26

Не съм Трайчо.

преди 5 години

Ок, това беше базик, но исках да кажа, че когато бях на 18, беше много модерно, да се играе в залага при един букмейкът, чието име е съставено от името на контитнет ии звествен спорт. Нещо, като Афро-Бейзол, или Американо-Баскетбол .. И спрта завършва на бол.Тогава, често се навъртаха хора, който давах 10%. Все едно, ако спечелиш 300 лева, те ти даваха 30тачка отгоре. Sweet Deal, както викат американците. И се оказа, че не е нелегално. И че местния феодал припра 2-3 милиона по товя начин. Ужс.

25

Киро Кюмюря

преди 5 години

Трайчо е пич! Нема го закачате!

24

Анонимен

преди 5 години

ДА И АЗ ПИТАМ ОТ КЪДЕ ИМА 2.4 МИЛИОНА И ТОВА СА САМО ЛЕКО ОБЯВЕНИТЕ ПАРИ КОИТО ИМА :DНЕ ГИ Е СПЕЧЕЛИЛ ОТ БЪЛГАРСКАТА БОРСА ЩОТО ТЯ САМО СЕ СРИВА В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ!!

23

Aдвокат Теразини

преди 5 години

Трайчо не си е платил рекета на мафиотите отгоре и затова му правят мръсно. Който си плаща на господарите не го закача нито ДАНС, нито прокуратурата.

22

Анонимен

преди 5 години

Този слуга на корпорациите трябва да лежи в пандиза освен за кражби в особено големи размери,също и за национално предателство.Същото трябва да се случи с всички сорошоиди като него.

21

www

преди 5 години

Ако Трайчо си беше траял едно време, още щеше да е министър при Бойко.

20

Анонимен

преди 5 години

Интересното е, че тези, чиито имена фигурират в горените документи, все още си се разхождат преспокойно на свобода.

19

Анонимен

преди 5 години

Много лош ход на този, който е пуснал тази...хм...заповед да я наречем. Да опитваш да тормозиш по такъв евтин начин противниците си показва безсилие и евентуално - изнервеност.

18

Анонимен

преди 5 години

Трайчо бе министър при първото Борисово правителство. Хайде сега да подкарат и другите. Няма само с непослушния Трайчо да ни будалкат!

17

преди 5 години

Важното е, че на Дилян Славчов всичко му е точно, по документи.

16

Не съм Трайчо.

преди 5 години

Изкупувам печеливши фишове от Еврофутбол, под 2000 лева на индивудален фиш. Давам 5% от стойността на печалбата за фишове с обща печалба до 1000 лева и 10%, за печалба над 1000 лева. Ако някой дойде с фищове за 2.4 млн. лева, ще му дам 300 000 лева на ръка.Номера ми е ***. Моля, без полицаи !

15

ОПГ

преди 5 години

А от ГЕРБ нещо няма ли да кажат той е техен човек.

14

Цирк бг

преди 5 години

Те още търсят и 20милиада$ ограбени от политици и бандити след 1990г.

13

Анонимен

преди 5 години

Диверсифицираха газовите връзки, хвалеха се, че вече могат да купуват газ от Турция, Гърция, Румъни, Сърбия, а не купуват. Защо не купуват от газовите връзки евтин газ, а вдигат цената? Кой ще им продаде евтин газ, та дори да се добива в Черно море?

12

extremist

преди 5 години

TИКВАТА КОГА ЩЕ ХОДИ В ПАНДИЗА

11

Пушак

преди 5 години

Сега ли се сетиха,когато той си ги е скрил,правят ни на луди че има правосъдие.

10

4

преди 5 години

А бандюгите , и тях ли така ги проверяват ? Например , Митьо Оченцата питат ли го откъде са безотчетните пари и имане ?!?! А Камен Балбузанов , питат ли го кок е купил ,,Ламборгинитата '' и ,,Фераритата '' , които кара ?!?!?! А ,,тъмноцветните'' телефонни измамници , които всички знаят , питат ли ги как построиха палатите във Ветово , водейки се безработни ?!?!?! На всичките тия им е изрядно счетоводството ????? Айде , бе !! Не защитавам Трайков , само питам - другите - КОГА ???

9

НЕ Е САМО ТОЙ !!!

преди 5 години

ДАНО ДА "ИЗПЕЕ" И ДРУГИТЕ !!!СЪС СИГУРНОСТ ИМА И ДРУГИ КРАДЦИ КАТО НЕГО !

8

...

преди 5 години

За годинка като министър на герб си докарваш по милионче. Сега ми стана за какво е драпането.

7

Анонимен

преди 5 години

Политическа поръчка. Далеч съм от мосълта, че трайчо не е крадвал, обаче той напусна първото правителството на герберите след големи скандали и се превърна в техен враг. Който не е с тях, вземат дръвото и го почват. То ако трябва да проверят всички гербери, нали се сещате за какви измами с еврофондовете ще стане дума. Но засега - само неудобните им.