетични отпадъци трябва да се върне смъртното наказание. И не трябва да е хуманно. Може да ги оставят с главите надолу, докато пукнат. И пак ще му е малко. 20 години за зверско убийство??!?!?! WTF???????????????????????????????????????????????????