118

Севастаки

преди 5 години

БРАВО НА МАКЕДОНЦИТЕ!!! Най накрая да им дойде умът!!!

117

Анонимен

преди 5 години

русия е доста загрижена за мънкедония, защото това е топлата връзка на сърбите (оттам и на русия) към бяло море. след като вариантът с румъния и българия пропадна, усилията са насочени там. стратегически, това си е съвсем нормално за руснаците и няма драма, макар че нас ни засяга по много гаден начин. но това е геополитиката.

116

Анонимен

преди 5 години

"пише Дойче веле"Поведението на тези жалки немски паляци е идентично с това на оня клоун, дето го уволниха от "господари на ефира". От нищо правят нещо.

115

ИСТИНАТА

преди 5 години

Сега като не мине референдума, ще почнат да се колят и за пореден път на Балканите ще имаме феномена български бежанци търсят убежище в България.След това Славуня ще направи партия и ще обере македонския вот.

114

Анонимен

преди 5 години

за мен най-прекрасният момент в новата ни история е връщането на откраднатата южна добруджа в пределите на Родината без капка кръв. и най-трагичният е моментът, в който ни принуждават да подпишем ноьйския диктат и да изгубим бяло море. всичко останало е второстепенно по важност, днес едни съюзи ги има, друг ден вече са история.

113

ОПАААААААААААААААААА

преди 5 години

Я ДАЙТЕ ЕДНА СНИМЧИЦА НА САЛАМЧО ПАСАТОРА-ПОМАЧЕТО--КАК ПЛАЧКА И ДАЖЕ СЕ НАПИШКВА...

112

Anakonda

преди 5 години

До Коко Литенкия-Абе литенкия верно ли че миналата година си търсил комшията с цел да го насъскваш срещу мен да ме нападате че уж съм говорил против теб?Ти знаеш ли че ще ти прережа гърлото още преди да си ме погледнал,знаеш ли с колко отмъстителен,дошманит и злопаметен човек си се хванал не съм решил не съм те поръчал нема да си много скъп... Внимаваи пианде с дилара беше соу постановка с друга цел но с теб ще бъде сериозно..!

111

Анонимен

преди 5 години

Интересите на Запада в Македония са ясни- достъп до евтина, нископлатена работна ръка.

110

УХАААААА

преди 5 години

РЪКАТА НА ПУТИН-СЕГА ПРОДАЖНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ЩЕ НИ ЗАТРУПАТ С ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И САМО ЛЪЖИ....

109

НАСТРЪХВАМ

преди 5 години

Церемонията По Приемане На България В Нато (Времетраене 01:20)vbox7. com/play:4ac0da43

108

Анонимен

преди 5 години

Представям си колко се е загрижила Русия, от това че държава с размерите на голяма нива, и с население колкото един московски квартал, и без никаква армия, щяла да влезе в НАТО!Проблемът е в това че основно албанско - мюсюлманското население напира за НАТО, което означава че целта на Запада като цяло е обезличаване на християнското население на Балканите, както направиха с Босна и Косово

107

Анонимен

преди 5 години

мога да се пробвам да предвидя какво ще стане оттук нататък. въпреки ниската активност, заев ще застане зад договора за промяна на името и това ще мине ратифицакция в парламента. опозицията ще беснее и ще свали заев. междувременно обаче, никой освен ципрас в гърция няма да подкрепи договора и всичко се връща в изходна позиция. само че, този път виновни ще са изцяло гърците. ако нашите политици са умни, ще извлекат сериозни ползи от ситуацията, лобирайки за правата на българите и културата ни там

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110 Два милиона бяха през 2001 г. От тогава преброяване не е правено. Реално гражданите на БЮРМ са много по-малко. Някъде към 1,5 милиона, от които 1/3 албанци.

105

:'| Сълзи от ра

преди 5 години

НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ МОМЕНТ В НОВАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, ЗАПЕЧАТАН НА ВИДЕО:vbox7/play:4ac0da43

104

Перко

преди 5 години

ЕС като го беше толкоз грижа що не натисна гърците да се спрат, а тормози "макетата" дето сами не знаят какви са

103

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да изтъкне наистина сериозна причина македонците да си сменят името на държавата? Не забравяйте, че ние сме я признали с уставното и име

102

Анонимен

преди 5 години

ЕС искаше да се спрат постоянните драми около Македония. Защото в ЕС границите нямат никакво значение и всякакви там разправии за албански претенции и т.н. щяха да са нищожни. Това с името също бързо-бързо щеше да отшуми.Другото не ги интересува. Икономически тигър ли е Македония, голямо население ли има, местоположение ли, какво? Бедна държава с 2 милиона население, лесно се заобикаля и толкова.

101

ПАСИ

преди 5 години

МАКЕДОНСКИЯ ПАСИ ЩЕ ИМА ДА РОНИ СЪЛЗИ С РАЗТРЕПЕРАНА ЧЕЛЮСТ ОТ РАДОСТ

100

Мишо

преди 5 години

Само САЩ и ЕС!

99

Божков

преди 5 години

До Много кока и бело-Колко пари горе долу имаш??Щото и аз имам в банковата си сметка е не милиони ама имам и кои ти каза че те мраза??