51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимендо 63За нас най-ценно, и жизнено важно е коридор и пристанище на Бяло море. Ако трябва нека гърците вземат целия фиром, но да ни го дадат. Плюс това, гърците лесно ще се справят с бившите югославяни, знаят им чалъма... А и за нас не е много добре да живеем заедно с фиромите, противни са доста, и много прости.

50

Анонимен

преди 5 години

КЪМ НАТО, разбира се!

49

Анонимен

преди 5 години

Единственият път на Македония в ЕС и НАТО е като се присъедини към България!

48

Анонимен

преди 5 години

Ще има пак шамар за Путин.

47

Анонимен

преди 5 години

До 57Абе има и ние какво да вземем оттам. Ще се големи некадърници, ако изпуснем Струмица и региона, Делчево, Берово, Крива Паланка, Кочани, Радовиш и евентуално Щип. Там населението е най-добре запазено и не крие симпатиите към България. В Делчево 80-90 % са с български паспорт и карат коли с БГ регистрация. Има страшно много полезни изкопаеми и при едно мъдро администриране регионът може да стане един от най-развитите и богати.

46

Анонимен

преди 5 години

Айде македонци да се преброим . Ние не сме гърци , *** или сърби , ние сме "Македонци" !

45

Сандански

преди 5 години

Е това вече е шизофрения! Нали бяха фиромци, южни сърби, югославяни, антички.... А сега стават северни македонци, че и с референдум на всичкото отгоре! Глупостта е Велика!

44

Анонимен

преди 5 години

о цела Еврупа маке бре, едни църни житани, последователи на Александър Македонски.

43

СатаНАТО

преди 5 години

Ако не...Превръща се в дупка на картата.Заобиколена от натовски страни, може само да се опита да играе някакви антиевропейски номера, след което следва майдан и ... пак същото. Ако някой си верва, че дотам ще летят Ил-76 и руслани с оръжие и зелени човечета, объркАл се е. Колкто до мераците на Белград - с МК ги свързва коридор с ширина 30-40 км, между Косово и БГ, половината от който е Босилеградска околия, а другата половина е Прешево.

42

Анонимен

преди 5 години

Това там е измислена държава и народ. Те са наследници на гърко андарти и сърбо четници, избили и прогонили по най кръвожаден начин, българите униати и екзархисти. Най правилно е, това подобие на държава да се раздели между гърци, сърби и албанци. На нас сърбите да си ни върнат покрайнините, а гърците в замяна да ни дадат 40 километров коридор до беломорието, заедно с пристанището Александрополис. Това е честно и дълготрайно решение на проблема.

41

Анонимен

преди 5 години

Българите са странни хора, 45 г. им промиват мозъка в област Македония и те стават македонци (каквито винаги са си били), но вече били нация.45 г. в България промиват мозъците на хората и някои хора все още не могат да разберат, че соца беше лъжа.Отиват на Запад и след някоя друга година започват да говорят български с акцент.В България всеки се бие в Гърдите, че е българин, а на Запад ги е срам да кажат, и като видят българин в чужбина бягат, че не се знае какво мръсно може да ти направи.

40

Анонимен

преди 5 години

Който се нарече македонец, да си прибира ромалетата при тях.

39

Анонимен

преди 5 години

Ако не, следва море от русофилия, простотия, злоба и беднотия ... с една дума ЖИЗНЪ

38

Анонимен

преди 5 години

Днес цялата албанско - мюсюлманска част на Македония като един ще гласува ЗА смяна на името и влизане в НАТО!В същото време над 75% от македонците са ПРОТИВ, но така или иначе те няма да имат думата, защото вече са малцинство в собствената си държава...Също както сънародниците им на изток от тях

37

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

За съжаление съдбата на македонците вече е решена. С помощта на шиптърите Македония ще бъде натикана в ЕС и НАТО.След това всички знаем какво ще стане ... Ще унищожат икономиката и, за да бъде зависима тотално от Брюксел.Младите македонци ще заминат на Запад да мият чинии и да проституират.Македония ще бъде шиптъризирана и cиганизирана.Македония ще стане колониална държава.Ще живеят в бедност и ще измират като мухи. Ние българите вече го знаем от личен опит.

36

Раде Шумадич

преди 5 години

А сите северомакедонци србе станале и jазикот им србски! Зашто им je потребен референдом?

35

Анонимен

преди 5 години

Македонците БОЙКОТИРАТ !Албанците гласуват само . На тях не им пука как ще се казва Македония .За Македонците да се наричат македонци е най важното .Какво ще стане ? Следват избори и избиране на народни представетели милеещи за Македония а не като Зайо предател . Ако Европа иска Македония ще я приеме като Македония .Категорично Македония ще се отърси от *** и ще започне да защитава интересите си както го правят нейните съседи . Друг път няма сред такива вълци .Македония обичам те !

34

Анонимен

преди 5 години

ако не? просто се приобщава към българия и автоматично влиза и в нато и в ес! друг е въпроса за ползите!

33

Анонимен

преди 5 години

Kaцнали американците на Луната и един македонец тъжно погледнал нагоре и казал: "Ех, земльо македонска, докогаш ке те гледам поробена!" :))))

32

Анонимен

преди 5 години

До 44ЩО САКАТ ТОГАВА ДА СЕ НАРИЧАТ, МАКЕДОНЦИ?