91

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Страхлив самовлюбен комплексар - явно малтретиран, като малък...

90

до fakt

преди 5 години

точно така боли от истината и за това е този вой на три гласа срещу Радев, първи Цц, Втори Томата Биков и трети Деса Поетеса

89

Fakt

преди 5 години

Истината боли! То се вижда толкова е очевадно как слугата на Нинова само се пречка на управлението на държавата! Срамота е!

88

Ко?Нье!

преди 5 години

Ади ва,серьозно?Бреееей!Ами сега?Леле-малееей,въх!

87

гого

преди 5 години

Щом Цецо е гневен значи генерала върши работа, ръси солчица в раните герберски и цялата пропагандна машина е впрегната срещу президента, много добре някой в предходен пост направи сравнение с Гьобелс....и ако си мислите че симпатизирам на Нинова ще ви кажа и там кой е шефа на пропагандата, Ант Кутев..

86

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Да слушаш Радев е, като да си адски жаден и да намериш чешма, от която капе топла вода...

85

бай ганю

преди 5 години

Обединител???не е назначен с такава функциязащо на управляващите им е толкова криво когато президента или който и да е им казва реалната истина ? не търпят критика и отвръщат с агресия това е типично за тоталитарен манталитет наследен от 45 год. комунизъмискат да им се говори и представя всичко само розово с хвалби ли?правителството и кабинета е пълен с некадърна *** неспособна да си заслужи похвали или комплименти,80% от министрите са само някакви хайвани и бай ***

84

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Спасението за нацията е Президентска република и Боко,пардон...премиера да се назначава от президента.Бокича му...миришат краката и при такъв вариант е...тотален аут.

83

Анонимен

преди 5 години

До Професор"Абе гледай си работата бе комунист! Знаеш ли колко книги съм написал?"---Е, де! Е, де! Да не си написал повече от от другия "професор" Юлиян Вучков? :)

82

Анонимен

преди 5 години

Ти в затвора няма ли да влизаш?

81

Анонимен

преди 5 години

Президентът действа като дразнител на комплексарите! А те не са малко в редиците на недоучените управляващи.

80

Засрамете се

преди 5 години

За почти десет годишното "управление", тиквите изведоха България на първо място по корупция и кражби и на последно място по стандарт на живот.

79

Анонимен

преди 5 години

До За какво говорим80 Не си ли разбрал,че рейтингът на Радев падна?

78

обратен ефект

преди 5 години

Колкото повече плюете,Радев,толкова повече го харесвам.Защото хич не харесвам тия,дето го плюят.Вие сте си виновни.В началото ми беше даже безразлично.

77

Анонимен

преди 5 години

До Даааам75 След като видяха,че Радев не е обединител на нацията,а говорител на БСП,гласоподавателите,които не гласуват за социалистите,но гласуваха за него,ще оттеглят гласа си.

76

:):)

преди 5 години

лелее кат се сетя хибридния Роско как обединяваше нацията с какви семейни ценности, с каква любяща съпруга и тн в писледствие...

75

За какво говорим

преди 5 години

Румен Радев 70% доверие Цветан Цветанов едва 4% доверие!

74

Анонимен

преди 5 години

Харесваха си герберастите предишният наведен, ухилен безпричинно и послушен президент и сега много ги е яд, че Радев не е такъв.

73

Анонимен

преди 5 години

Много ги е страх от партия на Радев. Ще отидат при реформаторите и другите отпадъци на политбунището. Като партията на Симо Имота.

72

Шефа

преди 5 години

Цветанов не се умори да напада Президент Радев!Неговите думи не важат въобще , защото той играе ролята на Гьобелс в партията на мутрата Борисов !