14

говорилня

преди 5 години

Важното е да се коментира - да се чешат езици , да се прелива от пусто в празно по всякакви теми - важни,маловажни ,интересни , безинтересни - а бе да се лее реч за щяло и за нещяло .Сега , като се видя накъде духа вятъра - т.е. че ще спрат тази велика глynocт със стрелките , Е ЛЕСНО !А къде бяхте вие ,т.нар. факгори преди това ?! Защо не излязохте с предложение пред склерозите от ЕК , като сте знаели , че местенето е вредно ?! Нали сме пълноправен член на ЕС ?!Мижитурки !

13

Бахуро

преди 5 години

Да остане лятното. И е по-добре да не се сменя времето. Вече не се печели нищо от тази промяна - само щети.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Това изобщо не е така! Не те знам от къде си ама явно не си от България.

11

до 8

преди 5 години

"зимата като пoчне да се мръква около 15,30 часа а лятото в 5 сутринта слънцето вече е напекло."Трябва малко и да се мисли преди да почне дежурното плюене!Когато минеш на зимно време, именно тогава вече се мръква по-рано. Ако преди октомврийската смяна се мръква в 19, след смяната - в 18

10

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая!!! Всички нормални държави вече я отхвърлиха тая глупост.

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя доцент що не иде да си скъса дипломата знае ли колко смени на стрелките сме преживели нищо от ту,й което казва не е вярно, отде ги намират такива *** да лъжат по медиите.

8

Анонимен

преди 5 години

Несменянето на времето ще се отрази на биoлогичнит ни часовник представяте ли си кaкъв стрес за организма ще бъде зимата като пoчне да се мръква около 15,30 часа а лятото в 5 сутринта слънцето вече е напекло. Не знам тия какви доценти са и по какво са доценти, но явно не е по смяна на времето.

7

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

6

шматка

преди 5 години

До 4И тука навря БокоКрайно време е сайта да трие откровено тр.олските коментари.

5

шматка

преди 5 години

Астрономическото е зимното.По добре лятно.

4

Анонимен

преди 5 години

Това е много добра новина за българите, те не обичат промяна. Не искат да сменят нито времето, нито шефа им Бойко Борисов. Зациклили са в 90-те години на миналия век и времето в България отдавна е спряло.

3

Анонимен

преди 5 години

Искаме лятното време! Само то е подходящо за страна като България, която разчита на туризъм!

2

Аз

преди 5 години

На мен ми харесва смяната на времето. Ето например сега като се смени времето на зимното ще имам време да стана да тичам преди работа и няма да е по тъмно.

1

Анонимен

преди 5 години

Изберете АСТРОНОМИЧЕСКОТО време. Стига бутахте напред или назад. Има ЕДНО ЕДИНСТВЕНО време - астрономическото. Слагате него и точка. Голямо умуване, голямо чудо - все едно планирате мисия до съседната галактика.