98

Анонимен

преди 5 години

Ако БСП се приема, че е опозиция, питам се. Национализация отново ли , ще има, тоталитаризъм ли, какво точно се иска?Или се иска само власт.

97

За Вежди Рашидов

преди 5 години

Просташко държание. Груб език. Нечленоразделна реч. Тиквите го предлагат за академик. Той е срам за българската академична общност.

96

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА СИ И ЖИВЕЯТ КАТО - Я ВИЖ МИЛИОНЕРИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ.

95

Sergej

преди 5 години

Чиста лъжа и фалфишикация са тези цифри.

94

Червени мухоморки

преди 5 години

Тази Нинова очевидно има психическо заболяване - лъже, лъже и после си вярва на собствените лъжи.Аз да ви предам нейната гледна точка: Нанков е срязал спирачките на рейса, Московски е сложил фалшива мантинела, а Радев се качил в рейса и разправял вицове на шофьора за да го разсее.

93

Анонимен

преди 5 години

Напразно се вълнувате. Нинова си лае, както винаги, керванът си върви. Избори няма да спечелят никога повече.

92

Анонимен

преди 5 години

Корнелчето се е рахубавила! Ух сладурката ми тяяяя....!

91

Анонимен

преди 5 години

Комунист = крадец

90

до 73

преди 5 години

Ще гласувам за комунистите казват ти го ако ще и половин долар да станат заплатите, някой трябва да види къде и за какво потънаха тез 16 млрд заем още нищо не сте купили с тях.

89

Шиши БМБ

преди 5 години

До АнонименКой ограби КТБ,че не са сещам?!

88

Анонимен

преди 5 години

Нинова се провали, а с нея и цялата им партия.Затова нервничат.

87

Анонимен

преди 5 години

асфалтбабаит кога ще поеме отговорност?

86

Анонимен

преди 5 години

До До гражданинЕ и ?

85

наблюдение

преди 5 години

БСП загубиха доста кръв напоследък и са като котка в ъгъла.Очите - мутра от слънчака, Бенчо - ятака, Ветко Арабаджиев - някакви си 10 милиона.Ако върви така, скоро един по един ще отидат на топло в затвора.ППО не може да си позволи да падат такива свидни жертви и затова са бесни.А ИНЗ има търпение но то се изчерпва и ако отдръпне покровителството си Нинова може да я поканят я на чай, я на "чист въздух".

84

Нико

преди 5 години

Всичките са маскари.

83

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТочно така или не помнят, а бялото автобусче пред НС . Е, те и това не помнят, но НИЕ ДА. Некадърници. КОЛКО ПЪТИ НЯКОЙ червеняга ПОДАДЕ ОСТАВКА И КОГА ПИТАМ АЗ ??? Да, но отговорът е ехоооооооооооооооо - николко, зеро, нула. Комплексари абсолютни.

82

Анонимен

преди 5 години

82- ЧЕКАЙ МАЛКО ЧЕ МЕ ОБЪРКА- МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ПО МАЛКА ОТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ- Я РЕЧИ ГДЕ ВИЖДАШ ЛОГИКА- РОССТАТ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 1. 2018г- 280ЛВ, ДО 1.2018г 217 лв. лъжиш и манипулираш, ама защо и ти не си ВЕРВАШ.

81

Анонимен

преди 5 години

Веждичката беше виден номенклатурчик при бай Тошо, после виден борец за права и свободи на софрата на Доган, днес се усуква около парите на Бокото. Като го изгонят и от там най поле ще се върне при камъните си да ги *** и ще спре да се прави на политик.

80

глава глано глави пр

преди 5 години

Ако Корнелия е работила за Мултигруп, то тя е РАБОТИЛА и не дялкала от кал главите на калтаците, мултаците и шебеците.Дали ако надзърнем в неговата главна лаборатория за производство на главни глави няма да видим там изваяни главите на Сулеман паша, Бойко Тиквата и Цецо Зидаря

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГерб си живеят в една паралелна вселена. Кинти има, субсидиите от ЕС са наши, мажем да си крадем колкото си искаме. Кеф.Да ама не. Ще ви се търси сметка един ден. ----------------Алоооо, субдисии има СЕГА, а защо нямаше при управлението на вашите другари бе. ЗАЩО ПИТАМ ?????????? Защото бяха спрени заради точно тези некадърници. МИСЛЕТЕ ако можете и тогава се излагайте, или изобщо се махнете. Къде ? В Сибир например - в рая на земята. ПИСНАХТЕ МИ