17

Калеко Алеко

преди 5 години

Ако беше поръчково убийство свързано с работата и на разследваща журналистака, щеше да бъде извършено по-професионално, без тонове генетичен материал оставен на местопрестъплението ... подобно зверство по-скоро насочва към профила на психично болен рецидивист убиец и изнасилвач, който най-вероятно е от някоя малцинствена група или пък отхвърлен от обществото *** от криминогенния контингент ... Жалко за младата красива жена, майка на невръстно дете ... !!!

16

Анонимен

преди 5 години

Подобни сексуални убийства на жени по време на джогинг са ежедневие навсякъде по света. Единствено у нас отново форумните топ криминалисти виждат политически конспирации и НЛО-та. Смях.

15

до 25

преди 5 години

Истината боли, затова не може да измислиш друго. Впрочен, що е то "астронаФт" ? Кажи, панелчовец.

14

Жиб.

преди 5 години

Холмсчо-оо,още не си пораснал мойто момче- папкай повече зелце и картофки,за да пораснеш чичовото

13

UfO

преди 5 години

Да почива в мир жената. Но, стига с тия глупости, че убийството е свързано с работата и. Ако е вярно, значи е засегнала доста влиятелни хора, които наистина не биха се поколебали да я поръчат, но не по такъв жесток начин с който да се вдигне толкова шум в обществото. Мислете...

12

Детектив

преди 5 години

Панелните криминалисти и кръчмарските топ експерти отново обсъждат непосилни за тях неща. Почеркът на въпросното убийство говори най-вече за жестока ярост на лична основа срещу жертвата. Разни мафиотски бизнес-убийства приключват с един-два к.уршума и моментално бягство от местопрестъплението. Изнасилване, задушаване, един час мъчение в храстите посред бял ден... трудно ще намерите професионален килър готов за подобни "прояви".

11

Анонимен

преди 5 години

Това престъпление срещу красивата жена много ясно ми напомня на случая за сестрите Белнейски, както и за другото красиво момиче, което бе намерено в Бургас под някаква буна на плажа или нещо от сорта. Вероятно помните какво се случи с една дузина хора по случая Белнейски, защото тогава упорито вървеше слух за намесени висши политици, а се установи по-късно, че те са газени с джип и след това са били насилени - т.е., когато са били мъртви вече. Тук намирисват нещата по същия начин. Лека и пръст!

10

Шерлок Холмс

преди 5 години

Моите искрени съболезнования към роднините и приятелите на убитата жена ! :( ... Но с оглед на визията й. Дали не е възможно да е "въртяла" няколко богаташчета ... на пръста си ?!?! ... И в крайна сметка - да е попрекалила ... или просто НЯКОЙ от кинтаджиите да се е усетил и да е припаткал от ревност и яд ........... ?!?! НЕ ми прилича много на ... Журналистка ... По скоро на .... "МОМИЧЕ НА КЪСМЕТА" от някое шоу програма ...

9

Stonewall Jackson

преди 5 години

Ше набедят някой швед рецидивист или както Мариноф каза "Психодиспансера е наблизо "и ... готово ! " Какво тук значи някаква си личност " - цитирам поета !

8

Дедо

преди 5 години

Гледайте й последното предаване - там е заровено кучето!https://facebook/detector.tvn.bg/videos/240842903275765/

7

Анонимен

преди 5 години

Много им се иска на троловете тука да е свързано с политика тази трагедия. Отврат, поне спрете коментарите под тези новини, че само помия се лее, нищо друго. Или кликовете са ви по-важни, трупани на трупа на мъртвата жена?

6

Анонимен

преди 5 години

Колегите и близките и вече са "посъветвани" какво да говорят- да отричат, че е убита заради работата си. Подготвено е потулване на истинската причина и убиец.

5

Бен Ган

преди 5 години

Стига сте плюли бе. Искате да е свързано с властта, ама е ясно, че не е! Ако е поръчково, ще я думнат и край. Кой ще я изнасилва, души, съблича... а даже и следи има. Това, колко се вярва на властта е друга тема. Ушевите са си гола вода, това е ясно

4

мак

преди 5 години

Според мен грешат.

3

Анонимен

преди 5 години

Свързано или не това не омаловажава разкритията по ГеПиГейт

2

Me

преди 5 години

... никога не се е занимавала с разследваща журналистика...??? Вие съвсем за лапнишарани ни взехте!!!!Или предаване за злоупотреби с евро средства от джипи Груп и Боко е предаване за мод.а???

1

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 5 години

не е сварзано са работата й и БОЙКО БОРИСОВ е невивнен!