303

жалко

преди 5 години

Проблема на Радев е че не разбира от политика.Проблема е много голям, защото вече втора година не се научи, което повдига някои доста тежки въпроси.Например че покрай Грипените е допуснал грешки които може да му костват прекалено много в личен план. И защото е безкруполен, какво му пука. Важното е той да е добре.Отлагай и живей . . .Факта че някои неграмотници стоят по 24 часа да пишат коментари не променя нещата. Защото те гласуваха и за Жан Виденов . . .

302

Умна

преди 5 години

Роси, ако ни интересува мнението ти, ще питаме някоя от жените ти. При Гала не те ли изслушват вече, свършиха ли женските предавания, че се опитваш да мислиш " на живо".

301

*

преди 5 години

Нелито пази топлото местенце на Румбата в БСП. Като стане врътката, тя ще се върне във СДС.На някои може да не им хареса, но емигрантите които гласуват са малко и то синчета от твърдото ядро на БСП. Така че нещата ще загрубеят след две години.

300

А бе

преди 5 години

Драги другари,само това "дребно"човече по вашите думи,имаше смелостта открито да застане срещу политиката на Путин и Русия!Докато "достойния" президент един руски КГБ-поп го направи на бъзе и коприва в кабинета му!!!

299

Роско прецеденчето

преди 5 години

...ха, ха ха, колко е жалък!

298

Анонимен

преди 5 години

Пинокио!

297

До комплект

преди 5 години

Хубаво го каза! Ама народа чете и слуша кой не мирясва всеки ден....Облечения с длъжност,но без власт!

296

Комплект

преди 5 години

Този е комплект от тъпащина и злоба, не е едната тъпащина. Как не миряса вредното човече!

295

Мунчо

преди 5 години

Откровено казано,прав е!За Радев, да е президент ,си беше като мечтата на охлюва - да е на върха, от който ще тръгне надолу! Плевнелиев повече щеше да спечели,ако си беше останал бизнесмен ,а като държавен глава получи само оплювки от червените парцали!

294

Студент

преди 5 години

Абе какъв президент може да е тоя ?! Ами той само откликва като ехо на думите на Нино ва, а тя повтаря също чужди думи - не сме забравили,че беше една от най- приближените на Иван Костов и СДС - как да й се вярва ?! Интересно как комунистите я приеха за свой лидер ?!

293

Анонимен

преди 5 години

Това нещо на снимката, как не се усеща, че продължават да го използват като пудел, да лае и след като вече е НИКОЙ ? А, той се мисли за анализатор.

292

Анонимен

преди 5 години

Кой е този грозния ушат чичка на снимката ?

291

Zzz

преди 5 години

Това ястребче добре, че се изчупи. щеше да ни донесе беда над главите с непремерените си изказвания и липсата на всякаква дипломатичност. Сега продължава да плюе, но оплювайки себе си.

290

Ти да видиш...

преди 5 години

До месара 291 Да , възможна е плъх да скочи на слон.Путин скача срещу Тръмп, властелина на Земята.

289

АХЕ

преди 5 години

Едно ......, което се рекламира през една е...банова синоптичка и това е максипален популизъм, не мога да очаквам ОБЕКТИВЕН КОМЕНТАР. Плевнялиев просто отново търи публичност /популизъм/....И к`о пра`и сега?!?!?!

288

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Най големият проблем заПрезидента Плевенлиев е,че е прекалено умен за простия българин.................

287

До286

преди 5 години

Аз съм обикновен човек, но рейтингът на Радев, ще се вдигне на куково лято

286

Отговор

преди 5 години

До Гошо...*** 289 Плевнелиев бил назначен без никой да го познава. Аоо, оранкоолу , Плевнелиев беше успешен министър и всички го познаваха. Никой не беше чул за ген. Радев преди уж да подаде оставка 3 дни преди пенсиониране.

285

Членска карта №7

преди 5 години

До Я па ти...То е достатъчно некъдърен, дори и злина да стори... Но много му се искаше!!!

284

Кирил

преди 5 години

Плевнята, откак не е президент е много смел.