266

П.Петров

преди 5 години

Пряката демокрация не решава проблема, защото за да се вземе вярно решение трябва компетентност в областта. Когато човек не е компетентен, логично е да се довери на авторитет. За да избере правилен авторитет трябват ОБЕКТИВНИ НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ, които да го представят. Трябва правилна ценностна система, по която избираме авторитетите си, трябва КАЧЕСТВЕНО МАСОВО ОБРАЗОВАНИЕ, което да ни научи на това, защото малцина имат достатъчно ум да се научат сами!

265

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ значи си признахте, че сме в нато под заплахата от турска агресия. Не от руската която си измисляте. Благодаря ви за откровенността.

264

Анонимен

преди 5 години

не мога да ви разбера хем искате одържавяване - хем швейцарсик модел.Ама никъде в света банките не са така добер защитени като в Швейцария. за банковата тайна да не говорим.най-големите престъпници си крият сметките в Швейцария.

263

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази Швейцария. Швеейцария Е НАЙ-СКЪПАТА ДЪРЖАВА ЗА ЖИВЕЕНЕ. НЕЙНИЯТ СТАНДАРТ Е ВПЪТИ НАД ТОЗИ НАД СРЕДНИЯТ ЗА ЕС. Аз не искам скъпотия катов Швейцария. освен това там има офшорки.

262

Анонимен

преди 5 години

Публичния сектор откакто са тия е все по-неработещ. Благодарение на реформите им, които пестят пари и ги харизват на олигархичните кръгове. Ако се отменят направените реформи в МВР МВР ще се съвземе.

261

Анонимен

преди 5 години

Журналистката няма толкова ефирно време. А протестите възбудиха много недоволство, защото подклаждат анархия.

260

Анонимен

преди 5 години

Стига вихте че няма пари за референдуми - в Швейцария въпросите от отделните референдуми се гласуват на купища,а не за всеки въпрос да се прави референдум. Просто има огромен страх да се подложи на референдум например дали да останем в НАТО. Със самата възможност да гласуваме някога ще си свият перките и няма да ни изнудват да им купуваме скъпите самолети а ще ни ги дадат с отстъпка. Референдумите са сила. Не подценявайте българския народ, като му отричате правото да прави правилни избори на реф

259

Анонимен

преди 5 години

262 - хайде да се върнем на основата. как се обединява народ?народ се обединява окоол ИДЕИ.някогашната идея е била за обединението на земите ни.Днешната идея е за покачването на благосъстоянието на народа.който обаче исак да се увеличат заплати и пенсии трябав да извади платформа за бюджета и идеи за реформи!не е нужно да си Горанов за да ес сетиш че има неработещи сектори (здравеопазване, МВР) и че те трябват да станат работещи.

258

Анонимен

преди 5 години

Юпитата преди сякаш си нямаха пиар отговорник,но може да не е било модерно или щом като и в ония времена имаше лица насочени в тази област възможно да е била монополност тази връзка с общественоста и провеждане на конференци,събрания до правилно разбиране на твърдения с тълкуване в решения,които се взимат в народното събрание съответно съвместно отпечатани в държавните издания,а сега длъжноста се вижда,че е демонополизирана и ще има рефрендуми,питания от тяхна и други заинтересовани общественици

257

честни медии

преди 5 години

ЖУРНАЛИСТКАТА ИРОНИЧНО ЗА КАКВО СЕ БОРИТЕ. Кажете тия тридесет страници с три изречения. А отдолу лента - абсурдни ли са антиправителствените демонстрации? мале мале, олигархия.

256

Случаен

преди 5 години

И кой ще ги плаща тези РЕФЕРЕНДУМИ? Значи пари за референдуми ще има, а за увеличение на заплати, майчинство, за пенсии и за откриване на работни места НЯМА! ДА ви имам логиката и БОРБАТА! Народът иска хляб, а не зрелища! А то май само зрелищата ни останаха! Пак някои нови лица са решили да си пробват късмета в политиката! Но както виждам тези нови лица със стари баби по протеста няма да ги огрее! Казват че, протестите са организирани от българите в чужбина, а колко са участващите? СМЕШНИЦИ!

255

Анонимен

преди 5 години

Ако животновъдите си избият животните млякото, сиренето, луканката, пържолиет, пилетата ещ скочат 3-4 пъти.Ако МВР се събере може да направи преврат. също и таксиджиите. Учениет имат международно признание и петнят репутацията на Герб. вие какво имате?

254

Анонимен

преди 5 години

260 - животновъдиет бяха събрали 5000 души, но имаах БАГЕРИ. Ак нападнеах парламента можеха да го сринат. Освен това те съставят икономикана на страната. Ако кажат - ще избием прасетата пържолиет ще станат 20 лева. Вие какво имате?

253

74 години вече

преди 5 години

КОМУНИСТИ със протест НЕ СЕ ГОНЯТ! шайката на БеСеПоГерб се е бетонирала за 30год така както нейните създатели 45год преди това Тук им вървят номерата - подкупни медии , провокатори по протестите срещу 50лв , тролчета в нета срещу 5лвТехният единствен страх е да не се обедини народа защот срещу половин милион нямат шанс Затова от 1989 надам ни държат разединени и насъскани едни срещу други "сини " срещу "червени"

252

Анонимен

преди 5 години

259 - хахахахахаха От какъв зор? Първо никой няма да те пусен да излиазш от ЕС. Второ ако излезем от ЕС ще бъедм в пъти по-зле. А Ако излезем от НАТО Турция ще ни напден на мига. тези реферндуми имаха смисъл преди петнадесет години. вече не са актуални.

251

Анонимен

преди 5 години

гЛЕДАМ КАДЪРА НАЧАЛНИЯ ПРОТЕСТА БИЛ ОТ ДЕСЕТКИ, А НА КАДЪРА 1000 ДУШИ И НЕ ПОКАЗВА ЦЕЛИЯ ПРОТЕСТ, ТО ЖИВОТНОВЪДИТЕ БЯХА СЪБРАЛИ 5000 ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ.

250

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТОЧНО СЕГА МЯТАТ КАМЪНИ!--------------------------Ами това е то - толкова могат прелатите. *** може би надрусани и платени. Тези ще дават тон на нормалните хора................ Полицията да се вземе в ръце и НИКАКВА МИЛОСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!! славчо мишока хвърля ли или се крие като къртица. Гадост абсолютна................

249

Анонимен

преди 5 години

протеста е малоброен, ИМЕННО защото в него няма рационално държане. Както никой не ходи на слаби мачове, където могат да му хвърлят пиратка във враата, а няма качество - а ходим на мачове с евро-грандове. така и никой няма да дойде тук на хора без идеи, без лидери, с някакви мутри, които ритат, блъскат и мятат камъни.

248

Анонимен

преди 5 години

Аз искам референдуми за членството ни в ЕС и НАТО, КАКТО И ДА СПРАТ АНТИРУСКАТА КАМПАНИЯ ДА МРАЗИМ БРАТЯТА СИ. КОГАТО НИ ПРИЕМАХА В НАТО, ни обещаваха, че няма да скъсваме добрите си отношения с Русия. зА КАКВО Е ТАЯ ИСТЕРИЯ И ЗЛОБА НИКОГА НЯМА ДА ВОЮВАТ ЗАПАДЪТ И РУСИЯ.

247

Анонимен

преди 5 години

не мога да разбера що за наглост е хора които не живеят тук, и които не си плащат данъциет тук, да казват, на хората които живеят тук и се борят ежедневно тук с проблемиет КАК ДА ЖИВЕЯТ! Елате и се бореет оттук, като сте толкова ербар! Знаем хора като Р.Инджова която през повечето вреем живее в САЩ, но умира да дава акъл.