70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен70 Радев е номиниран от БКП/БСП,а по-голяма мафия от червената мафия в България няма.Тя създаде"нашите момчета",членовете й са най-богатите хора в БГ.

69

Анонимен

преди 5 години

Така е Радев,едни институции раздухват ама други прикриват.Президенството не е ли институция? И то тунеядна институция.

68

Радев смешен

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

67

Анонимен

преди 5 години

На Никулден 2006 нали пак имаше катастрофа и над 20 човека умряха. Тогава на червената чума някой оставката искаше ли ѝ? По време на най-големите наводнения в България за 21ви век предизвикани изцяло от невежество и крадене на пари от 2008, защо никой не искаше оставката на Сергей Плъха? Защото червените невежества знаят само, как да мрънкат, да прехвърлят вина и да се спотайват.

66

Анонимен

преди 5 години

Защо ли със същата ярост, с която пишете срещу бащата на Президента не напишете нещо за фермата на Борисов, която затри 17 човека? Щял бил Борисов да е строг и да разследва до дупка. Ми да започне да разследва себе си и да каже колко % взе от 23-те милиона.А Радев не го мислете. Все повече българи го харесват. Предайте това на Цецо-апартамента. Ако все още се чуди.

65

Анонимен

преди 5 години

До Гост72 Хайде,сега ако няма,дай да блъскамме инвалидите,така ли?Комунистите от БСП и техният президент,срам нямате ли?

64

Анонимен

преди 5 години

Рдаев за разлика от Плевнелиев не е обвързан с олигархически и мафиотски кръгове.За връзките на Плевнята с олигархията има цели книги написани!!!

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен64 Ха,ха,не ме разсмивай,"триколка да блъсне мерцедес"?!Егати триколката,тя като ракета?81 -ият Радев дори не е излязъл от колата си,след като са отвели пострадалия инвелид,старият джигит си е позволил да премества триколката пред погледа на полицаите?!Видеото е доста орязано.Министърът на вътрешните работи призна пред медиите,че фактите са манипулирани.Егати президента,егати държавата!Нещастници!

62

Гост

преди 5 години

На клипа, който беше показан аз видях, че триколката се удари в колата, а не обратното. Водача на МПС-то е засякъл ППС-то /триколката/ , но защо втория не е спрял? Всъщност тази триколка има ли двигател? И ако има питам има ли Гражданска отговорност и ДКН? Ако няма двигател какво прави на средата на кръговото?

61

Мамата

преди 5 години

Радев оставка! Цачева президент! Цвъко вице

60

Анонимен

преди 5 години

Да подкрепяш фашисти е престъпление..............да се замислят Росен Плевнелиев и Деса-синоптичката, какъв мъж си е взела!!

59

Анонимен

преди 5 години

"избраха го заради самочуствието и увереността му",ами уверен я като зад НАИЗУСТЕНИТЕ ТЕКСТОВЕ стои другарката Корнела и другарите в Кремъл,но ето година и девет месеца по-късно се видя че Гадев е пълна карикатура и говорител на мислите на други,всъщност на тия които го доведоха на власт.

58

Силвестър

преди 5 години

Mddaaaa..... шапкаря си е шапкар. толкоз може.

57

гого

преди 5 години

е колко пъти трябва да ви се обясни че триколка с акумулатор или инвалидна количка няма място на пкатното за движение, това е средство за придвижване пи тротоари и пешеходни пътеки. Не влиза в нито едно определение за пътно превозно средство, т.е. велосопед, мотопед, мотор, авромобил, камион , ремарке, каруца, без велосипеда всички други трябва да имат регистрация, дори каруците. Таз триколка е с мотор, за да е мпс и трябва рег номер и годишен преглед. Дааа ама нееее, нищо подобно. Аде чао....

56

Анонимен

преди 5 години

До Какво 50 Министърът на вътрешните работи призна пред медиите,че фактите са подмемени.Какво повече искаш?Старецът да си понесе наказанието,а Радев вече не е президент на много повече българи.

55

Анонимен

преди 5 години

Като чета тука, мазникът Росен Плевнелиев, който се возеше в частните самолети на една енергийна фирма и който подкрепяше неофашистите в Киев има много поддръжници!!!Ей, какви хора сте вие, бе???Нямате ли срам от Бог поне???

54

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма видео от инцидента, направи си труд да то потърсиш. Там ясно се вижда, че триколката блъска автомобила, странично. а не обратното. При това автомобила се движи с ниска скорост докато триколката бръмчи доста бързо и се появява изневиделица. Очевидно е, че водача на триколката е виновен и правилно му е съставен акт. Но най-важното е, че всичко е минало без жертви и наранявания.

53

Шопо

преди 5 години

До Стрнджуляко : Бате,пий ги тия апчета,бе!!! Розовите...

52

Анонимен

преди 5 години

Корумпирани депутати, невежи министри, невъзпитани министър председатели, дебели и сакати виски военни и неадекватни, арогантни и невменяеми президенти... що е то?А за капак *** само реве, пие домашна ракия, пуши и подсмърча пред фейсбук.На порочен кръг ми мирише.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен53 А се скрий,сега става въпрос за червеният президентРумен Радев и затова,че покри случмая с блъснатия от баща му инвалид.Дори инвалидът отнесе наказание,вместо старецът,който на 81 години още има мераци да кара мерцедес?!