76

Анонимен

преди 5 години

До 56Има и апартаменти по 450-500 лв.или може да го делиш с някого. 400 лв.определено не са ти сметките - аз живея сама и сметките ми са към 150-200 лв.зимата и към 80-100 лятото. Обяд си приготвям и си нося - храната ми е към 300 лв.на месец. 100 лв.за транспорт.300-400 лв стая + 200 лв.сметки+ 100 лв транспорт + 300 храна е точно 1000 лв.и ти остават 500 да си ги харчиш за квото решиш.

75

Анонимен

преди 5 години

В Румъния няма никакви русофили и тъпофили. У нас ни е толкова акъла, че масово ще чуеш как ЕС ни пречел.

74

Анонимен

преди 5 години

до 73а вие не ядете ли бе хора, не пиете ли по кафе, по бира ...на колата само гориво ли и сипваш при положение, че само гражданската вече е по 300 лева, 100 винетка, данък допълнително, консумативи и имаш на година минимум 3 бона разход само за нея.дрехи не си ли купувате, на почивка не ходите лиНормален живот едва ли се вмества в 20 лева на ден, дето ви оставали, а и както казаха, колко е наема на едни двустаен или тристаен ако сте с деца.Не давате ли на детето джобни, уроци, учебници

73

До 26

преди 5 години

Защото при управлението на Б.Б. стандарта на живот рязко се "увеличи" и хората бягат към Румъния за по-спокойна работа и по-ниско заплащане.На път сме да стигнем Македония, Албания и Сърбия след още 10г.Тогава мин.заплата ще стане 1000лв,а в Испания ще е 5000 евро.Върви,че ги стигайки с Винету и Цвинокио.

72

Анонимен

преди 5 години

василе , с пенционери , социално слаби и меринджеи тежка индустрия не се прави . младите и кадърни хора избягаха на запад отдавна .

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73а апартамента е подарък от мама и тате нали ...защото ако не е имаш едни 800 лева или за ипотека или за наем и тогава пак смятай

70

Анонимен

преди 5 години

Аз вземам точно 1500 лв заплата и си е доста прилична заплата.Ток и вода плащам общо 100 лв.телефон 25 лв,кабелна и интернет 25 лв.Гориво 100 лева.Дотук 250-300 лв.Остават 1200 лв чисто.Зимата давам още 200 лв за отопление.Жената взема 800 лв.Та ни остават 1800-2000 лв след сметки.

69

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевВ България бъркат Корупция с Индустрия.Затова всички питат само колко получаваш, а не какво си произвел срещу това, което получаваш !

68

Василев

преди 5 години

Селяни, без тежка индустрия не може да искате високи заплати???Всичко друго като високи технологии , ала-бала и енергетики и минетргетики , всичко се върти около индустрията!Вие сега в момента сте зализани аутсорсингови селяни прости!Само, че сега се зализвате на запад!Индустрията е голямо неще селянд.ури, а не произвоството на болтове и гайки, това не е индустрия!Индустрията е производство на автобуси Чавдар и мотокари, на тежки машини, просто това за вас е научно-фантастичен филм!Рик!ЦРУ

67

Анонимен

преди 5 години

До (-_-)нормално е така , ама реалностите са други.Знам много хора дето жената взема около хиляда чисто , а той около 1500 и отделят 800 лева за ипотека към банката и с останалите живеят в лишения и лошото е че ипотеката ще има да е изплащат 20 години и се започват едни скандали едни чудесии и после защо нямало раждаемост и на година българите намаляват с 50 хиляди и за последните 20 години сме се стопили с 2 милиона

66

(-_-)

преди 5 години

Aбсолютно си прав! Разходите са равни или по-големи от заплатата, а така не може да се очаква нищо хубаво. За да живее достойно един млад човек със семейство в София са необходими поне 4К доход.

65

до 43

преди 5 години

Като имате много испанци и италианци, работете си с тях! И спрете да ревете, че нямало кадри. Пускайте обявите в немския, австрийския, френския, испанския Джобс, наемайте си европейци! И им плащайте по 400лв. нето.

64

Анонимен

преди 5 години

По добре роботите да дойдат .......

63

Анонимен

преди 5 години

един любител на гела няма ли да излезе и да каже, че минималната заплата е висока за него, че българина не работи, няма производителност и да се пипне по намазаната с гел коса! С такова кренвиршко мислене, няма как някой да мисли да стои тук.

62

Анонимен

преди 5 години

До 54 Назначавам те от утре.В 7 часа да си с портрета на Путин пред паметника на съветската армия.Ще контролирам !

61

Анонимен

преди 5 години

Нямам търпение наистина да не могат да си намерят работници нашите мутро-бизнесмени и да ревът ама много да ревът и загуби да инкасират заради тъпотията и алчността си. Нямам търпение наистина. Засега са само наченки на това.

60

Д-р Психо

преди 5 години

този анонимния 43 явно е бил работодател и сега мнооо го е яд ,ме робите му са разбрали ,че само с асковски език могат да си докарват добър доход в ЕС и са избегали и нямат намерение да се връщат при него..Толкова много мрази БГ работника защото не иска да му работи за без пари и сега ще се наложи да фалира или сам да опъва кайша и сега газ пикаее..хахахахахахахх

59

Хайде!!!

преди 5 години

Грантаджиите застъпиха на смяна и пак разправят врели-некипели.:-)

58

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевГермания не можа да превземе света с война, но с качество я превзе!!!-мача се обърна отдавна - китай води в резултата, с по-добро съотношение цена/качество! )

57

stomin

преди 5 години

До Василевколко качествено бе философ Василев то хората ако не работеха качествено фирмите щяха да фалират бе ама заплащането им ще го вдигнат на путкинден