108

Анонимен

преди 5 години

До Тук е така, няма какНапекло те е слънцето... На този път край Своге щеше всеки ден да пада кола в дерето, ако имаше сериозни проблеми по асфалта... Всеки ден... А то, един автобус с разсеян шофьор...

107

Анонимен

преди 5 години

Да проверим имуществото на Борисов и да видим дали има платени данъци съответстващи на притежаваното от него.

106

Анонимен

преди 5 години

Чакам Борисов да каже, че Орешарски е виновен. Или поне служебното правителство на президента Радев...

105

Анонимен

преди 5 години

Правителството вдига рейтинга че много я е закъсало. Тея хора цялата държава знае че не им е чиста работата от години мвр сега научи. Не вярвам в нагласени акции.

104

Анонимен

преди 5 години

Основен спонсор на БСП от 20 години...Какво толкова е чудно?

103

Охооооо...

преди 5 години

Има още много да се копа в тая посока. Това е само началото.ГЕРБ, има мнооого работа за ощеедин *** ндат.

102

Гого

преди 5 години

Никога не съм разбирал като имаш милиони и се пишеш богат какъв скъсан долен мишок трябва да си да не си платиш данъците. Това трябва да е като в САЩ най-тежко криминално проявление, защото е и ментално заболяване. Алчност без измерение чисто психично състояние. Да съм аз съдия доживот, това нд става без да искам... ама не съм :(

101

Паметлив

преди 5 години

Доколкото помня, първоначалната "закваска" дойде с мощното рамо на ДС?Или греша?

100

Анонимен

преди 5 години

До 96. А заеш ли колко чиновници забогатяха от подкупчета с клатене на крака и нещо друго.С тия договори за Германия от Министерството на труда. Партията и тя с квоти. Всичко на гърба от тоя който е на работа в Германия. Взима замо 30%. Другите 60% си делат чиновниците ама тук в България

99

Анонимен

преди 5 години

Герберастки престъпници, ходете си без кръв.Никой не ви иска.

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96 Ти селоизно ли мисли, че това е от бизнеса с хотели ?

97

Анонимен

преди 5 години

За да има 10 милиона джобни, колко ли има в банки на каймановите острови ?

96

Ха-ха

преди 5 години

Значи за да арестуват някой разбойник нашите власти чакат да отиде в чужбина. Тамошната полиция да го хване и да ни го върне. Ами нашата полиция да я разпускаме тогава, за чий ни е :)

95

Анонимен

преди 5 години

Така Българските РОБОВЛАДЕЛЦи забогатяват на гърба на бедния народ, после защо няма кадри, защото крадът от хората и те бягат.

94

Somebody

преди 5 години

Чалъми за европата - да покажем дейност! Само арабаджиев ли е ? А зърнената мафия? А строителните фирми? Ади молим!

93

Тук е така, няма как

преди 5 години

Да обобщим за месец август 2018 г: 1. Най важният регистър не работи 22 дни - щетите са в десетки милиони ; 2.Фалит на клон на чужд застраховател кражбата е за около 65 милиона лева; 3. Смъртта на 18 души и още 10 осакатени - без цена, това не може да се оцени. Виновни са управляващите: ГРОБ, БСП, и клоуните, лапсус: патриотите. Целта с тази тази акция е да се забрави всичко това! Да се отклони вниманието на материала от местния хабитат на приказното царство на ТиквунЪ. ОСТАВКА!!!

92

Анонимен

преди 5 години

От както Боко е на власт да правиш врътки с ДДС ти трябва разрешение ЛИЧНО от БокУ.Този си работи от край време тази схема така че .....А тези изявления че видиш ли едва ли не от вчера са започнали са с цел да се прикрие съучастието на ГРОБ и Борисов.Всъщност този го удря не Бойко а КОЙ.

91

Анонимен

преди 5 години

Всеки лев платен данък на тази държава незабавно се превръща в партийна субсидия, депутатска заплата, командировъчни на министър или бонус на прокурор. За един мандат около половин милиард лева се плащат за такива цели. А вие си мислете, че плащате данъците, за да имате държава.

90

Анонимен

преди 5 години

Мутрите разчистват сметки помежду си. Мутрите, дето взеха властта в държавата срещу мутрите в опозиция. Да не мислите, че от това за обикновения човек ще има някаква полза? Ще преразпределят пари и бизнеси и ще говорят че пазят държавата и изкарват бизнеса на светло.

89

Анонимен

преди 5 години

Най ми интересно кога всички се учудват сякаш никой ама никой не е знаел за какво става дума,нито прокаратура,нито полиция....никой...