146

Анонимен

преди 5 години

до 162А бе нека по живково време да те пратят на границата и ти да пропуснеш 15 човека да минат в твойта смяна, и ще видиш колко дни ще лежиш в ареста!

145

Анонимен

преди 5 години

смятай какви пикльовци има да си вярват че щели да хващат самолет ако ги викнат в казарма. Пикльото даже не знае че се излиза градска с военна книжка щото личните документи се събират още като влезеш в родната.

144

Анонимен

преди 5 години

НЯМА да имате казарма! Армия с фашистки ценности не се гради!

143

Анонимен

преди 5 години

до 161 Кимчо, то и аз не съм бил член на БКП,но заради миналото на родителите ми и дядовците ми ме имат за комунист. Та ти си същия, само че ти искаш пак комунизъм, а аз не. Разбра ли, изтрещял папардак?

142

абсолютно прав си

преди 5 години

До БобчоНе случайно народа посрещна оня цър/вул с надежда и доверие!А той се оказа една алчна и продажна нула!Когато в България законите се задействат,и се появи Държавата,тогава всичко ще си дойде на мястото!

141

Анонимен

преди 5 години

до 159 Къв арест 1 месец, бе? Ти служил ли си някога в казармата? Къде си виждал да стои войник в карцера 1 месец???

140

Анонимен

преди 5 години

до 158Е кой трябва да ми разреши да купя билет на детето и да отпраши от Терминал 2, комунистическа изтрещяла пенсио?

139

Анонимен

преди 5 години

до 154Не си прав, наборните войничета ще ги спрат на границата , ЗАЩОТО ще ги вкарат в ареста за месец! А тия в момента са безнаказани, щото веднага ще подадат оставка!Та на децата ни може да им дават арести и да им побъркват психиката , а на шкембовците не!

138

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе тропанчо кой ще те пита дал иискаш и не искаш даси пускаш сина в казармата .Мигар някой е питал поколения напред родителите дали си пускат децата в казармата .Това не е било нито преди 9 ти септември 1944 година нито след това .

137

Анонимен

преди 5 години

Дъртия комунист Ким Чен се бие сам срещу всички тук. Само тук понеже едва ли и на краката си може да седи по принцип. Жестоко!))))

136

Анонимен

преди 5 години

Тоя Ким Чен или е под някакъв опиат или е папардак с пяна на уста, който иска пак да стане комунистическо в България.

135

Анонимен

преди 5 години

до 151 Корейски вожде ,Каква граница имаме, бе папуняк? Дето ..... си влизат като на парад подкупвайки граничарите ни? И кво? Ако сложим наборни войничета те ще ги спрат? Шмиргел ще си останеш до гроб, комунисте.

134

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнМного добре ме разбра какво исках да кажа :)

133

Анонимен

преди 5 години

До НервенКакво общо има Герб с шепа пенсионирани шапкари?

132

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Какви глупости бе тропанчо ,я прави разлика между граница и ограда бе .Аман от *** в тази държава и неграмотници

131

Нервен

преди 5 години

Професионалната платена армия е скъпо за държавата на гербавите крадци! И решиха, ако мине номера простолюдието да си харизат синовете за да им излезе армията безплатно както по живково време! Ама не са познали, сега светът е голям и всичкото младо ще избяга! Предлагам синовете и внуците на кредитните милионери да служат наборна служба! На тях държавата им даде, на нас какво ни даде. Арабаджиеви Вълчовци , Бирмовци ... Ай сиктир на Каракачанов прасето

130

Анонимен

преди 5 години

Спокойно бе патрЕотите с речник на балкански овчар манхал. Никой не ви искат свещенната ***. Дори арабите не искат да стоят тук.

129

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ама то има ли държава бе тропанчо .Ти на това държава ли му викаш ? .Я беж да учиш малко плотическата история на света и тогава ела да си развиваш небесните мантри тук

128

Бобчо

преди 5 години

Моите почитания към всички военни, инициирали такава тема, но според мен подобна мярка ще бъде с нулев резултат. А каквото и да измисли държавата за да вкара младежите в казармата, толкова начини ще измислят родителите да ги заобиколят. И причината е много проста - чувството за дълг към родината у нас не съществува. И как да съществува, като всеки от нас вижда какво се случва всеки ден. Няма трезвомислещ човек, който да хване оръжие в полза на днешната власт

127

Анонимен

преди 5 години

до 142 Кимчо, викаш ако имаме наборни войници и емигрантите минаващи нелегално границата ще бъдат изловени до крак?Ти в кашон ли живееш, бе?